mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 És mikor tilt? ;) Ma ittam 1, azaz egy doboz Kozelt a meló végén, úgy meglökött az egész brigád azon röhögött, hogy csetlek-botlok. :D Életem első doboz söre volt-meg az uccsó is. Nem is jó. ^_^ Legközelebb ne edd meg a dobozt, az nem sütivég :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 És mikor tilt? ;) Ma ittam 1, azaz egy doboz Kozelt a meló végén, úgy meglökött az egész brigád azon röhögött, hogy csetlek-botlok. :D Életem első doboz söre volt-meg az uccsó is. Nem is jó. ^_^ Na itt a bibi. Legközelebb sört igyál. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 És mikor tilt? ;) Ma ittam 1, azaz egy doboz Kozelt a meló végén, úgy meglökött az egész brigád azon röhögött, hogy csetlek-botlok. :D Életem első doboz söre volt-meg az uccsó is. Nem is jó. :D Egy egész doboz sörtől? :D Ne viccelj, a boroskólát elég jól bírtad. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 És mikor tilt? :D Ma ittam 1, azaz egy doboz Kozelt a meló végén, úgy meglökött az egész brigád azon röhögött, hogy csetlek-botlok. :D Életem első doboz söre volt-meg az uccsó is. Nem is jó. ^_^ Nem tilt ;) 1 doboz sörtől?? Te antialkoholista :D Legközelebb ne edd meg a dobozt, az nem sütivég :D :D Mondom én..a sütivég száraz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Nem tilt :D 1 doboz sörtől?? Te antialkoholista ^_^ Eddíg az voltam, de aztán elmentem a Blitzre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Eddíg az voltam, de aztán elmentem a Blitzre. ^_^ Én is az vagyok.. És nem is dohányzok :D Kivéve állásinterjún :D Ne add fel Zotya. :D Találd már ki miért zabál annyit a "szutyok". :D IGazad van Tiv! Dízelt kéne vennie, és nem lenne megnyomva a fogyasztás topic, csakis örömhírrel :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Én is az vagyok.. És nem is dohányzok :D Kivéve állásinterjún ^_^ IGazad van Tiv! Dízelt kéne vennie, és nem lenne megnyomva a fogyasztás topic, csakis örömhírrel ;) :D Na most megyek el a tecsóba a következő dobozért. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Na most megyek el a tecsóba a következő dobozért. :D ^_^ Tankolj előtte! Ki ne fogyjon a nafta :D :D :D megállsz félúton...aztán féltankkal indulhatok innen debrecenből, hogy hazahúzzalak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Tankolj előtte! Ki ne fogyjon a nafta :D :D :D megállsz félúton...aztán féltankkal indulhatok innen debrecenből, hogy hazahúzzalak ;) amíg hazahúzod én befejezem a házát! hacsak még nem végzett vele Zotya tesó! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 amíg hazahúzod én befejezem a házát! hacsak még nem végzett vele Zotya tesó! :D ^_^ Még nem, hétközben nincs időm csinálni. De az elejére, és a hátsó falra már felraktam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Na most megyek el a tecsóba a következő dobozért. :D ^_^ De sört vegyél vazze. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Még nem, hétközben nincs időm csinálni. De az elejére, és a hátsó falra már felraktam. ^_^ akkor hétvégén vegyél cigit! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 De sört vegyél vazze. ^_^ Ezt se én vettem, az ürge hozta akinek a házát csináltuk, nagyon szomjas voltam, megkínált, mégse mondhattam neki hogy kösz, de csak Stellát iszom. :D Még a Balcsinál lőttem ezt a mocit a telóval: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Zotya! Neked van msned? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Zotya! Neked van msned? Úgy tudom nem használja, mert nem jó Neki vagy valami ilyesmi. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Úgy tudom nem használja, mert nem jó Neki vagy valami ilyesmi. ^_^ Az kár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Az kár :D Ott van a tel. száma az aláírásában. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Ott van a tel. száma az aláírásában. ^_^ Küldjek neki visszahívót? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Küldjek neki visszahívót? ^_^ Imádni fog! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Imádni fog! :D Kár, hogy pannonról nem tudok :D Amúgy küldenék ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Úgy tudom nem használja, mert nem jó Neki vagy valami ilyesmi. ^_^ Így van, valami gubanc van vele, és nem műkszik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Így van, valami gubanc van vele, és nem műkszik. ^_^ mi a probléma? megoldom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 a szivok kompresszioviszonya magasabb mint a turboe (alapbol nagyobb a nyomatek). Ha odalepsz a szivo azonnal elindul, a turbo csak azutan hogy felepult a toltonyomas es az adagolo turbonyomas kompenzatora beengedi a megfelelo mennyisegu naftat. Ezert a szivo sokkal agilisebbnek tunik. Igazabol agilisebb is... A turbohatas nelkuli turbos gyengebb mint a szivo. Aztan ha mar megvan a toltonyomas akkor azert kijon a teljesitmenykulonbseg. Jaja ez íígy igaz..turbó nélküli turbós sz.rt se ér...tapasztalatból mondom , igaz nem opelről beszélek hanem egy VW 8személyes buszról...de turbó nélkül a hasonló szívó dízelesek is elkentek...na de most azért jó turbóval virgonckodik ^_^ :D :D :D ;) :D :D Turbósnál foggalmam nincs...nálunk 2400on. 4200on meg 60 lóerőt. De én általában a 2400ig se húzom..2000ig felmegy a mutató és már el is váltom ;) Ha húzom akkor 3000...nagyon max 3500 1 motort sikerült kinyírni.. :D Igaz ott nem csak én voltam a ludas, hanem fater úgy telepakolta cuccal, hogy ihaj.. De az is benne volt a dologban hogy sokszor volt nehéz a jobb lábam...Akkoriba amikor megcsináltattuk a motort, megfogadtam, hogy na jó ez nem fog így járni... azóta én szépen nyugisan hajtom, és fater se vágja tele mindenféle lommal. ;) Nem sportkocsi, de ha nyomom neki akkor nagyon tud menni. De ritkán használom úgy. Óóóóó én is elváltom 2000-nél :D Apum mondta is már hogy ez nem díízel héé...hát de ugye a kisbusz az az, és a megszokás :D de amugy hova huzassam lámpától lámpáig...meg minek.... Jaa...tegnap Veszprém mellett megnéztem a csövet....4000ért adta volna így nem hoztam el...enyémhez nem is volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Miért vezettek megszokásból? ^_^ Lehet, hogy csak nekem nem okoz problémát, ha átülök kerregősből benzinesbe? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Miért vezettek megszokásból? :D Lehet, hogy csak nekem nem okoz problémát, ha átülök kerregősből benzinesbe? :D Nem tudom egyszerüen ez úgy jön magától...de nem fogok 3.ban kocsikázni városban... Ha nem 2000nél kapcsolok el akkor már 2. után jöhetne a 4. ^_^ Jó hát nekem ez az első benzinesem...előtte dízelt vezettem, meg minden olyan kocsi amit kölcsön adtak vagy céges vagy stb mind dízel volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts