Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Bp-n nem olyan rossz közlekedni. ;) Nekem csak annyi rossz, mikor visszajövök Db-be és az egész város csak "tötymörög"...Pesthez képest. :D

Azthittem szétcsapok valamit amikor 3 nap autókáztam ott :D :D Komolyan az a nagy nyugodtság jobban fölb.sz mint egy rekord-kör itthon :D

3 sor (legalábbis a teleírt). :D Mi van Téged is elővett a beszólós éned? :D

Hol a múltkor beígért kürtőskalácsom? ^_^ ;)

Még sütik :D Bár ha azóta sütik, mióta ígértem, akkor inkább másikat viszek :D

Megosztás:

Tötymörgés kapcsán linkeltem, hiszen szóbakerül ^_^

Tudom :D én is.. :D

Itt is lesz valami dzsindzsi-lindzsi utánna, de anyám azon már nem marad.

Részemről belefér a Meki+Fórum (az miaz???) kombó :D

Meki az a gyorskajás hely a Kishegyesin a Tecskóval szemben, a Fórum meg kicsit több attól.. ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gyááá, BP kihúzva :D :D marad Debrecen.. ;)

Megosztás:

Azthittem szétcsapok valamit amikor 3 nap autókáztam ott :D ;) Komolyan az a nagy nyugodtság jobban fölb.sz mint egy rekord-kör itthon :D

Azért azt tegyük hozzá, hogy nem debreceni sajátosság, sok megyeszékhelyen megtapasztalható állapot :D

Vérmérséklet kérdése, ki melyiket bírja jobban. ^_^ A pestihez hozzászoktam valamennyire, de nem szeretem. Ahogy lakni sem szerettem/nék ott. :D

Pedig igazi, fővárosi panelgyerek vagyok. :D

Megosztás:

ééééés egészségedre :D Nem volt nehéz ott is végigszántani 90-el az Egyetem sgrt-on, csak meg kellett várni amíg a sok hal eltátogja magát aludni ;) :D

Itt jobban haladni mint pesten a kevesebb autó miatt :D na de ha dugó van valahol...azon juss túl :D Sokan csak a fejüket kapkodják, és nem tudják mit csináljnak. Minap a Bólyain mentem..3 helyen fel van bontva az út egy kb 2 méteres szélsességben a padkától a felezőig..mit teszel?? Kikerülöd.. Egy balf*sz nem tudta mit csináljon.. mind a 3 helyen én dudáltam rá hogy menjen mellé.. ^_^ És ezis csak kapkodta a fejét

Megosztás:

Korlátozott életfunkciók, még csak vegetálok /Podravkának hála :D/ :D

Nyomj egy resetet ;) (de csak óvatosan. Most végeztem egy géppel amit "panelhibával" küldtek be. A panelhiba az volt, hogy a drága júzer úgy betaposta a reset gombot hogy megszorult, és folyamatosan be volt nyomva ^_^ :D )

Megosztás:

Itt jobban haladni mint pesten a kevesebb autó miatt ;) na de ha dugó van valahol...azon juss túl :D Sokan csak a fejüket kapkodják, és nem tudják mit csináljnak. Minap a Bólyain mentem..3 helyen fel van bontva az út egy kb 2 méteres szélsességben a padkától a felezőig..mit teszel?? Kikerülöd.. Egy balf*sz nem tudta mit csináljon.. mind a 3 helyen én dudáltam rá hogy menjen mellé.. ^_^ És ezis csak kapkodta a fejét

Miért nem toltad bele az első lyukba? Onnantól nem lett volna több meló vele :D :D

Megosztás:

Miért nem toltad bele az első lyukba? Onnantól nem lett volna több meló vele :D ;)

Nem vagyok én olyan :D ^_^

felmentem a suli honlapjára...

Tanévnyitó

A tanévnyitó ünnepség 2010. szeptember 1-jén 8:00-kor kezdődik. Megjelenés ünnepélyes öltözetben legkésőbb 7:50-kor. A tanévnyitó után 3 osztályfőnöki órát tartunk, utána órarend szerint folytatódik a tanítás

Be se megyek...max arra hogy megnézzem ki lesz az ofőm :D ezt a baromságot... :D

Megosztás:

Tanévnyitó

A tanévnyitó ünnepség 2010. szeptember 1-jén 8:00-kor kezd?dik. Megjelenés ünnepélyes öltözetben legkés?bb 7:50-kor. A tanévnyitó után 3 osztályf?nöki órát tartunk, utána órarend szerint folytatódik a tanítás

Be se megyek...max arra hogy megnézzem ki lesz az ofőm :D ezt a baromságot... :D

És az utolsó osztályfőnöki órán kapod meg az órarendet legalább? :D ;)

Megosztás:

Tanévnyitó

A tanévnyitó ünnepség 2010. szeptember 1-jén 8:00-kor kezd?dik. Megjelenés ünnepélyes öltözetben legkés?bb 7:50-kor. A tanévnyitó után 3 osztályf?nöki órát tartunk, utána órarend szerint folytatódik a tanítás

Ne linkeskedjünk :D ;) :D

Mondjuk Én is csak egyszer voltam évnyitón .... anno 9.ben...utána valahogy mindig akadt jobb dolgom is ;)

Megosztás:

És az utolsó osztályfőnöki órán kapod meg az órarendet legalább? ^_^ :D

Ja..eddigi évekbe úgy állították össze mindíg, hogy a 3.óra végére kapjuk meg.... :D Igazából utálni fog mindenki...mert míg a többiek akik elsőszakmások nekik lesz 13 tantárgyuk, ehez képest nekem lesz 3 :D és a többiről mindíg el fogok járni. ;) Jaj remélem felvesznek oda ahova jelentkeztem dolgozni és nem kell visszamenni ebbe a genyó iskolába

Megosztás:

Ne linkeskedjünk ^_^ :D ;)

Mondjuk Én is csak egyszer voltam évnyitón .... anno 9.ben...utána valahogy mindig akadt jobb dolgom is :D

Bazz... én általában nem nézek nevet, csak az avatart, és akkor tudom ki a ki, de ahogy lapoztam lefelé, lefagytam :D Nem sikerült névhez rendelni e képet, csak harmadik nekifutásra jutott eszembe elolvasni a nevet is :D

Megosztás:

Bazz... én általában nem nézek nevet, csak az avatart, és akkor tudom ki a ki, de ahogy lapoztam lefelé, lefagytam ^_^ Nem sikerült névhez rendelni e képet, csak harmadik nekifutásra jutott eszembe elolvasni a nevet is :D

Akkor ha már suli volt a téma:

Ha naponta változtatom az avatart 3szor, és Dáwid 1 nap (2*6)-X=16-(165/5)-szor nézi meg 1 nap a fórumot....akkor hányszor fagy le 2 héten és 3 napon belül??? :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.