dita Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Eladni? :D :D Nem is tudtam róla, azt sem tudom hol lesz és mikor. ;) Valamelyik nap viccelődtünk rajta, nem? :D Azért nem szabadultok meg ilyen könnyen tőlem. :D ;) A második mondatra meg már az (jóval :D ) elöttem szólótól megkaptad a választ. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Valamelyik nap viccelődtünk rajta, nem? :D Azért nem szabadultok meg ilyen könnyen tőlem. :D :D A második mondatra meg már az elöttem szólótól megkaptad a választ. ^_^ Hmm. Nem adnálak én el. :D ;) Az előtted szóló meg ne zaklasson engem. :D Na elmentem a dógozóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hát a bőr az kényelmesebb... A gumiba belerohadsz, tapad, tiszta szívás. Bár takarítani egyszerűbb :D Ha valakinek aprólék transzport kéne, akkor szólok hogy holnap/26-án/csütörtökön megyek Máriapócsra. Ha valakinek el kell hozni valamit Nyíregy-Debrecen környékről, és kihozza odáig, akkor elcsinálom Pestig. Méretkorlátozás viszont van, mert egy 307-essel megyünk 4-en, plusz sátrak. ^_^ Lökött! :D Debrecen? :D Lassan odaköltözöl... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Lökött! :D Debrecen? :D Lassan odaköltözöl... :D Nyeeem... most a RabócsiRingre költözöm ^_^ csak nincs túl messze Nyíregytől, az meg már nincs nagyon messze Debrecentől ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hmm. Nem adnálak én el. :D :D Az előtted szóló meg ne zaklasson engem. :D Na elmentem a dógozóba. Ezt jó hallani. :D ;) Oké, este visszavárunk, úgyhogy ne dolgozz sokat. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hmm. Nem adnálak én el. ^_^ :D Az előtted szóló meg ne zaklasson engem. :D Na elmentem a dógozóba. Nos ha nem leszel ott, akkor az nagy Ámmm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 ha valaki beszállna a költségekbe, akkor ezt hazahozhatnánk donorautónak: http://cgi.ebay.de/Astra-F-Caravan-C20LET-...1?pt=Automobile Vagy közös lónak túrós lenne a háta? ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 ha valaki beszállna a költségekbe, akkor ezt hazahozhatnánk donorautónak: http://cgi.ebay.de/Astra-F-Caravan-C20LET-...1?pt=Automobile Vagy közös lónak túrós lenne a háta? ^_^ :D :D Oké, dedobok 10 eurót, hozzzzzad :D ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 ha valaki beszállna a költségekbe, akkor ezt hazahozhatnánk donorautónak: http://cgi.ebay.de/Astra-F-Caravan-C20LET-...1?pt=Automobile Vagy közös lónak túrós lenne a háta? ^_^ :D :D A szingülfrémért összetörném a csávót, de a hátulja, meg a bele tetszik ;) (Pénzben sincs akadály. egészen 370ft-ig :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hmmm... Akinek olyan műszeregysége van mint nekem... Mondja már meg hogy normális hogyha így áll a mutató menetközben/városban/satöbbi? (ezt a képet csak én szerkesztettem át) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hmmm... Akinek olyan műszeregysége van mint nekem... Mondja már meg hogy normális hogyha így áll a mutató menetközben/városban/satöbbi? (ezt a képet csak én szerkesztettem át) Ha nem szólsz észre se veszem :D ^_^ Normális, nyugivan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hmmm... Akinek olyan műszeregysége van mint nekem... Mondja már meg hogy normális hogyha így áll a mutató menetközben/városban/satöbbi? (ezt a képet csak én szerkesztettem át) Kormányvédő még mindig minek ? ^_^ Ja meg van aki tankol is néha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Ha nem szólsz észre se veszem :D ^_^ Normális, nyugivan :D Akkor oké :D Ez lenne a 92-93°C ? Jóöreg kis paint... :D Kormányvédő még mindig minek ? ;) Ja meg van aki tankol is néha :D Még mindíg tetszik :D Hát..szoktam néha... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hmmm... Akinek olyan műszeregysége van mint nekem... Mondja már meg hogy normális hogyha így áll a mutató menetközben/városban/satöbbi? (ezt a képet csak én szerkesztettem át) Nem, a motornak illene járni városban ^_^ Egyéként igen, pont tegnap közlekedtem a fehér diesellel, ugyanezt mutatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nem, a motornak illene járni városban :D Egyéként igen, pont tegnap közlekedtem a fehér diesellel, ugyanezt mutatta. nnnah...megfelel így? :D ^_^ Köszi a válaszokat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Még mindíg tetszik ^_^ Nem akarom tudni, hogy milyen csajokkal szimpatizálsz ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 ha valaki beszállna a költségekbe, akkor ezt hazahozhatnánk donorautónak: http://cgi.ebay.de/Astra-F-Caravan-C20LET-...1?pt=Automobile Vagy közös lónak túrós lenne a háta? ^_^ :D :D Hát nem tudom, de nagyon nem donor autónak való....szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nem akarom tudni, hogy milyen csajokkal szimpatizálsz :D :D :D :D hmmm...... ;) Kicsivel, magassal, vékonnyal,nem túl kövérrel, szőkével, barnával,vörössel, feketével, Zotyával, stb.. ;) Mikor Dáwid itt volt, egy zebránál egy egész kis cukira rámorogtunk a kocsival... :D (illetve csak én, Dáwid nem :D ) Remélem nem olvassa a barátnőd Dáwid! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 hmmm...... ;) Kicsivel, magassal, vékonnyal,nem túl kövérrel, szőkével, barnával,vörössel, feketével, Zotyával, stb.. :D Mikor Dáwid itt volt, egy zebránál egy egész kis cukira rámorogtunk a kocsival... :D (illetve csak én, Dáwid nem :D ) Remélem nem olvassa a barátnőd Dáwid! ^_^ Mármint rákerregtetek ? :D ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Mármint rákerregtetek ? ^_^ :D :D :D MOndhatjuk... :D De azért nézett :D 2 gondolat járhatott a fejében: De jó pasik, de jó autó.... vaaagy De jó pasik, de jó autó ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 MOndhatjuk... ;) De azért nézett :D 2 gondolat járhatott a fejében: De jó pasik, de jó autó.... vaaagy De jó pasik, de jó autó :D :D Persze hogy nézett, megy át a zebrán nem várja, hogy jön egy tarakesz ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Persze hogy nézett, megy át a zebrán nem várja, hogy jön egy tarakesz ^_^ :D :D Hát igen..a nyomatékom majdnem megnyomta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 hmmm...... :D Kicsivel, magassal, vékonnyal,nem túl kövérrel, szőkével, barnával,vörössel, feketével, Zotyával, stb.. :D Mikor Dáwid itt volt, egy zebránál egy egész kis cukira rámorogtunk a kocsival... :D (illetve csak én, Dáwid nem :D ) Remélem nem olvassa a barátnőd Dáwid! :D ezt megkapta szegény Dáwid! ;) ;) biztos ő is morgott ^_^ csak magában! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 ezt megkapta szegény Dáwid! :D :D biztos ő is morgott ^_^ csak magában! neem Ő nem morgott! Jógyerek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nem, én nem megyek. Féltem a himbáimat. :D :D Ha mégis mész megyek én is, úgyis van egy zacsival az ülés alatt ;) spájszervasat azért hozzál.. ^_^ :D Hmmm... Akinek olyan műszeregysége van mint nekem... Mondja már meg hogy normális hogyha így áll a mutató menetközben/városban/satöbbi? (ezt a képet csak én szerkesztettem át) 1-2 alapjáraton teljesen :D nyugivammántesó.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts