Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Megnéztem Neked a bontóban a gumicsövet, de ki volt repedezve. :D Köszi szépen, hogy megnézted! :D Igazából szinte mindegyiknek ez a baja :D szét vannak repedve ^_^ vagy ahol "kanyarodik" (bár ott ritka) vagy valamelyik vége a csőnek. Sebaj :D Köszönöm mégegyszer :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Jártam ma a fővárosi autópiacon, csak úgy nézelődni. Érdekes, hogy bár még mindig nem értek hozzá, azért a sok fórumolvasgatás hatására már simán észreveszem, melyik az, amelyiket össze-vissza toldozgatták, kettő-háromból rakták össze. :D Sajnos majdnem mindegyik régebbi, olcsóbb autó... a kereke persze mindnek ki van kenve libazsírral, belül meg szilikon minden mennyiségben. Mögöttem indítottak éppen be egy dízel A Vectrát "jó motorral"... öt-hatodszorra elkapta. :D Gondolom be kellett melegíteni, hátha jönnek megnézni, reggel volt még viszonylag. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Na, voltam a siójuti bontóban, ajándék övfeszítőért. :D A csaj nézegeti a számítógépen hogy van e? Mondja jobbos tuti van, mert nemrég érdeklődtek utána. Mondom nekem balos kell. Bejön egy pasi, kérdi tőle a csaj, van e Astra balos övfeszítő? Mondja persze hogy van hozza? Kérdem mennyi? Csípőből vágja, 13 ezer. :D :D ;) Mondom neki, ülés nem kell, csak a feszítő. Igen, ez a feszítő, komplett az övcsattal. Akkor inkább egyenlőre ne hozza. ^_^ :D Amugy tele van a telep jobbkormányos autókkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Na, voltam a siójuti bontóban, ajándék övfeszítőért. :D A csaj nézegeti a számítógépen hogy van e? Mondja jobbos tuti van, mert nemrég érdeklődtek utána. Mondom nekem balos kell. Bejön egy pasi, kérdi tőle a csaj, van e Astra balos övfeszítő? Mondja persze hogy van hozza? Kérdem mennyi? Csípőből vágja, 13 ezer. :D :D ;) Mondom neki, ülés nem kell, csak a feszítő. Igen, ez a feszítő, komplett az övcsattal. Akkor inkább egyenlőre ne hozza. ^_^ :D Amugy tele van a telep jobbkormányos autókkal. Üdv. Menyit adnál érte? reálisan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Üdv. Menyit adnál érte? reálisan. ^_^ Le lehet bunkózni, de ugy voltam vele, ha 2000-et kérnek érte, elhozom. Tudom használni igy is az autót. Koccanni meg nem akarok. Csak mert lekoccantottam a betonra, és csattant egyet nem fogok 13 000-et adni érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Na, voltam a siójuti bontóban, ajándék övfeszítőért. :D A csaj nézegeti a számítógépen hogy van e? Mondja jobbos tuti van, mert nemrég érdeklődtek utána. Mondom nekem balos kell. Bejön egy pasi, kérdi tőle a csaj, van e Astra balos övfeszítő? Mondja persze hogy van hozza? Kérdem mennyi? Csípőből vágja, 13 ezer. :D :D ;) Mondom neki, ülés nem kell, csak a feszítő. Igen, ez a feszítő, komplett az övcsattal. Akkor inkább egyenlőre ne hozza. ^_^ :D Amugy tele van a telep jobbkormányos autókkal. Nem viccből írtam Pistának se az 5-8ezret. 13at persze nem ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nem viccből írtam Pistának se az 5-8ezret. 13at persze nem ér. Szerintem 5 öt sem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nem viccből írtam Pistának se az 5-8ezret. 13at persze nem ér. Most hagy ne írjam le, hogy Márk mennyit mondott a komplett belsőre, amikor a hátsó üléssort kérdeztem tőle ^_^ Oké, lehet, hogy most nagyon kell neki a pénz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Szerintem 5 öt sem. ^_^ Mindent annyiért lehet eladni, amennyiért megveszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Most hagy ne írjam le, hogy Márk mennyit mondott a komplett belsőre, amikor a hátsó üléssort kérdeztem tőle ^_^ Oké, lehet, hogy most nagyon kell neki a pénz :D És külön megkérdezted, hogy adja-e a feszítőt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Szerintem 5 öt sem. ^_^ Bontóban, ha sok hely van, akkor sok minden eláll, ha ilyen áron dobálnak mindent :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 És külön megkérdezted, hogy adja-e a feszítőt? ^_^ Ülés az sínnel van, nálam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Ülés az sínnel van, nálam ^_^ :D Az nem jelent semmit. Az itteni üléseid is sínnel vannak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 8000. Jobbos feszítővel. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Az nem jelent semmit. Az itteni üléseid is sínnel vannak... :D Ott indifferens volt, hogy van-e, mert úgysem tudtam volna használni ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Köszi szépen, hogy megnézted! :D Igazából szinte mindegyiknek ez a baja :D szét vannak repedve ^_^ vagy ahol "kanyarodik" (bár ott ritka) vagy valamelyik vége a csőnek. Sebaj :D Köszönöm mégegyszer :D ;) Figy...azt hiszem szombaton megyünk mamámékhoz (Győrből - Celldömölk) útba esik 2 bontó is...nekem is kell úgyis olyan cső, akkor ha gondolod megkérdezem hogy dieselhez van-e (mindegyik dieselé egyforma?)Ha gondolod! Ja meg mennyi az annyi ami korrekt ár érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 A mókusoknak szabit adtam ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 http://kephost.hu/image-8A82_4C753C49.jpg A mókusoknak szabit adtam ^_^ :D Te, figyelj már oda. Ellopták a motort. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Te, figyelj már oda. Ellopták a motort. :D ;) ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Figy...azt hiszem szombaton megyünk mamámékhoz (Győrből - Celldömölk) útba esik 2 bontó is...nekem is kell úgyis olyan cső, akkor ha gondolod megkérdezem hogy dieselhez van-e (mindegyik dieselé egyforma?)Ha gondolod! Ja meg mennyi az annyi ami korrekt ár érte? Köszi! Úgy kérdezd már légyszi, hogy 1.7DR motorhoz. ( 60 lóerős szívódízel ) :D 2ezer Forintot megadok érte,de fölötte..hát nemigazán ^_^ Szép német astra f caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Köszi! Úgy kérdezd már légyszi, hogy 1.7DR motorhoz. ( 60 lóerős szívódízel ) :D 2ezer Forintot megadok érte,de fölötte..hát nemigazán ^_^ Szép német astra f caravan Okés, amugy max ár nálam is annyi kb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Ma ültem egy B1 omega caravan-ban. Kiszerelmesedtem az Astrámból. ^_^ Hja és 2.5 6 henger dízel. :D Most már végképp úgy vagyok vele, hogy elcserélném. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Okés, amugy max ár nálam is annyi kb :D amikor mondta 1 bontós h 5 rongy.... ;) az durva sztem ^_^ köszi mégegyszer! Ma ültem egy B1 omega caravan-ban. Kiszerelmesedtem az Astrámból. :D Hja és 2.5 6 henger dízel. :D Most már végképp úgy vagyok vele, hogy elcserélném. :D gondolom nem volt kerregés. vagy igen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Ma ültem egy B1 omega caravan-ban. Kiszerelmesedtem az Astrámból. ^_^ Hja és 2.5 6 henger dízel. :D Most már végképp úgy vagyok vele, hogy elcserélném. :D Majd nézd meg az omega alkatrészárait és roppant mód gondolkodj ezen az ötleten :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 gondolom nem volt kerregés. vagy igen? ^_^ Dehogynem. A 2.5 TD omi, bizony kicsit hangosabb. :D Majd nézd meg az omega alkatrészárait és roppant mód gondolkodj ezen az ötleten ;) :D Szerinted én miért cseréltem le az Omit? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts