Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Szép német astra f caravan Ennyiért szép B Vekit lehet venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Dehogynem. A 2.5 TD omi, bizony kicsit hangosabb. :D Biztos másabb mint egy 1.7D astra ^_^ Enyémbe se hallani zetorhangot. :D én a balatonon láttam annó egy 3ezres V6os omegát. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Biztos másabb mint egy 1.7D astra ^_^ Enyémbe se hallani zetorhangot. :D én a balatonon láttam annó egy 3ezres V6os omegát. :D ;) Azért az teljesen más. De az a 12+ fogyi nem éppen baráti. No meg az a sok sok elektronyika. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Ennyiért szép B Vekit lehet venni. ;) :D :D Most látom a várható hazai árat....forgalomba helyezéssel együtt.. 1millió 300ezer plusz az apró ^_^ annyit nem ér 1sem Azért az teljesen más. De az a 12+ fogyi nem éppen baráti. No meg az a sok sok elektronyika. :D persze, hogy más. Benzines cuccos. Viszont volt rajta kis vöröskereszt jelzés. Lehet a helyi háziorvosé? ;) ja...amúgy láttam az általános topicba vezetékekről beszéltetek páran.. Nem akartam beleoffolni a témába..de felteszem itt, és nincs baj. Van ugye 2 csatlakozó. Egyik meg a műszeregység fordulatszámmérő felőli végébe, másik csatlakozó meg az üzemanyag, és hőmérséklet mutatós részéhez...arra vagyok kiváncsi, hogy az ami nem a fordulatszámmérő felé megy, hanem a másik végébe...abba mi az a kék vezeték?? mert abban a csatlakozóban azaz 1 kék vezeték volt.. Az mi? :D tudja valaki? Kicsit hülyén fogalmaztam... :D de érthető szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 ja...amúgy láttam az általános topicba vezetékekről beszéltetek páran.. Nem akartam beleoffolni a témába..de felteszem itt, és nincs baj. Van ugye 2 csatlakozó. Egyik meg a műszeregység fordulatszámmérő felőli végébe, másik csatlakozó meg az üzemanyag, és hőmérséklet mutatós részéhez...arra vagyok kiváncsi, hogy az ami nem a fordulatszámmérő felé megy, hanem a másik végébe...abba mi az a kék vezeték?? mert abban a csatlakozóban azaz 1 kék vezeték volt.. Az mi? :D tudja valaki? Kicsit hülyén fogalmaztam... ^_^ de érthető szerintem nekem nem hasonló volt Laci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 nekem nem hasonló volt Laci? jaja valami kék volt Neked is.Azt tudom, Pepe mondta, hogy a fordulatszámmérő az zöld. Az ott is volt a helyén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 5 ajtósból való ablakemelő jó a caravanba?? Hátsó ajtóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 jaja valami kék volt Neked is.Azt tudom, Pepe mondta, hogy a fordulatszámmérő az zöld. Az ott is volt a helyén. lehetséges h a kék is azt jelenti nem ?? újabbakban ^_^ hacsak nincs más jelentése! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 5 ajtósból való ablakemelő jó a caravanba?? Hátsó ajtóba. Nagyon másnak tűnik számodra a két tipus b oszloptól a c-ig ? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 lehetséges h a kék is azt jelenti nem ?? újabbakban ^_^ hacsak nincs más jelentése! Foggalmam nincs :D De azért érdekelne, hogy mi az az egyetlen vezeték abban a csatlakozóban. Méghozzá kék vezeték.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Köszi! Úgy kérdezd már légyszi, hogy 1.7DR motorhoz. ( 60 lóerős szívódízel ) :D 2ezer Forintot megadok érte,de fölötte..hát nemigazán ^_^ Szép német astra f caravan Annyira nem is szép, fapados, és nem utolsó sorban múúúrva drága. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Annyira nem is szép, fapados, és nem utolsó sorban múúúrva drága. ^_^ Igen. Főleg az, hogy 1 millió fölött 1 astra se lehet elég szép :D De ezt később láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Igen. Főleg az, hogy 1 millió fölött 1 astra se lehet elég szép ^_^ De ezt később láttam. Az nevettséges ez tény, de az 525ezres vételár a nagyonnagyon....nagyon sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nagyon másnak tűnik számodra a két tipus b oszloptól a c-ig ? :D Hát csak az üveg része más de azért csak megkérdem naaa ;) Azé köszi a választ ^_^ Annyira nem is szép, fapados, és nem utolsó sorban múúúrva drága. :D Kb erre gondoltam én is, a fapad azért nem teljesen igaz, de sztem is drága. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hát csak az üveg része más de azért csak megkérdem naaa :D Azé köszi a választ ^_^ Kb erre gondoltam én is, a fapad azért nem teljesen igaz, de sztem is drága. :D Egyedül az elektromos napfénytető ér benne valamit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Na az egyik hajtó mókust megtaláltam ^_^ :D :D Bocs többet nem rakom be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Egyedül az elektromos napfénytető ér benne valamit. :D Fapados az olyan mint az enyém központi nélkül ^_^ Vagy a másik enyém riasztó nélkül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Kb erre gondoltam én is, a fapad azért nem teljesen igaz, de sztem is drága. :D Hát... mondjuk lehetne benne több cucc is ennyiért. :D Az nevettséges ez tény, de az 525ezres vételár a nagyonnagyon....nagyon sok. Ez is elég vicces... ^_^ És a felszereltség még szegényesebb Jó hogy 2002 meg egyéb..de 950et nem ér. :D ó máj fákin' gád.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hát... mondjuk lehetne benne több cucc is ennyiért. :D Ez is elég vicces... ^_^ És a felszereltség még szegényesebb Jó hogy 2002 meg egyéb..de 950et nem ér. :D Meg Caravanba 1,4 60Le?? Nekem az 5ajtósba is kevésnek tűnik...azaz tűnt (ami sanszos hogy az 50hez közelebb volt mint a 60 hoz) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Meg Caravanba 1,4 60Le?? Nekem az 5ajtósba is kevésnek tűnik...azaz tűnt (ami sanszos hogy az 50hez közelebb volt mint a 60 hoz) ^_^ Zotyának is elég annyi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Meg Caravanba 1,4 60Le?? Nekem az 5ajtósba is kevésnek tűnik...azaz tűnt (ami sanszos hogy az 50hez közelebb volt mint a 60 hoz) ^_^ Az mindenbe kur. kevés :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Zotyának is elég annyi. ^_^ Neki még az is sok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Az mindenbe kur. kevés :D :D Már tényleg nem tudom mért nem az SE-t vettem akkor ^_^ Na de mindegy is már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Neki még az is sok :D Elvégre tiltáson vereti neki ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Elvégre tiltáson vereti neki ^_^ ....bele a másik autóba :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts