Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Tudom hogy húzzak vele C-corsába, de akkóse :D

Valakinek tapasztalat 1.2-es 16v C-corsáról? A kiszemelt egy 2000 novemberi példány, 130e-et vall be. duplalufi-izomablak stb. felszereltség nem lényeg, csak hogy milyenek ezek a vasak. ^_^

:D Tán cseréled Ribit? Havernak van 1.2es C corsája, de nemtom 16szelepes-e. Ő dicséri.

Megosztás:

Jól értem, hogy indíttatást érzel magadban ennek kapcsán és találkozót akarsz szervezni ? :D :D

Persze. :D :D

Csak fölülről fényképezte ;) Szigorúan hogy ne is látszódjon a benzinszintjelző, nem meri megmutatni :D

Megmutatnám, de úgyse hinnétek el, mint az 5,8-as fogyasztást sem, amiben budapestezés is volt bőven. ^_^

Megosztás:

Mindig is ennyi volt. Nem kínlódik, szépen jár így. Én se értettem, mások se, de ha az ECU szerint ennyi, akkor ennyi. Megjegyzem, hogy strobival is lett mérve és tényleg annyi, amennyit a műszer mutat. ^_^

Amúgy így van normál nézetből -> kép

Dettó ugyan így áll nekem is, pedig néztem is, hogy mi van vaze alszol, de akkor csak jol mér enyém is :D

Nemhiába szrek :D

Megosztás:

megjöttek az elektromos ablakok stb ^_^

THX to Frecsume

Lenne is egy kérdésem:

A második képen van egy kis kapcsoló, az hova kell?

Illetve a nagy fekete csatlakozó?Központizár?

Nagy fehér a kapcsolóhozkell, kis fehér a magashanghoz, kisebb kocka fekete a tükörhöz majd. Jol tudom?

Üdv. Szivesen. a hátsó ajto kábelen minden rajta van amit beszéltünk?

Megosztás:

Srácok! Szerintetek hol lehet EHHEZ kapcsolót venni? próbáltam neten keresni, de szerintem bénán csináltam :D Piros 2 állású kapcsoló volt, de szinte mindegy, hogy milyen, ha méretre okés.

Köszi előre is :D

úúúúú de barón néz ki... de mi ez? ^_^ Ez tipikusan az a cucc hogy foggalmam sincs mi az, mit tud, de tetszik.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.