spzoli Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 ^_^ Kojakarettenetes? :D Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Nem. ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Nem. ok..de én rá gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 ok..de én rá gondoltam Tetszik a szakálla mi? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Tetszik a szakálla mi? ^_^ nők valahogy közelebb állnak hozzám :D nekik még puszit is adok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 nők valahogy közelebb állnak hozzám :D nekik még puszit is adok :D ^_^ A szakállasoknak? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 A szakállasoknak? ;) :D :D ügyfélszolgálaton dolgoztam....És rájöttem, hogy semmi sem lehetetlen. Láttam már olyat :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 :D ügyfélszolgálaton dolgoztam....És rájöttem, hogy semmi sem lehetetlen. Láttam már olyat :D ^_^ Nálunk is van a postán egy nő, aki borostás, halál jó fej. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Nálunk is van a postán egy nő, aki borostás, halál jó fej. Sőt, még férfi is van ilyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Nah, megnéztem a rózsaszín C-t... Az ülés háttámla állító tekerentyűi belül vannak. Mondom ilyen nincs biztos cserélt ülések, miért lenne belül. (3 ajtós az autó, annyi eszem nem volt hogy feltűnjön hogy az előredöntéshez való fülecske jó helyen van. :D :D ) Köszi Eszpí. Elkezdtem lefújni a GL-feliratokat a sárvédőn. A törött oldali már le volt szedve, és megnéztem milyen lesz ha festem, de úgy néz ki, hogy rövid időn belül le fogom szedni az összes feliratot, és festem is, mert tetszett ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 örs shell kút, baszomnagy csattanás, mondom mi a ######, csajom mondja biztos csak egy teherautó, 3 perc mulva mindenhol rendőrök. levittük a kutyát, 7es bömbi felcsavarodva az oszlopra, csóka már zsákba :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Nah, megnéztem a rózsaszín C-t... Az ülés háttámla állító tekerentyűi belül vannak. Mondom ilyen nincs biztos cserélt ülések, miért lenne belül. (3 ajtós az autó, annyi eszem nem volt hogy feltűnjön hogy az előredöntéshez való fülecske jó helyen van. :D :D ) Köszi Eszpí. Elkezdtem lefújni a GL-feliratokat a sárvédőn. A törött oldali már le volt szedve, és megnéztem milyen lesz ha festem, de úgy néz ki, hogy rövid időn belül le fogom szedni az összes feliratot, és festem is, mert tetszett ^_^ Épp nem a comboban ültem, no meg most már gastra ülés van benne, és abban belül a gerinctámasz tekerője van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Ma elvitték a C16NZ mocit. Pont jókor jöttek érte, mert amikor ideértek, előttünk az utcán elpukkant egy vízcső! :D Ilyet még közelről nem nagyon láttam, pont mint a filmekben... nagy Durranás (de tényleg hatalmasat szólt!) és füst, pára, sziszegő hang, majd még gurultak 20 m-t, és végig folyt alatta a víz. :D ;) Komoly volt! Lekaptunk a donor mocimról egy vízcsövet, és ki is cseréltük! Érdekes módon pont az durrant el, amelyik a generátor mellett van, a vízpompáról jövő csövet köti össze a műanyag csővel, ami a motor mögött van! Pont az durrant el, konkrétan végignyílt hosszában! ^_^ Érdekesnek tartom, hogy nem a kiegyenlítő tartálynál lett gondt, eddig azt hittem az a leggyengébb pontja a rendszernek. :D Ezek szerint mégsem! Mellesleg 150 km-t jöttek 3 hengerrel, a motor szinte be sem indult, kb 30 másodperc indítózás után csak. ;) Én el sem mertem volna indulni vele. Kapcsolósra van megcsinálva a venti, de nem kapcsolták be az úton, mert (elmondásuk szerint) még nem ért bele a pirosba a vízhőfok mutatója. :D :D :D Mondtam hazafelé járassák végig... :D A helyszínen beletöltött egy kis olajat (konkrétan 1 L-t, a 2,5 L-es flakonból! Rendesen bekészültek mi? :D ;) ;) + egy 5 L-es üveg víz is volt a csomagtartóban! Nem semmi milyen emberek vannak azért ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Épp nem a comboban ültem, no meg most már gastra ülés van benne, és abban belül a gerinctámasz tekerője van. :D A túlextrázott mindenedet már ;) (egy gerinctámaszt én is el tudnék viselni :D ) Újabban úgy be van állva a hátam hogy úgy szállok ki mint egy kérdőjel. Nem az ülésem tehet róla, mert reggel is meg vagyok halva amikor felkelek, meg most a 3 nap sátrazás is jót tett neki... ^_^ Ha holnap létrázni kell, akkor lehet hogy veszek föl bukót is, mert nem igazán százas a mozgásom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Ma elvitték a C16NZ mocit. Pont jókor jöttek érte, mert amikor ideértek, előttünk az utcán elpukkant egy vízcső! :D Ilyet még közelről nem nagyon láttam, pont mint a filmekben... nagy Durranás (de tényleg hatalmasat szólt!) és füst, pára, sziszegő hang, majd még gurultak 20 m-t, és végig folyt alatta a víz. ;) :D Komoly volt! Lekaptunk a donor mocimról egy vízcsövet, és ki is cseréltük! Érdekes módon pont az durrant el, amelyik a generátor mellett van, a vízpompáról jövő csövet köti össze a műanyag csővel, ami a motor mögött van! Pont az durrant el, konkrétan végignyílt hosszában! ^_^ Érdekesnek tartom, hogy nem a kiegyenlítő tartálynál lett gondt, eddig azt hittem az a leggyengébb pontja a rendszernek. :D Ezek szerint mégsem! Mellesleg 150 km-t jöttek 3 hengerrel, a motor szinte be sem indult, kb 30 másodperc indítózás után csak. :D Én el sem mertem volna indulni vele. Kapcsolósra van megcsinálva a venti, de nem kapcsolták be az úton, mert (elmondásuk szerint) még nem ért bele a pirosba a vízhőfok mutatója. :D :D :D Mondtam hazafelé járassák végig... :D A helyszínen beletöltött egy kis olajat (konkrétan 1 L-t, a 2,5 L-es flakonból! Rendesen bekészültek mi? ;) ;) :D + egy 5 L-es üveg víz is volt a csomagtartóban! Nem semmi milyen emberek vannak azért ugye? :D Ilyen azért nálam is volt. Sose lehetett tudni mikor lesz kedve ellocsolni valamit. mindig volt 4 lity olaj, meg egy 5-ös desztvíz a csomiban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Ilyen azért nálam is volt. Sose lehetett tudni mikor lesz kedve ellocsolni valamit. mindig volt 4 lity olaj, meg egy 5-ös desztvíz a csomiban ^_^ De az 1 L-t 150 Km-en nyalta be... az azért nem gyári érték! :D :D :D Mondták, hogy egy kicsit kivan már a mocija a verdának, de azt nem gondoltam volna, hogy azzal jönnek a motorért! :D Elvetemültek! ;) :D Még alapjárat sem volt az autónak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 De az 1 L-t 150 Km-en nyalta be... az azért nem gyári érték! ^_^ :D :D Mondták, hogy egy kicsit kivan már a mocija a verdának, de azt nem gondoltam volna, hogy azzal jönnek a motorért! :D Elvetemültek! ;) :D Még alapjárat sem volt az autónak... Nem 150, de egy "qrvára elkésünk, nyomjad máá neki" Bp-Tokaj kör alatt, megetettem annyi olajat vele, hogy másnap reggel rövid volt a nívópálca :D :D Akkoriban nem kellett olajat cserélni. Cserélődött az folyamatosan, elég volt utántölteni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 6000 és 6200 között dadog. :D dádádádádádá... :D Persze egy helyben állva. Bár azt megnézhetnéd, hogy neked is olyan "épp ilyen kedvem van" alapon valamikor 4500-nál tilt le és váltani kell, máskor meg 5500-nál... ? :D ^_^ enyém most azt jácca, hogy eléri 5ezret, és visít vmi mintha vmi fém darálna... beálltam az udvarra, és kiderült, hogy a vezérlés burkolat ver bele a vez kerékbe... vagyis ott vmi csavar... igazábol ez megnyugtató érzés... ha hazajövök melóból, szétbontom, és megnézem mi lehet az, és vhogy megszüntetem. egyébként 6ezernél dadogott le kétszer 3x menetközben Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Sőt, még férfi is van ilyen! Tetszik az aláírásod! :D örs shell kút, baszomnagy csattanás, mondom mi a ######, csajom mondja biztos csak egy teherautó, 3 perc mulva mindenhol rendőrök. levittük a kutyát, 7es bömbi felcsavarodva az oszlopra, csóka már zsákba :S ^_^ Szomorú dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 ... Azért ez a folyamatos pörgés nem semmi. :D Ügyesek. ^_^ A zenéjébe meg rögtön beleszerettem. :D Illik hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Gondolom sokan látták már Hova gondolsz ? Ez nem egy 2006os videó ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Akkor javítok, testhezálló. ;) Nem volt az rossz látvány, ne aggódj :D De az 1 L-t 150 Km-en nyalta be... az azért nem gyári érték! ^_^ :D :D Mondták, hogy egy kicsit kivan már a mocija a verdának, de azt nem gondoltam volna, hogy azzal jönnek a motorért! :D Elvetemültek! ;) :D Még alapjárat sem volt az autónak... Ménem cseréltétek ki ott helyben? Legalább hazafelé már normálisan ment volna a kocsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Tetszik az aláírásod! :D Köszönöm... ^_^ Ez az igazság (sajnos). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Jó reggelt ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Senki :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts