Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 amugy nekünk mi bajunk van a suzukival? :D Nekem spec semmi az alufólia kaszniján kívül :D azt és az igénytelen belsejét leszámítva mechanikailag szinte szétverhetetlenek, főleg az egyhattizenhatszelep ^_^ tény, hogy megbízhatóak -ez az 1 dolog amit irigylek bennük, semmi több :D és a legnagyobb poén mikor az MK1-es teszkótuningos rettenettel le akarnak nyomni :D ;) na az kíííísz.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Nekem spec semmi az alufólia kaszniján kívül :D azt és az igénytelen belsejét leszámítva mechanikailag szinte szétverhetetlenek, főleg az egyhattizenhatszelep ^_^ ez az 1 dolog amit irigylek bennük, semmi több ;) és a legnagyobb poén mikor az MK1-es teszkótuningos rettenettel le akarnak nyomni :D :D na az kíííísz.. :D Fater úgy hívja őket, hogy veszélyes hulladékok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Ha már itt tartunk! öcsém mégsem astra-t vett. Francia autó mellett tette le a voksát. Peugeot306. Mondtam is neki remélem annyit kell költened rá mint az én kis autómra. kopp-kopp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Talán inkább derékban, nem??? ^_^ :D Mondom hónaljban. :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Mondom hónaljban. :D :D ;) Ahaaa, azért olyan kínos a mosolyod, mi??? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Mondom hónaljban. ^_^ :D :D Az antenna hol maradt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Az antenna hol maradt? :D Elvitte a szisza. ^_^ Ha jobban megnézed, a szélvédőn van belül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Ahaaa, azért olyan kínos a mosolyod, mi??? ^_^ :D Igen, és ezért álcáztam magam terminátornak. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Elvitte a szisza. ^_^ Ajusziii! Nem tudja kimondani, hogy matkaa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Elvitte a szisza. ^_^ Ha jobban megnézed, a szélvédőn van belül. ;) Az eredetire gondoltam :D a belsőt azt láttam.. :D Ajusziii! Nem tudja kimondani, hogy matkaa :D Az mafkaaaa! :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Igen, és ezért álcáztam magam terminátornak. ^_^ :D Figyelj mááá. Bal karoddal belefeküdtél valami krétarajzba ? :D :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Figyelj mááá. Bal karoddal belefeküdtél valami krétarajzba ? ^_^ :D :D :D Ja. Aztán fordultam egyet, és a jobbal is. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Az eredetire gondoltam :D a belsőt azt láttam.. ^_^ Az mafkaaaa! :D :D ;) :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Ja. Aztán fordultam egyet, és a jobbal is. ^_^ :D Ne aludj óvoda közelében a betonon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Ne aludj óvoda közelében a betonon :D Ok. Te meg használj fésűt. ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Helló mindenki ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Helló mindenki ^_^ Na helló. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Helló mindenki ^_^ haller. :D Mizus? ( ez kicsit msnesre sikerült :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Szia mindenkinek! Hogy adhat 33as 34es hibát a kocsi ha nincs is benne AGR ? :D Plusz adja a 15ös és 45ös hibát is ^_^ 15 Hûtõközeg hõszenzor – feszültség túl magas 33 AGR szelep – feszültség túl alacsony 34 AGR szelep – feszültség túl magas 45 Lambda szonda / befúvásjel – keverék túl sûrû Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Ok. Te meg használj fésűt. :D :D :D Láttál már hippi-fésűt? ;) Helló mindenki ^_^ Üdv! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Szia mindenkinek! Hogy adhat 33as 34es hibát a kocsi ha nincs is benne AGR ? :D Plusz adja a 15ös és 45ös hibát is ^_^ 15 Hûtõközeg hõszenzor – feszültség túl magas 33 AGR szelep – feszültség túl alacsony 34 AGR szelep – feszültség túl magas 45 Lambda szonda / befúvásjel – keverék túl sûrû Úgy, hogy nem jó motorkód hibalistáját nézed :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Úgy, hogy nem jó motorkód hibalistáját nézed :D :D ne már :D Akkor rossz van meg ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Ok. Te meg használj fésűt. ^_^ :D :D :D ;) Most baromira nem az megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Úgy, hogy nem jó motorkód hibalistáját nézed :D :D Esetleg valaki kisegítene? mert én csak ezt az egy listát találom mindig ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Esetleg valaki kisegítene? mert én csak ezt az egy listát találom mindig ^_^ SP majd leírj azt az angol oldalt. 2x oldal az összes hibakód :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts