daykiller Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Mindig kint vagyunk. Most is lekötöztünk már csütörtök éjszaka ^_^ Ezek szerint az aláírásomat fél éve senki nem nézte meg :D :D :D De. Szemet is szúrt nekem, hogy a fórumszabályzattal ellentétben, három sornál többől áll a tiéd. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nah majd megkérdezem Izgulok. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Izgulok. ^_^ :D :D :D Ne tedd..már ami történt,megtörtént..lehet volt, lehet nem. Csak a bizonytalanság.. :D De tarts ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 De. Szemet is szúrt nekem, hogy a fórumszabályzattal ellentétben, három sornál többől áll a tiéd. ;) ^_^ :D :D :D Nem is... miről beszélsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 ^_^ :D :D :D Nem is... miről beszélsz? ;) Aztán meséljél, a Pályanapra is jössz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 ^_^ :D :D :D Nem is... miről beszélsz? ;) :D Nekem is már hibás az aláírásom. A hétvégén meglett a 214 ezer km is, mert levezettem 559 km-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Aztán meséljél, a Pályanapra is jössz? :D Meglátjuk majd ^_^ Ha úgy jön ki, hogy úgy jön ki, akkor megyek :D Jah, és a hétvégén, egy 1.4-es 307-esből, klímázgatva, kihoztam 6.3-as átlagfogyit, (felesben kukoricalével) :D 4 személlyel, tökig fullrapakolva (még a 2 első ülés közé is két pokróc, meg egy sátor volt bepakolva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Most gondolkodom, hogy mindig az msnedről papolsz, hogy így nemjo ugy nemjo, és soha se látlak... Kevés az időm a folyamatos beszélgetésre, azt meg igyekszem beosztani úgy, hogy mindenkihez eljussak. ^_^ De ez nem megy könnyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 ....1.4-es 307-esből.... Dübörögnek lóerők mii ? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Dübörögnek lóerők mii ? ^_^ Nem lesz.rtam? Egy ponyvás-platós Iveco Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Nem lesz.rtam? Egy ponyvás-platós Iveco MI VAN ? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Dübörögnek lóerők mii ? :D Nem lesz.rtam? Kényelmesnek kényelmes volt és egy ponyvás-platós Iveco után mentem vele, aminek a platóján csücsült egy E30. Nem ment akkorát, hogy ne tudjam tartani :D ;) Amúgy nem megy rosszul. Nemrég tettem bele új lambdát, és elég sok dolog megváltozott benne ^_^ Meg tudnék barátkozni egy olyan autóval, ha fenyegetne a veszél hogy valaki hozzám vág egyet, hogy kötelező használnom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 MI VAN ? ^_^ :D Dolgozzál egy kicsit. Megfagyott a tűzróka, és lemaradt a vége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 SöPö, http://www.hasznaltauto.hu/auto/saab/900/s...0_turbo-4106207 Nem ez vót ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 SöPö, http://www.hasznaltauto.hu/auto/saab/900/s...0_turbo-4106207 Nem ez vót ? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 ^_^ :D Mondjuk sejthető volt, hogy ez lesz a vége.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Mondjuk sejthető volt, hogy ez lesz a vége.... Ezt már akkor tudtam, mikor a csávó baszta felvenni a telefonját. :D :D Majd jövőre. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Ezt már akkor tudtam, mikor a csávó baszta felvenni a telefonját. :D :D Majd jövőre. ^_^ Úgy gondoltam, hogy majd egyben marad :D Ott fog az is rohadni a használtauton szerintem ;) Ez nem érdekel ? http://www.fezen.hu/ Péntek mondjuk. Báár, kicsit necces, pályanap másnap :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 :D Nekem is már hibás az aláírásom. A hétvégén meglett a 214 ezer km is, mert levezettem 559 km-t. ^_^ Nekem meg a 634.km em motorbirizgálás óta, most már kezd szépen menni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Úgy gondoltam, hogy majd egyben marad ^_^ Ott fog az is rohadni a használtauton szerintem :D Ez nem érdekel ? http://www.fezen.hu/ Péntek mondjuk. Báár, kicsit necces, pályanap másnap :D :D Én ott leszek Fezen-en. Azért nem megyek pályanapra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 4. hely :D (a mezőny egyik leggyengébb gépével) Állítólag a 3. helyezett közelebb volt a külső érintési ponthoz, mint a haver. Hááát... nem tudom hogy ennél hogy lehet közelebb menni hozzá, de hát a bírák, azok bírák ^_^ http://www.youtube.com/watch?v=8RIVpPW5AHs, de mivel beforgott nullás lett a kör :D (bár valami azt súgja, nem ez zavarja a legjobban) Tegnap délután itt állt meg előttünk egy csuklós busz, meg egy utánfutós akármi rajta egy kék Mazdával. Még ki is hívtam az asszonyt hogy nézze meg. Mondom neki nézd már nid for spííd. :D Ők is onnan jöhettek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Tegnap délután itt állt meg előttünk egy csuklós busz, meg egy utánfutós akármi rajta egy kék Mazdával. Még ki is hívtam az asszonyt hogy nézze meg. Mondom neki nézd már nid for spííd. :D Ők is onnan jöhettek? Szerintem nem. nídforszpíd-mazdából csak egy félig kék, félig sárga RX-8 szokott lenni, de most nem jött ki ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Hmm..hát ez nagyon nagyon fa5za...úgytűnik eddig tartott az astra renoválása... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Hmm..hát ez nagyon nagyon fa5za...úgytűnik eddig tartott az astra renoválása... :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 ^_^ Megy a PÜ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts