Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Tudom hogy húzzak vele C-corsába, de akkóse :D

Valakinek tapasztalat 1.2-es 16v C-corsáról? A kiszemelt egy 2000 novemberi példány, 130e-et vall be. duplalufi-izomablak stb. felszereltség nem lényeg, csak hogy milyenek ezek a vasak. ^_^

Elküldve
Tudom hogy húzzak vele C-corsába, de akkóse :D

Valakinek tapasztalat 1.2-es 16v C-corsáról? A kiszemelt egy 2000 novemberi példány, 130e-et vall be. duplalufi-izomablak stb. felszereltség nem lényeg, csak hogy milyenek ezek a vasak. ^_^

:D Tán cseréled Ribit? Havernak van 1.2es C corsája, de nemtom 16szelepes-e. Ő dicséri.

Elküldve
^_^ Tán cseréled Ribit? Havernak van 1.2es C corsája, de nemtom 16szelepes-e. Ő dicséri.

Jah... valószínű egy rózsaszín 1.2-es corsára cserélném ha cserélném :D huje :D :D

Elküldve

Höhö. :D

Várpalota - Győr - Szombathely - Budapest - Várpalota. ^_^ A leparkoláskor készült.

kep(780).jpg

Fesztivál milliónyi van az évben, pályanap csak egy :D

Elég szomorú, hogy több fesztivál van, mint pályanap. :D

Elküldve
Höhö. :D

Várpalota - Győr - Szombathely - Budapest - Várpalota. ^_^ A leparkoláskor készült.

Elég szomorú, hogy több fesztivál van, mint pályanap. :D

Cuki az alapjárat.

Elküldve
Cuki az alapjárat.

Mindig is ennyi volt. Nem kínlódik, szépen jár így. Én se értettem, mások se, de ha az ECU szerint ennyi, akkor ennyi. Megjegyzem, hogy strobival is lett mérve és tényleg annyi, amennyit a műszer mutat. ^_^

Amúgy így van normál nézetből -> kép

Elküldve
Mindig is ennyi volt. Nem kínlódik, szépen jár így. Én se értettem, mások se, de ha az ECU szerint ennyi, akkor ennyi. Megjegyzem, hogy strobival is lett mérve és tényleg annyi, amennyit a műszer mutat. ^_^

Beleszúrtál egy v6ot, csak lapítasz. :D

Elküldve
Jól értem, hogy indíttatást érzel magadban ennek kapcsán és találkozót akarsz szervezni ? :D :D

Persze. :D :D

Csak fölülről fényképezte ;) Szigorúan hogy ne is látszódjon a benzinszintjelző, nem meri megmutatni :D

Megmutatnám, de úgyse hinnétek el, mint az 5,8-as fogyasztást sem, amiben budapestezés is volt bőven. ^_^

Elküldve
Persze. :D :D

Megmutatnám, de úgyse hinnétek el, mint az 5,8-as fogyasztást sem, amiben budapestezés is volt bőven. ^_^

És ha mellé írod az olajat is? :D

Elküldve

Dettó ugyan így áll nekem is, pedig néztem is, hogy mi van vaze alszol, de akkor csak jol mér enyém is :D

Nemhiába szrek :D

Elküldve
Dettó ugyan így áll nekem is, pedig néztem is, hogy mi van vaze alszol, de akkor csak jol mér enyém is ^_^

Nemhiába szrek :D

Akkor megnyugodtam, hogy ez SZR feature. :D

Elküldve

Srácok! Szerintetek hol lehet EHHEZ kapcsolót venni? próbáltam neten keresni, de szerintem bénán csináltam ^_^ Piros 2 állású kapcsoló volt, de szinte mindegy, hogy milyen, ha méretre okés.

Köszi előre is :D

Elküldve
megjöttek az elektromos ablakok stb ^_^

THX to Frecsume

Lenne is egy kérdésem:

A második képen van egy kis kapcsoló, az hova kell?

Illetve a nagy fekete csatlakozó?Központizár?

Nagy fehér a kapcsolóhozkell, kis fehér a magashanghoz, kisebb kocka fekete a tükörhöz majd. Jol tudom?

Üdv. Szivesen. a hátsó ajto kábelen minden rajta van amit beszéltünk?

Elküldve
Srácok! Szerintetek hol lehet EHHEZ kapcsolót venni? próbáltam neten keresni, de szerintem bénán csináltam :D Piros 2 állású kapcsoló volt, de szinte mindegy, hogy milyen, ha méretre okés.

Köszi előre is :D

úúúúú de barón néz ki... de mi ez? ^_^ Ez tipikusan az a cucc hogy foggalmam sincs mi az, mit tud, de tetszik.

Elküldve
Üdv. Szivesen. a hátsó ajto kábelen minden rajta van amit beszéltünk?

hát nem tudom minek kellene rajta lennie, de szerintem megvannak :D

Az egyik első ajtón nincs rajta a tükör összes vezetéke, de az amúgy se tartozik az elektromos ablakhoz. ^_^

Elküldve
hát nem tudom minek kellene rajta lennie, de szerintem megvannak :D

Az egyik első ajtón nincs rajta a tükör összes vezetéke, de az amúgy se tartozik az elektromos ablakhoz. ^_^

A tükröt nem nagy ügy kikábelezni.

Elküldve
Ez lehet! Csak Én meg itt nem ismerek senkit.... vagy legalább is nagyon kevés embert személyesen vagy legalább fórumról név alapján :D

...

Gyere át hozzánk nyugodtan. ^_^ Rajtam kívül ismersz itt még mást is. Szívesen látunk. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.