donpepe Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Ilyen ni : http://www.delparts.hu/index.php?choice=reszlet&id=245 http://www.delparts.hu/uploads/245_107493.jpg szép az ára...
pebe Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Ilyen ni : http://www.delparts.hu/index.php?choice=reszlet&id=245 http://www.delparts.hu/uploads/245_107493.jpg Azért elég betyár ára van.
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Lehet, hogy van valahol olcsóbban ^_^ De ugye azért látjuk az érdemi különbséget egy univerzálissal szemben ugye ? :D
pebe Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Lehet, hogy van valahol olcsóbban ^_^ De ugye azért látjuk az érdemi különbséget egy univerzálissal szemben ugye ? :D Ezt a RATI gyártja, akiknek mi beszállítunk, tehát van személyes kapcsolat. Erre alapozva tavaly megkérdeztem őket, és ismeretségre való tekintettel 10e HUF-ért adtak volna nekem ilyet. Mondanom se kell egyből nem is lett nekem annyira fontos a dolog :D . De ha valakit komolyan érdekel esetleg megkérdezem. Persze ezt senki ne vegye konkrét ígéretnek, de egy próba esetleg belefér... :D
donpepe Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Ezt a RATI gyártja, akiknek mi beszállítunk, tehát van személyes kapcsolat. Erre alapozva tavaly megkérdeztem őket, és ismeretségre való tekintettel 10e HUF-ért adtak volna nekem ilyet. Mondanom se kell egyből nem is lett nekem annyira fontos a dolog :D . De ha valakit komolyan érdekel esetleg megkérdezem. Persze ezt senki ne vegye konkrét ígéretnek, de egy próba esetleg belefér... :D köszönöm a lehetőséget de én is kihagyom ezt ilyen áron. ^_^
zbandi Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Ezt néztem: http://www.norauto.hu/termekek/aru/knyktart Most amugy akciós, csak 2500HUF. Egyszer én is vettem ilyen univerzális kartámaszt az obiban, hát asszem arra lehet azt mondani, hogy semmire se jó. A rögzítéshez szétkell furkálni a kardánboxot, de még úgy sem áll stabilan. Én nem keztem bele, hanem visszavittem és levásároltam az árát. És fogtam a fejem, hogy ezt én sem gondoltam komolyan. Olcsó húsnak híg..... Igaz azóta sincs kartámaszom, de ha teszek bele, az csak gyári, vagy típusspecifikus darab lesz.
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 köszönöm a lehetőséget de én is kihagyom ezt ilyen áron. ^_^ Nézd meg mir írt zbandi :D Nekm olyan 6 éve (asszem) megvan és semmi baja, pedig tehénked rá rendessseeen :D
pebe Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Nézd meg mir írt zbandi :D Nekm olyan 6 éve (asszem) megvan és semmi baja, pedig tehénked rá rendessseeen :D Hát ha egyszer lesz fölös 10e HUF-om, akkor én is csak típ.spec (méretpontos) RATI gyártmányt veszek. Az 5 éves tervben nem szerepel ez a tétel ^_^
Guest Sanci Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Jól van...Te se vagy 100as azt már látom :D Itt vidéken azért könnyen lemegy az agyáról az ember :D :D Az a poén, hogy mostanság sok sutyuki stift 2-est látok dupla kipuffal. Kihoztak valami 1000 ccm-es V-motort is?? ;) :D Hogyne :D Nagyon nem vagyok egy szusi párti de Db.-ben a Határ utcán szokott állni egy olyan érdekes sárga színű 2-es stift, valami sport edísön, nem kizárt, hogy GTi -dögöljek meg de esküszöm az az egy tetszik.. ;) ^_^
Peti85 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Nézd meg mir írt zbandi ^_^ Nekm olyan 6 éve (asszem) megvan és semmi baja, pedig tehénked rá rendessseeen :D Igen....én is néztem ilyen utángyárit amikor megvettem a kocsit....na az mind csak képen néz ki valahogy....megtapizva elment a kedvem tőlük. Ha veszek én is csak is kizárólag típus specifikusat...de sajna az nem most lesz, mert most jön haza motorgenerálról a kocsi (remélhetőleg holnap). Ja és azt el is hiszem hogy ez neked nem zörög....azért ennyiért adjanak már jót :D Hát nem? :D
donpepe Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Azt hiszem eldölt: az autóm extrák listáján jövőben sem fog szerepelni a könyöktámasz:( pedig tényleg kényelmes egy dolog lenne, de sajnos 1X.000Ft-ot nem fogok kiadni érte, az olcsóról meg lebeszéltetek...
Peti85 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Azt hiszem eldölt: az autóm extrák listáján jövőben sem fog szerepelni a könyöktámasz:( pedig tényleg kényelmes egy dolog lenne, de sajnos 1X.000Ft-ot nem fogok kiadni érte, az olcsóról meg lebeszéltetek... Lehet jobban is jársz így, bár én csak 2 félét néztem az olcsóból, de nekem egyik se volt olyan hűűű de bizalomgerjesztő. Azzal meg nem vagy kisegítve ha megveszel egy olcsót és pár hónap múlva nyöszög zörög vagy törik...szerintem ^_^ De ettől függetlenül lehet van akinek van olcsó és jó is....ha van itt olyan akkor úgyis ír ide.
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Szép Őszies Jó reggelt mindenkinek! ^_^ meg a suli is! :D :D ;) :D ;) de utolsó év mondjuk nem tudom ennek örüljek e nehéz lesz! ;) :D Én is azt áémodtam valamelyik éjjel, hogy iskolába járok, és törióra lesz az első, amire persze nem készültem. :D Aztán megébredtem, és egy nő feküdt mellettem az ágyban, mondom akkor valami nem stimmel, és csörgött az óra, úgy örültem, hogy melózni kellett mennem. :D Én inkább tötymörgök kényelmesen mint féktávon belül legyek.. :D Na most már le lehet zizzeni rólam! ;) :D
Alex0403 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Igen ^_^ Miért mi a gond vele? Üdv: Nincs gond vele! Sőt nagyon is tetszetős :D Céééép autó :D De ha jobban belegondolok egy baj mégis van vele: Az hogy a forgalmiba nem az én nevem szerepel :D
Guest Sanci Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Én is azt álmodtam valamelyik éjjel, hogy iskolába járok, és törióra lesz az első, amire persze nem készültem. :D Aztán megébredtem, és egy nő feküdt mellettem az ágyban.... :D Na most már le lehet zizzeni rólam! :D :D Óó, azok a szép főiskolás évek.. ^_^ :D ;) :D Magadra vetted? ;) Pedig ez nem célzott lövés volt hanem csak úgy általában.. :D :D
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Óó, azok a szép főiskolás évek.. ^_^ ;) :D :D Magadra vetted? :D Pedig ez nem célzott lövés volt hanem csak úgy általában.. :D :D Szombaton a egyetem koleszában melóztunk, jöttek-mentek a csajok, bánom hogy nem tanultam tovább, meg persze hogy nem lettem koleszos. :D Nem vettem magamra, a terápia része, hogy beszélni kell róla. ;)
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Nincs gond vele! Sőt nagyon is tetszetős ^_^ Céééép autó ;) De ha jobban belegondolok egy baj mégis van vele: Az hogy a forgalmiba nem az én nevem szerepel :D Az nem nagy gond. Nekem a sajátomban sem az én nevem szerepel :D :D
Guest Sanci Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Szombaton a egyetem koleszában melóztunk, jöttek-mentek a csajok, bánom hogy nem tanultam tovább, meg persze hogy nem lettem koleszos. :D Nem vettem magamra, a terápia része, hogy beszélni kell róla. :D Pedig nem olyan rossz az :D ;) Akarsz beszélni róla? ^_^ :D
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Pedig nem olyan rossz az :D ;) Akarsz beszélni róla? :D :D Most nem. Itt nagyon ramaty idő van, a gyerekek elmentek évnyitóra, a gép melett ülve látom csavargatja ki az ernyőt a kezükből a szél. Az asszony most jött meg melóból kismocival szarrá van ázva, de visszament bótba, brrrr...ilyen időben motorozni! ^_^ Még itt a meleg szobában ülve is fázom, ha rágondolok. :D Szerintem morci lesz ha hazajön. :D
daykiller Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Most nem. Itt nagyon ramaty idő van, a gyerekek elmentek évnyitóra, a gép melett ülve látom csavargatja ki az ernyőt a kezükből a szél. Az asszony most jött meg melóból kismocival szarrá van ázva, de visszament bótba, brrrr...ilyen időben motorozni! :D Még itt a meleg szobában ülve is fázom, ha rágondolok. ;) Szerintem morci lesz ha hazajön. :D Ilyenkor vetődik fel a kérdés, hogy minek Nektek autó, ha ilyen esős időben sincs a családra használva hogy nem ázzanak el? :D ^_^
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 ....Na most már le lehet zizzeni rólam! ^_^ :D.... Esélyteleeeen ilyesmit kérni :D
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Ilyenkor vetődik fel a kérdés, hogy minek Nektek autó, ha ilyen esős időben sincs a családra használva hogy nem ázzanak el? :D ^_^ Hogy legyen mit SZERELNI :D
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Estét ^_^ Pocsék egy nap volt :D Mi történt ?
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2010 Elküldve Augusztus31, 2010 Ilyenkor vetődik fel a kérdés, hogy minek Nektek autó, ha ilyen esős időben sincs a családra használva hogy nem ázzanak el? :D ^_^ Hááát, kábé 3 percnyire lakunk a sulitól, és tapasztalatból tudom, hogy a féltávig tudok ilyenkor kocsival elmenni, mert mindenki azzal megy, és bedugul az utca, tökmindegy 500métert áznak-e vagy 800-at, és a kocsit sem sároztam össze. Az asszony meg reggel elment mocival melózni, nem tudom hazahozni kocsival. Esélyteleeeen ilyesmit kérni :D Nem is gondoltam komolyan. :D
Recommended Posts