spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Mondjuk, ha az egész kóceráj az akna alján van összetörve, akkor van fejvakarászás :D El nem tudnád képzelni milyen ketyeréket képesek üzemben tartani emberek. Néha járok javítani egy bp-i szállodába. Azért húzok gumikesztyűt, hogy ujjlenyomatot se hagyjak, hogy ott jártam. Hivatalosan 3 éve le van állítva. Részemről bele se merek állni, nemhogy utazni vele :D Azok meg azon furikázzák a jólfizető vendégeket.... Ez 10éve biztosan nem mozdult meg. ^_^
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Ez 10éve biztosan nem mozdult meg. ^_^ Kell a kihívás.... :D :D
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Kell a kihívás.... :D ^_^ én is ezt mondtam pót zh előtt :D :D
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Kell a kihívás.... :D :D Majd meglesed az ellenfelet. ^_^
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Valakinek nincsen kidobásra váró lökös?? Törött hibás mindenféle érdekelhet.
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Valakinek nincsen kidobásra váró lökös?? Törött hibás mindenféle érdekelhet. ^_^ Semmit nem szabad kidobni. Valamire még jó lehet. :D
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 ^_^ Semmit nem szabad kidobni. Valamire még jó lehet. :D Vagyunk még így egy páran, de hátha nem mindenki :D Neked nincs véletlenül olyan hátsó lökösöd, ami már darabolva van? kellene nekem egy darabka a középső sávjából.
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 ^_^ Semmit nem szabad kidobni. Valamire még jó lehet. :D Csak legyen hova rakni. Az én garázsom már tele van. Most jön a padlás..... :D
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Vagyunk még így egy páran, de hátha nem mindenki :D Neked nincs véletlenül olyan hátsó lökösöd, ami már darabolva van? kellene nekem egy darabka a középső sávjából. A vízszintesből? Csak legyen hova rakni. Az én garázsom már tele van. Most jön a padlás..... :D Egyelőre még van... ^_^ bár már nem sok.
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Csak legyen hova rakni. Az én garázsom már tele van. Most jön a padlás..... ^_^ Még az alap nincs kiásva, de már pár polcot telepakoltam a lomokkal :D :D
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 A vízszintesből? Egyelőre még van... ^_^ bár már nem sok. Függőlegesből, van a vízszintes, utána az a vékony sima csíkocska, és utána az a rész ami nekem kellene.
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Függőlegesből, van a vízszintes, utána az a vékony sima csíkocska, és utána az a rész ami nekem kellene. ^_^ Inkábbb bökj egy képre... :D
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Én caravanban gondolkoztam...annak meg ott nincs semmi. ^_^
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Kezdődő betegség tünete :D Igen úgy már én se tudom értelmezni az előbbi leírásomat ^_^ Szóval van neked ilyesmi?
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Kezdődő betegség tünete :D Igen úgy már én se tudom értelmezni az előbbi leírásomat :D Most akkor nem elsőhöz kell???? ^_^
spzoli Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Kezdődő betegség tünete :D Igen úgy már én se tudom értelmezni az előbbi leírásomat ^_^ Amúgy nincs. Esetleg egy gsi felső rész...de az nem jó neked. :D
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Most akkor nem elsőhöz kell???? ^_^ De abba kell, de a hátsóban van csak olyan rész, mindegyik elsőben a rendszám helye van ott :D
Novy Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 Ha vki tud ilyesmiről, szóljon már, legyen olyan kedves. most pedig lépek csucsulni, a mai napom nem volt túl szerencsésnek mondható... ki kell ezt nekem pihenni csákó
Breki Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 De abba kell, de a hátsóban van csak olyan rész, mindegyik elsőben a rendszám helye van ott :D Ja, már leesett ^_^
beligrom Elküldve Augusztus28, 2010 Elküldve Augusztus28, 2010 3ajtósfekadízel vs 5ajtósfehérbenzin (mondanom sem kell, hogy nem volt ellenfél ^_^ )
Guest Sanci Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 Istenem, de jól indult ez a reggel ;) a segédmunkásom az intenzíven, a cukrával van valami :D a telepvezetőm gerelyre beb szva (na erről majd lökök fel egy videjót ha nem netbukkal fogok szenvedni :D ) még jó, hogy a rakodósom nem ájult be az este egy kis discobunyó folytán.. :D :D Fejtámláról beszéltünk Zotyával, te belinkeltél egy képet egy ha jol látom két fejtámlás kocsirol, mondván szarok a 3. fejtámlába, én meg Laci linkeltünk egy egy képet egy fejtámlás gépről, én értem a vicces oldalát, Laci is, csak te vagy megint az aki nem akarja érteni ;) Hagyjad már :D a mi poénjaink sz rok és kész ;) az egy másik dolog, hogy mi képesek vagyunk hülyére röhögni magunkat rajta :D ő meg nem érti és talán majdnem sírva fakad rajtuk.. ^_^ ;) Ha ez téged megnyugtat akkor behatárolt.. :D :D :D
Opeles90 Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 Istenem, de jól indult ez a reggel :D a segédmunkásom az intenzíven, a cukrával van valami :D a telepvezetőm gerelyre beb szva (na erről majd lökök fel egy videjót ha nem netbukkal fogok szenvedni ;) ) még jó, hogy a rakodósom nem ájult be az este egy kis discobunyó folytán.. :D :D Hagyjad már :D a mi poénjaink sz rok és kész :D az egy másik dolog, hogy mi képesek vagyunk hülyére röhögni magunkat rajta :D ő meg nem érti és talán majdnem sírva fakad rajtuk.. ^_^ ;) de még mekkorákat...elvégre behatároltak vagyunk :D :D Főleg ha összeborul a mák a cukorral...és még ha búza is kerül bele ;) akkoraztán kész a kabát. Na ez a pisztoly Főnök :D A reggeled meg...hát discobunyó, saturészegség.. ez itt HBM ;)
Novy Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 Nem kéne szítani a dolgokat, ezt tudjuk enélkül is, ilyenek az emberek, meg olyanok is, nem vagyunk egyformák.
Opeles90 Elküldve Augusztus29, 2010 Elküldve Augusztus29, 2010 Nem kéne szítani a dolgokat, ezt tudjuk enélkül is, ilyenek az emberek, meg olyanok is, nem vagyunk egyformák. Ugyan..nem szítunk mi semmit ^_^ CSak dumálunk Sancival. :D
Recommended Posts