Dáwid Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Bp-n nem olyan rossz közlekedni. ;) Nekem csak annyi rossz, mikor visszajövök Db-be és az egész város csak "tötymörög"...Pesthez képest. :D Azthittem szétcsapok valamit amikor 3 nap autókáztam ott :D :D Komolyan az a nagy nyugodtság jobban fölb.sz mint egy rekord-kör itthon :D 3 sor (legalábbis a teleírt). :D Mi van Téged is elővett a beszólós éned? :D Hol a múltkor beígért kürtőskalácsom? ^_^ ;) Még sütik :D Bár ha azóta sütik, mióta ígértem, akkor inkább másikat viszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Itt is lesz valami dzsindzsi-lindzsi utánna, de anyám azon már nem marad. Részemről belefér a Meki+Fórum (az miaz???) kombó :D Az egy naaaagy és drááága ház, amiben törött BMW-t mutogatnak ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Tötymörgés kapcsán linkeltem, hiszen szóbakerül ^_^ Tudom :D én is.. :D Itt is lesz valami dzsindzsi-lindzsi utánna, de anyám azon már nem marad. Részemről belefér a Meki+Fórum (az miaz???) kombó :D Meki az a gyorskajás hely a Kishegyesin a Tecskóval szemben, a Fórum meg kicsit több attól.. ;) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gyááá, BP kihúzva :D :D marad Debrecen.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 ....Azthittem szétcsapok valamit amikor 3 nap autókáztam ott ^_^ :D Komolyan az a nagy nyugodtság jobban fölb.sz mint egy rekord-kör itthon :D.... Azért azt tegyük hozzá, hogy nem debreceni sajátosság, sok megyeszékhelyen megtapasztalható állapot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Azért azt tegyük hozzá, hogy nem debreceni sajátosság, sok megyeszékhelyen megtapasztalható állapot :D Főleg ahol sok a traffipax.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Azért azt tegyük hozzá, hogy nem debreceni sajátosság, sok megyeszékhelyen megtapasztalható állapot :D De én csak Debrecent élveztem egy hétig mostanában ^_^ Majd megkérdezem anyámat hogy jövőre hova megyünk nyaralni, és felkészülök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 De én csak Debrecent élveztem egy hétig mostanában ^_^ Majd megkérdezem anyámat hogy jövőre hova megyünk nyaralni, és felkészülök :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Azthittem szétcsapok valamit amikor 3 nap autókáztam ott :D ;) Komolyan az a nagy nyugodtság jobban fölb.sz mint egy rekord-kör itthon :D Azért azt tegyük hozzá, hogy nem debreceni sajátosság, sok megyeszékhelyen megtapasztalható állapot :D Vérmérséklet kérdése, ki melyiket bírja jobban. ^_^ A pestihez hozzászoktam valamennyire, de nem szeretem. Ahogy lakni sem szerettem/nék ott. :D Pedig igazi, fővárosi panelgyerek vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 http://clairephoenix.files.wordpress.com/2...7/dr_oetker.jpg ^_^ Nem. Oda nem megyek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Jó reggelt ^_^ Neked is jóreggelt! :D Vasárnap délben villogtam neked a Kiss János Altb. úton de csak néztél mint a lukinyúl. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Vérmérséklet kérdése, ki melyiket bírja jobban. ^_^ A pestihez hozzászoktam valamennyire, de nem szeretem. Ahogy lakni sem szerettem/nék ott. :D Pedig igazi, fővárosi panelgyerek vagyok. :D Nehezebb sok helyen úgy menni, mint itt, mint úgy menni itt, mit amit megszokott máshol az ember :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Nehezebb sok helyen úgy menni, mint itt, mint úgy menni itt, mit amit megszokott máshol az ember :D ééééés egészségedre ^_^ Nem volt nehéz ott is végigszántani 90-el az Egyetem sgrt-on, csak meg kellett várni amíg a sok hal eltátogja magát aludni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 ééééés egészségedre ^_^ Nem volt nehéz ott is végigszántani 90-el az Egyetem sgrt-on, csak meg kellett várni amíg a sok hal eltátogja magát aludni ;) :D Korlátozott életfunkciók, még csak vegetálok /Podravkának hála :D/ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 ééééés egészségedre :D Nem volt nehéz ott is végigszántani 90-el az Egyetem sgrt-on, csak meg kellett várni amíg a sok hal eltátogja magát aludni ;) :D Itt jobban haladni mint pesten a kevesebb autó miatt :D na de ha dugó van valahol...azon juss túl :D Sokan csak a fejüket kapkodják, és nem tudják mit csináljnak. Minap a Bólyain mentem..3 helyen fel van bontva az út egy kb 2 méteres szélsességben a padkától a felezőig..mit teszel?? Kikerülöd.. Egy balf*sz nem tudta mit csináljon.. mind a 3 helyen én dudáltam rá hogy menjen mellé.. ^_^ És ezis csak kapkodta a fejét Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Korlátozott életfunkciók, még csak vegetálok /Podravkának hála :D/ :D Nyomj egy resetet ;) (de csak óvatosan. Most végeztem egy géppel amit "panelhibával" küldtek be. A panelhiba az volt, hogy a drága júzer úgy betaposta a reset gombot hogy megszorult, és folyamatosan be volt nyomva ^_^ :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Itt jobban haladni mint pesten a kevesebb autó miatt ;) na de ha dugó van valahol...azon juss túl :D Sokan csak a fejüket kapkodják, és nem tudják mit csináljnak. Minap a Bólyain mentem..3 helyen fel van bontva az út egy kb 2 méteres szélsességben a padkától a felezőig..mit teszel?? Kikerülöd.. Egy balf*sz nem tudta mit csináljon.. mind a 3 helyen én dudáltam rá hogy menjen mellé.. ^_^ És ezis csak kapkodta a fejét Miért nem toltad bele az első lyukba? Onnantól nem lett volna több meló vele :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Nyomj egy resetet :D (de csak óvatosan. Most végeztem egy géppel amit "panelhibával" küldtek be. A panelhiba az volt, hogy a drága júzer úgy betaposta a reset gombot hogy megszorult, és folyamatosan be volt nyomva ^_^ :D ) Panelhiba :D :D ;) Indulnak a progik, csak lassan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Panelhiba ^_^ :D :D Indulnak a progik, csak lassan :D Há' mé' flopiról bútolsz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Miért nem toltad bele az első lyukba? Onnantól nem lett volna több meló vele :D ;) Nem vagyok én olyan :D ^_^ felmentem a suli honlapjára... Tanévnyitó A tanévnyitó ünnepség 2010. szeptember 1-jén 8:00-kor kezdődik. Megjelenés ünnepélyes öltözetben legkésőbb 7:50-kor. A tanévnyitó után 3 osztályfőnöki órát tartunk, utána órarend szerint folytatódik a tanítás Be se megyek...max arra hogy megnézzem ki lesz az ofőm :D ezt a baromságot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Nem vagyok én olyan :D ^_^ felmentem a suli honlapjára... Tanévnyitó A tanévnyitó ünnepség 2010. szeptember 1-jén 8:00-kor kezd?dik. Megjelenés ünnepélyes öltözetben legkés?bb 7:50-kor. A tanévnyitó után 3 osztályf?nöki órát tartunk, utána órarend szerint folytatódik a tanítás Be se megyek...max arra hogy megnézzem ki lesz az ofőm :D ezt a baromságot... :D És az utolsó osztályfőnöki órán kapod meg az órarendet legalább? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Nem vagyok én olyan :D ^_^ felmentem a suli honlapjára... Tanévnyitó A tanévnyitó ünnepség 2010. szeptember 1-jén 8:00-kor kezd?dik. Megjelenés ünnepélyes öltözetben legkés?bb 7:50-kor. A tanévnyitó után 3 osztályf?nöki órát tartunk, utána órarend szerint folytatódik a tanítás Be se megyek...max arra hogy megnézzem ki lesz az ofőm :D ezt a baromságot... :D Ne linkeskedjünk :D ;) :D Mondjuk Én is csak egyszer voltam évnyitón .... anno 9.ben...utána valahogy mindig akadt jobb dolgom is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 És az utolsó osztályfőnöki órán kapod meg az órarendet legalább? ^_^ :D Ja..eddigi évekbe úgy állították össze mindíg, hogy a 3.óra végére kapjuk meg.... :D Igazából utálni fog mindenki...mert míg a többiek akik elsőszakmások nekik lesz 13 tantárgyuk, ehez képest nekem lesz 3 :D és a többiről mindíg el fogok járni. ;) Jaj remélem felvesznek oda ahova jelentkeztem dolgozni és nem kell visszamenni ebbe a genyó iskolába Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Ne linkeskedjünk ^_^ :D ;) Mondjuk Én is csak egyszer voltam évnyitón .... anno 9.ben...utána valahogy mindig akadt jobb dolgom is :D Bazz... én általában nem nézek nevet, csak az avatart, és akkor tudom ki a ki, de ahogy lapoztam lefelé, lefagytam :D Nem sikerült névhez rendelni e képet, csak harmadik nekifutásra jutott eszembe elolvasni a nevet is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Bazz... én általában nem nézek nevet, csak az avatart, és akkor tudom ki a ki, de ahogy lapoztam lefelé, lefagytam ^_^ Nem sikerült névhez rendelni e képet, csak harmadik nekifutásra jutott eszembe elolvasni a nevet is :D Jóó...képesítettem magamat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Bazz... én általában nem nézek nevet, csak az avatart, és akkor tudom ki a ki, de ahogy lapoztam lefelé, lefagytam ^_^ Nem sikerült névhez rendelni e képet, csak harmadik nekifutásra jutott eszembe elolvasni a nevet is :D Akkor ha már suli volt a téma: Ha naponta változtatom az avatart 3szor, és Dáwid 1 nap (2*6)-X=16-(165/5)-szor nézi meg 1 nap a fórumot....akkor hányszor fagy le 2 héten és 3 napon belül??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts