Dáwid Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Tudom hogy húzzak vele C-corsába, de akkóse :D Valakinek tapasztalat 1.2-es 16v C-corsáról? A kiszemelt egy 2000 novemberi példány, 130e-et vall be. duplalufi-izomablak stb. felszereltség nem lényeg, csak hogy milyenek ezek a vasak. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Tudom hogy húzzak vele C-corsába, de akkóse :D Valakinek tapasztalat 1.2-es 16v C-corsáról? A kiszemelt egy 2000 novemberi példány, 130e-et vall be. duplalufi-izomablak stb. felszereltség nem lényeg, csak hogy milyenek ezek a vasak. ^_^ :D Tán cseréled Ribit? Havernak van 1.2es C corsája, de nemtom 16szelepes-e. Ő dicséri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 ^_^ Tán cseréled Ribit? Havernak van 1.2es C corsája, de nemtom 16szelepes-e. Ő dicséri. Jah... valószínű egy rózsaszín 1.2-es corsára cserélném ha cserélném :D huje :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Jah... valószínű egy rózsaszín 1.2-es corsára cserélném ha cserélném ^_^ huje :D ;) :D :D Akkor már miért nem új wv bogarat vagy smartot? Hello Kittyset :D Szexi Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 tegnap verettem kicsit egy 1.8t audival, nem ment rosszul ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Höhö. :D Várpalota - Győr - Szombathely - Budapest - Várpalota. ^_^ A leparkoláskor készült. Fesztivál milliónyi van az évben, pályanap csak egy :D Elég szomorú, hogy több fesztivál van, mint pályanap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Höhö. :D Várpalota - Győr - Szombathely - Budapest - Várpalota. ^_^ A leparkoláskor készült. Elég szomorú, hogy több fesztivál van, mint pályanap. :D Cuki az alapjárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Elég szomorú, hogy több fesztivál van, mint pályanap. :D Jól értem, hogy indíttatást érzel magadban ennek kapcsán és találkozót akarsz szervezni ? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Cuki az alapjárat. Mindig is ennyi volt. Nem kínlódik, szépen jár így. Én se értettem, mások se, de ha az ECU szerint ennyi, akkor ennyi. Megjegyzem, hogy strobival is lett mérve és tényleg annyi, amennyit a műszer mutat. ^_^ Amúgy így van normál nézetből -> kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Cuki az alapjárat. Csak fölülről fényképezte ^_^ Szigorúan hogy ne is látszódjon a benzinszintjelző, nem meri megmutatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Mindig is ennyi volt. Nem kínlódik, szépen jár így. Én se értettem, mások se, de ha az ECU szerint ennyi, akkor ennyi. Megjegyzem, hogy strobival is lett mérve és tényleg annyi, amennyit a műszer mutat. ^_^ Amúgy így van normál nézetből -> kép Beleszúrtál egy v6ot, csak lapítasz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Jól értem, hogy indíttatást érzel magadban ennek kapcsán és találkozót akarsz szervezni ? :D :D Persze. :D :D Csak fölülről fényképezte ;) Szigorúan hogy ne is látszódjon a benzinszintjelző, nem meri megmutatni :D Megmutatnám, de úgyse hinnétek el, mint az 5,8-as fogyasztást sem, amiben budapestezés is volt bőven. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Persze. :D :D Megmutatnám, de úgyse hinnétek el, mint az 5,8-as fogyasztást sem, amiben budapestezés is volt bőven. ^_^ És ha mellé írod az olajat is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Tuti ez az egér. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Persze. :D :D Sejtettem, hogy SE ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 És ha mellé írod az olajat is? :D ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 És ha mellé írod az olajat is? :D Azt még nem is néztem, pedig már 1500km van a friss olajba. ;) Sejtettem, hogy SE ^_^ :D Nalátod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Mindig is ennyi volt. Nem kínlódik, szépen jár így. Én se értettem, mások se, de ha az ECU szerint ennyi, akkor ennyi. Megjegyzem, hogy strobival is lett mérve és tényleg annyi, amennyit a műszer mutat. ^_^ Amúgy így van normál nézetből -> kép Dettó ugyan így áll nekem is, pedig néztem is, hogy mi van vaze alszol, de akkor csak jol mér enyém is :D Nemhiába szrek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Dettó ugyan így áll nekem is, pedig néztem is, hogy mi van vaze alszol, de akkor csak jol mér enyém is ^_^ Nemhiába szrek :D Akkor megnyugodtam, hogy ez SZR feature. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Srácok! Szerintetek hol lehet EHHEZ kapcsolót venni? próbáltam neten keresni, de szerintem bénán csináltam ^_^ Piros 2 állású kapcsoló volt, de szinte mindegy, hogy milyen, ha méretre okés. Köszi előre is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 megjöttek az elektromos ablakok stb ^_^ THX to Frecsume Lenne is egy kérdésem: A második képen van egy kis kapcsoló, az hova kell? Illetve a nagy fekete csatlakozó?Központizár? Nagy fehér a kapcsolóhozkell, kis fehér a magashanghoz, kisebb kocka fekete a tükörhöz majd. Jol tudom? Üdv. Szivesen. a hátsó ajto kábelen minden rajta van amit beszéltünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Srácok! Szerintetek hol lehet EHHEZ kapcsolót venni? próbáltam neten keresni, de szerintem bénán csináltam :D Piros 2 állású kapcsoló volt, de szinte mindegy, hogy milyen, ha méretre okés. Köszi előre is :D úúúúú de barón néz ki... de mi ez? ^_^ Ez tipikusan az a cucc hogy foggalmam sincs mi az, mit tud, de tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Üdv. Szivesen. a hátsó ajto kábelen minden rajta van amit beszéltünk? hát nem tudom minek kellene rajta lennie, de szerintem megvannak :D Az egyik első ajtón nincs rajta a tükör összes vezetéke, de az amúgy se tartozik az elektromos ablakhoz. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 hát nem tudom minek kellene rajta lennie, de szerintem megvannak :D Az egyik első ajtón nincs rajta a tükör összes vezetéke, de az amúgy se tartozik az elektromos ablakhoz. ^_^ A tükröt nem nagy ügy kikábelezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Ez lehet! Csak Én meg itt nem ismerek senkit.... vagy legalább is nagyon kevés embert személyesen vagy legalább fórumról név alapján :D ... Gyere át hozzánk nyugodtan. ^_^ Rajtam kívül ismersz itt még mást is. Szívesen látunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts