Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Aztán meséljél, a Pályanapra is jössz? :D

Meglátjuk majd ^_^ Ha úgy jön ki, hogy úgy jön ki, akkor megyek :D

Jah, és a hétvégén, egy 1.4-es 307-esből, klímázgatva, kihoztam 6.3-as átlagfogyit, (felesben kukoricalével) :D

4 személlyel, tökig fullrapakolva (még a 2 első ülés közé is két pokróc, meg egy sátor volt bepakolva)

Megosztás:

Dübörögnek lóerők mii ? :D

Nem lesz.rtam? Kényelmesnek kényelmes volt és egy ponyvás-platós Iveco után mentem vele, aminek a platóján csücsült egy E30. Nem ment akkorát, hogy ne tudjam tartani :D ;) Amúgy nem megy rosszul. Nemrég tettem bele új lambdát, és elég sok dolog megváltozott benne ^_^ Meg tudnék barátkozni egy olyan autóval, ha fenyegetne a veszél hogy valaki hozzám vág egyet, hogy kötelező használnom :D

Megosztás:

4. hely :D (a mezőny egyik leggyengébb gépével) Állítólag a 3. helyezett közelebb volt a külső érintési ponthoz, mint a haver. Hááát... nem tudom hogy ennél hogy lehet közelebb menni hozzá, de hát a bírák, azok bírák ^_^ http://www.youtube.com/watch?v=8RIVpPW5AHs, de mivel beforgott nullás lett a kör :D (bár valami azt súgja, nem ez zavarja a legjobban)

Tegnap délután itt állt meg előttünk egy csuklós busz, meg egy utánfutós akármi rajta egy kék Mazdával. Még ki is hívtam az asszonyt hogy nézze meg. Mondom neki nézd már nid for spííd. :D Ők is onnan jöhettek?

Megosztás:

Tegnap délután itt állt meg előttünk egy csuklós busz, meg egy utánfutós akármi rajta egy kék Mazdával. Még ki is hívtam az asszonyt hogy nézze meg. Mondom neki nézd már nid for spííd. :D Ők is onnan jöhettek?

Szerintem nem. nídforszpíd-mazdából csak egy félig kék, félig sárga RX-8 szokott lenni, de most nem jött ki ^_^

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.