Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nah, megnéztem a rózsaszín C-t... Az ülés háttámla állító tekerentyűi belül vannak. Mondom ilyen nincs biztos cserélt ülések, miért lenne belül.

A túlextrázott mindenedet már ;) (egy gerinctámaszt én is el tudnék viselni ;) )

Én is gondoltam már arra, hogy megcserélem a 2 ülést, valahogy jobban kézre esne :D mint a Pandában.. ^_^

Aztán úgy járnál mint én a B Vekivel, nem mentünk 5 km-et de fészkelődtem meg állítgattam egész Kecskemétig mire találtam egy pontot ahol aránylag nem kényelmetlen.. :D

Jó reggelt :D

Viszont :D bár nálam 3-kor volt :D és nagyon nem jó.. :D

Lassan összeszedem magamat, asszony nemsokára hazaér azt go fel megint BP :D de rühellem azt a helyet.. violent.gif

Megosztás:

Nem volt az rossz látvány, ne aggódj :D

Akkor most már kezdek megnyugodni. ^_^ Köszönöm a pozitív visszajelzéseket. :D Jól esik.

Senki ;) :D

Jó reggelt Neked is! :D Ilyenkor még kihalófélben vagyunk. :D Olyan 10-11 körül élénkül kicsit a társaság, aztán legközelebb csak estefelé. ;)

Holnaptól én is csak este leszek, indul az ovi.

Megosztás:

Jó reggelt Neked is! ^_^ Ilyenkor még kihalófélben vagyunk. ;) Olyan 10-11 körül élénkül kicsit a társaság, aztán legközelebb csak estefelé. :D

Holnaptól én is csak este leszek, indul az ovi.

Szép Őszies Jó reggelt mindenkinek! :D

meg a suli is! :D :D :D :D :D de utolsó év mondjuk nem tudom ennek örüljek e nehéz lesz! :D ;)

Megosztás:

Lassan összeszedem magamat, asszony nemsokára hazaér azt go fel megint BP :D de rühellem azt a helyet.. violent.gif

Hát ha nincs csúcsforgalom, még túl lehet élni. ^_^ Bár én sem szeretem. :D Holnap kezdjük mi is, vagy 3 hét szabadság után.

Megint eltelik egy kis idő mire visszaszokom. :D

Megosztás:

Hát ha nincs csúcsforgalom, még túl lehet élni. ^_^ Bár én sem szeretem. :D Holnap kezdjük mi is, vagy 3 hét szabadság után.

Megint eltelik egy kis idő mire visszaszokom. :D

Én nem akarom megszokni csak kénytelen vagyok ;) amúgy meg a gondolattól is felmegy bennem a pumpa, hogy oda menjek :D itt a prérin is kerül néhány amatőr de ott egyenesen hullajelöltet játszik szinte mindenki, főleg a bringások.. :D

Oké, értettem! :D Miért nincs avatarod, vagy csak én nem látom?

Meguntam a régit, új meg nincs :D majd ha lesz valami értelmesnek mondható.. ;)

Megosztás:

Jó reggelt!

Úgy néz ki, hogy szombaton mennem kell Debrecenbe és délután lesz kb. 2-3 óra hossznyi szabadidőm. Nem tartunk egy rögtönzött fórumtalálozót a környékbeliekkel? Ha jól láttam vannak egy páran az aktív fórumozók közül Debreceniek.

Megosztás:

Szép Őszies Jó reggelt mindenkinek! ^_^

meg a suli is! :D :D :D ;) :D de utolsó év mondjuk nem tudom ennek örüljek e nehéz lesz! :D ;)

Nekem is ez jutott eszembe tegnap, olyan más illata van már a levegőnek. :D

Jó reggelt! :D Hamar túl leszel már azon az egy éven. :D

Megosztás:

Jó reggelt!

Úgy néz ki, hogy szombaton mennem kell Debrecenbe és délután lesz kb. 2-3 óra hossznyi szabadidőm. Nem tartunk egy rögtönzött fórumtalálozót a környékbeliekkel? Ha jól láttam vannak egy páran az aktív fórumozók közül Debreceniek.

Nekem sajna kiesik a szombat, mert mennem kell a saját utólag tartott névnapomra... ^_^ :D

Megosztás:

Jó reggelt mindenkinek! :D

Na meg mindenkinek egy ilyet:

http://4.bp.blogspot.com/_97Hw7xOAzcM/SIb3...0008%20copy.jpg

Bp-n nem olyan rossz közlekedni. :D Nekem csak annyi rossz, mikor visszajövök Db-be és az egész város csak "tötymörög"...Pesthez képest. ;)

húúh de jól jönne egy ^_^ :D csinálsz egyet nekem azt megisszuk! :D :D ;) :D :D

Megosztás:

Jó reggelt! Úgy néz ki, hogy szombaton mennem kell Debrecenbe és délután lesz kb. 2-3 óra hossznyi szabadidőm. Nem tartunk egy rögtönzött fórumtalálozót a környékbeliekkel? Ha jól láttam vannak egy páran az aktív fórumozók közül Debreceniek.

Ha adott időben nem dolgozok (ami inkább a késő délutáni/esti órákra tehető) éntőlem összefuthatunk :D

Bp-n nem olyan rossz közlekedni. ;) Nekem csak annyi rossz, mikor visszajövök Db-be és az egész város csak "tötymörög"...Pesthez képest. :D

Én inkább tötymörgök kényelmesen mint féktávon belül legyek.. ^_^

Nekem is ez jutott eszembe tegnap, olyan más illata van már a levegőnek. :D

Nekem ugyanolyan bitumenszagú volt :D :D

Megosztás:

Tetszik az aláírásod! :D

Pedig szabálytalan :D

Senki :D :D

Jááj... előbb be kell érnie mindenkinek a melóhelyre, és majd ott ráér fórumozgatni :D ;)

Én is gondoltam már arra, hogy megcserélem a 2 ülést, valahogy jobban kézre esne ;) mint a Pandában.. ^_^

Aztán úgy járnál mint én a B Vekivel, nem mentünk 5 km-et de fészkelődtem meg állítgattam egész Kecskemétig mire találtam egy pontot ahol aránylag nem kényelmetlen.. :D

Viszont :D bár nálam 3-kor volt ;) és nagyon nem jó.. ;)

Nekem tetszik a Zafirában. :D Ott szerettem meg :D

Megosztás:

Ha adott időben nem dolgozok (ami inkább a késő délutáni/esti órákra tehető) éntőlem összefuthatunk :D

Én kb. 2-től leszek ott 2-3 óra hosszat. Anyámat viszem osztálytalálkozóra, ami Pallagon kezdődik 2-kor, és amíg ők ott bájcsevegnek, addig én ráérek. El kellene döntenem, hogy pecabotot vigyek vagy Opeles cartársakkal találkozzak. Asszony egyiket sem nagyon támogatja ^_^

Nem rajong sem az autóért, sem a pecáért. :D :D

Megosztás:

Én kb. 2-től leszek ott 2-3 óra hosszat. Anyámat viszem osztálytalálkozóra, ami Pallagon kezdődik 2-kor, és amíg ők ott bájcsevegnek, addig én ráérek. El kellene döntenem, hogy pecabotot vigyek vagy Opeles cartársakkal találkozzak. Asszony egyiket sem nagyon támogatja ^_^

Vidd el a Fórumba, egy rakat pénzzel és ellesz valahogy! :D

Addig Te meg mehetsz villámtalira! ;)

Megosztás:

Én kb. 2-től leszek ott 2-3 óra hosszat. Anyámat viszem osztálytalálkozóra, ami Pallagon kezdődik 2-kor, és amíg ők ott bájcsevegnek, addig én ráérek. El kellene döntenem, hogy pecabotot vigyek vagy Opeles cartársakkal találkozzak. Asszony egyiket sem nagyon támogatja :D

Gyors egy osztálytali lesz ;) az ilyenek mifelénk ált. másnap hajnalig szoktak lenni zenés bulival egybekötve ^_^

Na nehogy azt hidd, hogy mi a kocsikra csorgatjuk a nyálunkat ;) nemigazán vagyunk tuningb zik mint emberek sok más helyen :D sztem egy Mekis vagy Fórumos összefuti beleférne, nem? :D

Megosztás:

Gyors egy osztálytali lesz :D az ilyenek mifelénk ált. másnap hajnalig szoktak lenni zenés bulival egybekötve ^_^

Na nehogy azt hidd, hogy mi a kocsikra csorgatjuk a nyálunkat ;) nemigazán vagyunk tuningb zik mint emberek sok más helyen :D sztem egy Mekis vagy Fórumos összefuti beleférne, nem? :D

Itt is lesz valami dzsindzsi-lindzsi utánna, de anyám azon már nem marad.

Részemről belefér a Meki+Fórum (az miaz???) kombó :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.