Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hallo!

Jön innen valaki Pályanapra? Mármint aki errefelé (is) el tud jönni? Én mennék, csak hát az ótó kell asszonynak, így gondoltam hátha akad valaki, akit lestoppolhatnék-természetesen üa-ilag beszállok... ^_^

Elküldve
Engem lehet,hogy érdekelne ennyiért. ^_^

Rendben, megérdeklődöm. De ne számíts azonnali válaszra (tapasztalatból mondom) :D

Elküldve

Tegnap szakadó esőben mentünk be Pestre és megint megállapítottam, hogy úúútálok esőben vezetni. ^_^ Akkor már inkább hóban...

Hát itt ritka pocsék idő van. Úgy fúj a szél, hogy azt nézegetem a kert melyik részére álljak az autóval, ahol védettebb helyen van. :D

Nem örülnék egy faágnak vagy cserépdarabnak. :D

Elküldve
Tegnap szakadó esőben mentünk be Pestre és megint megállapítottam, hogy úúútálok esőben vezetni. ^_^ Akkor már inkább hóban...

Hát itt ritka pocsék idő van. Úgy fúj a szél, hogy azt nézegetem a kert melyik részére álljak az autóval, ahol védettebb helyen van. :D

Nem örülnék egy faágnak vagy cserépdarabnak. :D

Jájá :D haw a zsííííír.. :D ;)

Talán inkább a garázsba, nem? ;) Ott elvileg nem kellene ráhullania semminek sem.. :D

Elküldve
Jájá :D haw a zsííííír.. :D ;)

Talán inkább a garázsba, nem? :D Ott elvileg nem kellene ráhullania semminek sem.. ^_^

Igen, ott jó helyen lenne, ha volna. :D

Elküldve
Igen, ott jó helyen lenne, ha volna. :D

Csináljunk egyet? ^_^ Hiszek a kollektív összefogás erejében.. :D

Elküldve
Csináljunk egyet? :D Hiszek a kollektív összefogás erejében.. :D

Nem olyan egyszerű.

Mivel elég keskeny a telek, előre nem "tenném", hátra meg nem tudom, mert fákat kéne kivágni és nincs szívem hozzá. :D

Egyébként sem fogadhatnék el ilyesmit. ^_^

Elküldve
Viszont naaaagggyon csini csajok vannak ;) :D

Szoktak lenni :D

Nem olyan egyszerű.

Mivel elég keskeny a telek, előre nem "tenném", hátra meg nem tudom, mert fákat kéne kivágni és nincs szívem hozzá. :D

Egyébként sem fogadhatnék el ilyesmit. ^_^

Az az csak túl van bonyolítva :D

Nem kell a fákat kivágni ha a kocsi közéjük fér, OSB lappal körbe kell ragasztani meg valami tetőt neki azt jówan ;) tudok én kreatív lenni, ne aggódj :D :D :D

Elküldve
De ez feltűnően sok :D

Akkor szépen be lehet osztani ;) minden estére jöhet 2-3 ^_^ talán kihúzod velük a következő szezonig.. :D :D :D

Elküldve
Hallo!

Jön innen valaki Pályanapra? Mármint aki errefelé (is) el tud jönni? Én mennék, csak hát az ótó kell asszonynak, így gondoltam hátha akad valaki, akit lestoppolhatnék-természetesen üa-ilag beszállok... :D

Ha nagyon nem találsz senkit, akkor szóljál ^_^

Elküldve
Akkor lehet hogy kevés az a 7-8 óra hetente. ;) :D

Hááát... :D végülis igaz.. :D De van 1-2 olyan csaj is hogy bűűűűűh...... ^_^ Van 1 olyan aki 19 éves és kinéz kb 11 évesnek..Nem vicc. Olyan kis alacsony, olyan kis semmi forma, az arca is kislányos, a beszéd is..de közbe 19 éves. Érdekes amikor a dohányzóba ott szívja a cigit :D Épp azt beszéltük egy tavalyról mellémkerült osztálytársammal, hogy ez..ez ajándék az ilyen beteg pedofil állatoknak :D 19 éves de közbe kislány kinézet

Elküldve
Akkor lehet hogy kevés az a 7-8 óra hetente. :D :D

A maradékban legalább kihasználhatja a szabad kapacitásait a csajokra nézve.. ;) ^_^ :D

Elküldve
Hááát... :D végülis igaz.. ;) De van 1-2 olyan csaj is hogy bűűűűűh...... ^_^ Van 1 olyan aki 19 éves és kinéz kb 11 évesnek..Nem vicc. Olyan kis alacsony, olyan kis semmi forma, az arca is kislányos, a beszéd is..de közbe 19 éves. Érdekes amikor a dohányzóba ott szívja a cigit :D Épp azt beszéltük egy tavalyról mellémkerült osztálytársammal, hogy ez..ez ajándék az ilyen beteg pedofil állatoknak :D 19 éves de közbe kislány kinézet

Azért előbb kérd el a személyijét. ;) :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.