mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Azért ezt is megnézném... ^_^ De valószínűleg az autóm nélkül megyek, úgyhogy csak célirányosan nézelődhetek. Azt hogy ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Azt hogy ? :D Mivel saját autóval nem tudom összehozni anyagilag, valaki volt olyan kedves, hogy felajánlotta elvisz. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Ha valaki szeretne sötétben napellenezni ^_^ http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/op...apellenzo_elado Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Kb. 50 kg. A sajátom már vittem arrébb. Kösz, emelgetni nem akarom, csak azért kérdeztem, hogy ebírja-e a gerenda, amira majd az emelőt tesszem. Aztán szépen kigurítom a kocsi alóla. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Ha valaki szeretne sötétben napellenezni :D http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/op...apellenzo_elado :D :D ötletes! először le se esett! ;) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Mivel saját autóval nem tudom összehozni anyagilag, valaki volt olyan kedves, hogy felajánlotta elvisz. ^_^ Akkor Tiv is jön? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Akkor Tiv is jön? ^_^ Mi van már készültök Kecsőre pályanapra? :D De az nem szeptember 11.? Amúgy én is terveztem, hogy ki nézek. De akkor lesztek innen is őáran. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Mi van már készültök Kecsőre pályanapra? :D De az nem szeptember 11.? Amúgy én is terveztem, hogy ki nézek. De akkor lesztek innen is őáran. ^_^ Játszós gumi már van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Játszós gumi már van... ^_^ LoL. Én nem élek ilyenekkel. Amúgy nekem már a használatos gumim is Qka. Úgy hogy meg spórolok egy kerek cserét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 LoL. Én nem élek ilyenekkel. Amúgy nekem már a használatos gumim is Qka. Úgy hogy meg spórolok egy kerek cserét. ^_^ Persze bőr az VAN, normális gumi meg NINCS :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Akkor Tiv is jön? ^_^ :D :D Egyébként meg nem tudom, kb. 2 oldallal ezelött kérdeztem Tőle, de nem írt rá semmit még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Persze bőr az VAN, normális gumi meg NINCS :D :D HOGYNE ^_^ de már jövőre gumma is lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Akkor Tiv is jön? ^_^ ;) :D Egyébként meg nem tudom, kb. 2 oldallal ezelött kérdeztem Tőle, de nem írt rá semmit még. Bocs hogy nem reagáltam. Nem, én nem megyek. Féltem a himbáimat. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nem, én nem megyek. Féltem a himbáimat. :D :D Marcipánhuszár ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Bocs hogy nem reagáltam. Nem, én nem megyek. Féltem a himbáimat. :D :D ^_^ :D :D :D ;) Dita ért hozzá, tudja, hogy mi az, de most képzeld el ha egy hozzánemértő nő olvassa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Bocs hogy nem reagáltam. Nem, én nem megyek. Féltem a himbáimat. ^_^ :D Akkor mit poénkodsz a pizzával? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 :D :D :D ;) :D Dita ért hozzá, tudja, hogy mi az, de most képzeld el ha egy hozzánemértő nő olvassa... Hozzá nem értő nő ne olvasgassa. :D Akkor mit poénkodsz a pizzával? :D :D ;) Bocsánat. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hozzá nem értő nő ne olvasgassa. :D Jogos, de akkor is jól hangzott :D :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 :D :D Bocsánat. ^_^ Dehát te nem vagy félős :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 :D ;) Bocsánat. ^_^ Vagy el akarsz adni? :D :D Hát szomorú vagyok, hogy nem jössz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Dehát te nem vagy félős :D :D ;) :D Nem hát. :D Vagy el akarsz adni? :D :D Hát szomorú vagyok, hogy nem jössz. ^_^ Eladni? :D ;) Nem is tudtam róla, azt sem tudom hol lesz és mikor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nem hát. :D Lárifáriiiiii :D Nem is tudtam róla, azt sem tudom hol lesz és mikor. :D Keresd meg szépen ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Lárifáriiiiii :D Na. Nem vagy te miniszterelnök, hogy ilyeneket mondj. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Na. Nem vagy te miniszterelnök, hogy ilyeneket mondj. ^_^ Ne terelj, akkor jössz ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Persze bőr az VAN, normális gumi meg NINCS :D :D Hát a bőr az kényelmesebb... A gumiba belerohadsz, tapad, tiszta szívás. Bár takarítani egyszerűbb :D Ha valakinek aprólék transzport kéne, akkor szólok hogy holnap/26-án/csütörtökön megyek Máriapócsra. Ha valakinek el kell hozni valamit Nyíregy-Debrecen környékről, és kihozza odáig, akkor elcsinálom Pestig. Méretkorlátozás viszont van, mert egy 307-essel megyünk 4-en, plusz sátrak. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts