Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Szépen nézne ki. ^_^ :D Így? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Szépen nézne ki. ^_^ :D Többet nem iszom. ;) Így? :D Ehhez nekem nem kell inni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Ehhez nekem nem kell inni. ^_^ :D :D :D ;) :D :D és ilyen szomorúkiskutya arcot is vágsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Így? ^_^ De nem szenet kell pakolni, hanem fát kell hasogatni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 ^_^ :D :D :D ;) :D és ilyen szomorúkiskutya arcot is vágsz? Másnap reggel tutira! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Hadd dicsekedjek kicsit: (Ma volt a nagy nap! :D ) Ha nem látnátok egy darabig, tudjátok miért! :D ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Hát sok boldogságot, minden szépet és jót ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Hadd dicsekedjek kicsit: (Ma volt a nagy nap! :D ) http://s6.images.www.tvn.hu/2010/09/01/20/...fc3851e44dd.jpg Ha nem látnátok egy darabig, tudjátok miért! :D ^_^ ;) Sok boldogságot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Hadd dicsekedjek kicsit: (Ma volt a nagy nap! :D ) Ha nem látnátok egy darabig, tudjátok miért! ;) ^_^ :D Résztvétem...akarom mondani sok boldogságot, avagy neked se egyen jobb! :D Egy kis útravaló, bár nekem nem sok tetszik közülük:Klikk ide! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Hadd dicsekedjek kicsit: (Ma volt a nagy nap! :D ) http://s6.images.www.tvn.hu/2010/09/01/20/26/www.tvn.hu_f27a675188c504c59c172fc3851e44dd.jpg Ha nem látnátok egy darabig, tudjátok miért! ;) ^_^ :D Sok boldogságot és kitartást és minden szépet és nagy fészekaljat! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Sok boldogságot és kitartást és minden szépet és nagy fészekaljat! :D :D Ja, egy kupaccal! ;) Vagy inkább mégsem? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Felhasogatni meg én fogom? :D mondtam is mamámnak hogy Zotya szeretné felhasogatni ugyhogy egyenlőre csak tegyük be az udvarba! :D ^_^ viccet félretéve hasogatva lett hozva! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Hadd dicsekedjek kicsit: (Ma volt a nagy nap! :D ) http://s6.images.www.tvn.hu/2010/09/01/20/...fc3851e44dd.jpg Ha nem látnátok egy darabig, tudjátok miért! :D ^_^ ;) ohh...Tiszta Szívből Gratulálok és Nagyon Nagyon Sok Boldogságot Kívánok Nektek! :D Remélem autón a felirat kinnt van! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 'mélykék76' Hát sok boldogságot, minden szépet és jót :D 'Opeles90' Sok boldogságot! :D 'zotya975' ...akarom mondani sok boldogságot... 'CoolAdam' ohh...Tiszta Szívből Gratulálok és Nagyon Nagyon Sok Boldogságot Kívánok Nektek! ;) Remélem autón a felirat kinnt van! :D ^_^ Köszönjük a jókívánságokat mindenkinek!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Köszönjük a jókívánságokat mindenkinek!!! :D :D Nyugi még szerintem nincs is vége! ^_^ :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Nyugi még szerintem nincs is vége! ^_^ :D :D Közel se ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Ha nagyon nem találsz senkit, akkor szóljál ^_^ Köszi, élek vele, majd pm-ben megdumáljuk. Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Sok boldogságot az ifjú párnak! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Sok boldogságot az ifjú párnak! ^_^ Nyissak egy topicot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Nyissak egy topicot? :D :D :D :D ;) ink gyere fát vágni!! ^_^ :D :D hungizás kész? :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Hadd dicsekedjek kicsit: (Ma volt a nagy nap! :D ) http://s6.images.www.tvn.hu/2010/09/01/20/...fc3851e44dd.jpg Ha nem látnátok egy darabig, tudjátok miért! :D ^_^ :D Aztaaaa!!! Vettél egy képet, meg egy lépcsőt?? A székek legalább ajándékba voltak :D :D Hát el is hiszem hogy egy darabig nem látunk. Mire ezt elhozod az Astrával... ;) (persze hogy nagyon boldogokat ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Aztaaaa!!! Vettél egy képet, meg egy lépcsőt?? A székek legalább ajándékba voltak ^_^ ;) Hát el is hiszem hogy egy darabig nem látunk. Mire ezt elhozod az Astrával... :D (persze hogy nagyon boldogokat :D ) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Hadd dicsekedjek kicsit: (Ma volt a nagy nap! ;) ) Mit is mondhatnék, hiszen már mindent leírtak elöttem. ^_^ Pszilaj üzenete tetszett a legjobban... Sok boldogságot és kitartást és minden szépet és nagy fészekaljat! :D :D ...úgyhogy csatlakozom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Nem olyan egyszerű. Mivel elég keskeny a telek, előre nem "tenném", hátra meg nem tudom, mert fákat kéne kivágni és nincs szívem hozzá. :D Egyébként sem fogadhatnék el ilyesmit. ^_^ Már előttem is írták, de tényleg lehetne egy kis tetőt tenni a bejáró fölé, már az is több, mint a semmi... :D Sok boldogságot az ifjú párnak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 13 milliárd kiszabott bünti, ebból 9.1 milliárd már csengetve. Hálás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts