Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Akkor ha már suli volt a téma:

Ha naponta változtatom az avatart 3szor, és Dáwid 1 nap (2*6)-X=16-(165/5)-szor nézi meg 1 nap a fórumot....akkor hányszor fagy le 2 héten és 3 napon belül??? ^_^

Jól van...Te se vagy 100as azt már látom :D (ami persze nem baj) :D :D ;) :D :D ;)

Megosztás:

Akkor ha már suli volt a téma:

Ha naponta változtatom az avatart 3szor, és Dáwid 1 nap (2*6)-X=16-(165/5)-szor nézi meg 1 nap a fórumot....akkor hányszor fagy le 2 héten és 3 napon belül??? ^_^

A Lujzikát megismerem akkor is ha csak a jobb első indexe, és egy fal van a képen ;) :D (jóó, még az aláírás is gyanús hogy benne van az enyém :D Még jó hogy nem hittem azt hogy én vagyok :D )

Megosztás:

A Lujzikát megismerem akkor is ha csak a jobb első indexe, és egy fal van a képen :D :D (jóó, még az aláírás is gyanús hogy benne van az enyém ^_^ Még jó hogy nem hittem azt hogy én vagyok ;) )

:D :D

Jaj olvasgatom a haont...és mit látok?? Csúúúnya gonosz szabálytalanparkolók a 600méter széles járdán állnak meg... Nézem a képet..és bemásolom ide :D

resized.jpg

Megosztás:

Tök jogos. Mi van ha egy szabályosan közlekedő IFA szeretne megfordulni a járdán, és nem fér el tőle :D :D

Amúgy a tócóskerti lakosok mindíg háborognak hogy autó van a 600 méter széles járdán...a haonon állandóan van fent valami..Hol a bicikliseket szidják hogy a járdán mennek, hol a gyalogost szidják mert a bicikliúton sétálnak ( amúgy csak úgy jelezném, hogy a járda és a bicikliút a tóciban 1 és ugyanaz..max egy vonal jelzi ami már lekopott :D ), de legtöbbször az autósok kapják hogy ott állnak. És az öregnénik rimánkodnak hogy mi van ha elüti őket 1????no de egy parkoló autó? ^_^

Megosztás:

Amúgy a tócóskerti lakosok mindíg háborognak hogy autó van a 600 méter széles járdán...a haonon állandóan van fent valami..Hol a bicikliseket szidják hogy a járdán mennek, hol a gyalogost szidják mert a bicikliúton sétálnak ( amúgy csak úgy jelezném, hogy a járda és a bicikliút a tóciban 1 és ugyanaz..max egy vonal jelzi ami már lekopott :D ), de legtöbbször az autósok kapják hogy ott állnak. És az öregnénik rimánkodnak hogy mi van ha elüti őket 1????no de egy parkoló autó? ^_^

Igen...sunyiban elindul és elüti őket :D

Megosztás:

Lehet ott szabályossssssan a járdán parkolni vagy nem ? :D

Ha megvan a gyalogosoknak a 3 méter szabad hely. :D

Én tudom mert már büntettek meg ilyen miatt. ^_^

Járdának minősül az az út amit megkülönböztetnek a közúttol:

útburkolati jellel,

szintkülönbséggel,

vagy táblával

Megosztás:

Sziasztok!

Könyöktámaszban gondolkozom, de nem tudom utolagosan beszerelt támasz mennyire stabil? valakine van tapasztalata? Nagyon nem hiányzik h utolag zörögjön.

Mennyire kell szétszedni két ülés közötti részt? Hátsó hamutálnál van két csavar azt láttam. Gondolom a két székbe kell felfurni.

Esetleg fehérvár környékén tudna valaki asszitálni a beszerelésben kartársi alapon? Borban sörben pálinkában tudok fizetni:)

Előre is köszi.

Megosztás:

Sziasztok!

Könyöktámaszban gondolkozom, de nem tudom utolagosan beszerelt támasz mennyire stabil? valakine van tapasztalata? Nagyon nem hiányzik h utolag zörögjön.

ill. hogy mennyire kell szétszedni két ülés közötti részt. Hátsó hamutálnál láttam van két csavar azt láttam. Gondolom a két székbe kell felfurni.

Előre is köszi.

Baromira stabil ^_^ Nem zörög, nem kell szétszedni semmit, valamit kellet fúrkálni, de már nem toom mit :D

Melyiket nézted ?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.