Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Hátha Sanci kedvet kap ahhoz, hogy eljöjjön. :D Hát ha kedvet is kap, de dolgozok, akkor hiába ^_^ Nemtudok menni. Bár miattad szivesen elmennék az egyszer biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Hát ha kedvet is kap, de dolgozok, akkor hiába :D Nemtudok menni. Bár miattad szivesen elmennék az egyszer biztos :D Nem szabad itt ilyesmit mondani, tudod! :D :D Pista mindjárt kirakja a 18+ost. ;) Gondolod, hogy ha visszajeleznek azonnal kezdened kell? Beszéltetek róla? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nem szabad itt ilyesmit mondani, tudod! :D :D Gondolod, hogy ha visszajeleznek azonnal kezdened kell? Beszéltetek róla? ^_^ Igaz ;) :D Kérdezték, hogy mikor tudnék kezdeni? én meg rávágtam, hogyha azon múlik akkor már másnap. Egyéb ilyesmiről nem volt szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nem az üzemanyag a gond, hanem az idő. Főleg ha felvesznek és műszakozni kell. Most 1 időre nem nagyon merek előre tervezni :D még a szeptember 5.-re tervezett salakshowra se nagyon merem odaigérni magam. Méé kell előre parázni valamitől, ami nem is biztos ? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 A 105lovas? Az nem. Lassítsál már kiscsávó, megint dupláztál és ezt csak te műveled rendszeressen ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Méé kell előre parázni valamitől, ami nem is biztos ? :D Szeretném, hogy biztos legyen. ^_^ bárcsak felvennének Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Szeretném, hogy biztos legyen. :D bárcsak felvennének egyenlőre ezzel most ne foglalkozz csak idegeskedni fogsz! :D majd jön az eredmény! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 egyenlőre ezzel most ne foglalkozz csak idegeskedni fogsz! :D majd jön az eredmény! :D ^_^ jaja. :D Azt mondták, szólnak ha sikerül, ha nem sikerül a felvétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Lassítsál már kiscsávó, megint dupláztál és ezt csak te műveled rendszeressen ^_^ :D ..és csak melóban. Bugos a cincegő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 http://galeria.vezess.hu/files/580/040/000/40580/40580_312647_550x413.jpg ^_^ itt kezdődik a határ?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 itt kezdődik a határ?? :D ^_^ Neeem Nem Ádám.. Nem ott.. Hanem itt: :D Hát aki érzi az autóját az érzi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Megjött az Inszignia rilód ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Neeem Nem Ádám.. Nem ott.. Hanem itt: http://dl.dropbox.com/u/7102596/P8260008.JPG ^_^ Hát aki érzi az autóját az érzi ;) ajjjajjjj reped a fal :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Megjött az Inszignia rilód ^_^ Azt írják, hogy nagyobb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 ajjjajjjj reped a fal ^_^ :D :D ;) Mert a közösképviselő szarik rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Mert a közösképviselő szarik rá ^_^ én nem arra gondoltam! :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Mert a közösképviselő szarik rá ^_^ Perszeeee szerintem a repedés fölötti részt odébb toltad :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Perszeeee szerintem a repedés fölötti részt odébb toltad ;) :D :D Peti Győri vagy most nézem??? :D ^_^ észre se vettem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Amerre én járkálok még a 60 lóerőt se tudom kihasználni...mert olyan szar az út, hogy max 70-80al merek menni rajta. Azért kíváncsi volnék, hogy mire mennének a porig ültetett csodáikkal a homokbuckák közt ;) ott sz rt se ér a soksok ló ^_^ de röhögném ha az erdő kellős közepén ordítoznának a senkiért, hogy "húzzákki.." :D :D Endlos még mellettem is berosált a 3-4 félgáztól a téli jeges letaposott hawon pedig ő jó ideje járja azt a pályát ;) tegnap meg Sámsonkertbe vezettem el havert mert behótt a dzsípíessze, na az enyém ugye gyári magasságban van de nekem is észnél kellett lennem :D Hát ha kedvet is kap, de dolgozok, akkor hiába :D Lehet én is dolgozok :D 18-ikán meg megint esküvőzünk-lagzizunk :D lőttek az új mosógépnek.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Azért kíváncsi volnék, hogy mire mennének a porig ültetett csodáikkal a homokbuckák közt... Lehet én is dolgozok ^_^ 18-ikán meg megint esküvőzünk-lagzizunk :D lőttek az új mosógépnek.. ;) Jaja...Elkapar oszt csumi. ;) Inkább mint temetésre :D Régen voltam már lagziba...nagyon nagyon régen. Bár az opelt nem dísziteném fel sose. Néha 1esek ahogy ki tudják kreppapírozni a kocsit :D az vicces tud lenni Perszeeee szerintem a repedés fölötti részt odébb toltad :D :P :D Neeem ;) Az mindígis úgy állt :D Lehet így volt tervezve én nem arra gondoltam! :D :D :P ;) Tudom én, direkt nem értettem ;) De az a plafon szokott lenni..nem? :D Astra8!!!!!! Nem jártál ma debrecenben?? Mintha láttam volna 1 olyan astrát mint a tied. :D Nem Te voltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Jaja...Elkapar oszt csumi. :D Inkább mint temetésre :D Astra8!!!!!! Nem jártál ma debrecenben?? Mintha láttam volna 1 olyan astrát mint a tied. :D Nem Te voltál? Elkapar? :D Fel meg elakad oszt akkor van csőőő ;) :D Na ja, inkább ^_^ csak ez költségesebb nekünk.. :D A Köntösgátsoron szokott a tejipar előtt állni egy metálpiros dzsíeszáj ;) nem tudom kié lehet de baromira jól néz ki.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Elkapar? :D Fel meg elakad oszt akkor van csőőő :D ;) Na ja, inkább ^_^ csak ez költségesebb nekünk.. :D A Köntösgátsoron szokott a tejipar előtt állni egy metálpiros dzsíeszáj :D nem tudom kié lehet de baromira jól néz ki.. ;) :D Felakad, olajdeknit odavágja, és megy a környezetszennyezés? :D :D ;) HMmm...na ezt még nem figyeltem meg :D Régen jártam már arra. Sztem kb akkor amikor voltam horgászni a keletin, és ott vágtam át a tóci felé. az meg nem most volt (sajnos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Azért kíváncsi volnék, hogy mire mennének a porig ültetett csodáikkal a homokbuckák közt ;) ott sz rt se ér a soksok ló ^_^ de röhögném ha az erdő kellős közepén ordítoznának a senkiért, hogy "húzzákki.." :D :D Endlos még mellettem is berosált a 3-4 félgáztól a téli jeges letaposott hawon pedig ő jó ideje járja azt a pályát ;) tegnap meg Sámsonkertbe vezettem el havert mert behótt a dzsípíessze, na az enyém ugye gyári magasságban van de nekem is észnél kellett lennem :D Lehet én is dolgozok :D 18-ikán meg megint esküvőzünk-lagzizunk :D lőttek az új mosógépnek.. :D Mert egy wtcc autót is homokbuckák között használnak... Hogy kapcsoltad össze, hogy ami erős az ültetett is? Gratula. :D Range Rover mond valamit? De homokbuckákon még egy cayenne turbo is elboldugul.. :D Ti mondjátok, hogy elég a 60ló, holott a legerősebb autó amivel mentetek 110ló volt. LOL? Ismét egy okos hozzászólás. ;) Erő akkor jó ha van, mikor mondjuk előzni kell és nem kell végig szüttyögni a kamion mögött, mert 60lóval 15x meggondolod mi legyen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts