spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Mi lett ? dns hibát írt az oldalra a végén már ^_^ Azt látom, hogy off már. Pedig még nagyon nem off. Van 1 ember rajtunk kívül. Automata nyomatja egyből a miénkre. Nekünk manuálba van. :D 440most Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Én nem leszek, a többiek meg nem ihatnak ha vezetni akarnak, ergó nem lesz kivel beszélned. :D Ja, és ugye tudod, puszit ne kérj, mert az olyan homis. :D :D Nocsak, nem enged el a Főnök? :D ^_^ ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Skacok! Valakinek nincs egy "GyIK-jellegű" leírása önindító takarításról? ^_^ Tudom, ha lenne valami kész cucc, akkor bent lenne GyIK-ban, de valami ötletkupacot (ne adj isten képeket) megköszönnék :D Rövid időn belül esedékes egy szétszedésem, mert már nem igazán akaródzik indulni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Ez az forgasd meg jobban a kést! ^_^ ;) Főleg ha még a beszélgetést is elolvassa a kép alatt. :D :D Hűha.... :D :D Nocsak, nem enged el a Főnök? ;) :D :D :D Háááát, miután elkoccoltam fél konyhabútor árát, igazából szóba sem hoztam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Skacok! Valakinek nincs egy "GyIK-jellegű" leírása önindító takarításról? ^_^ Tudom, ha lenne valami kész cucc, akkor bent lenne GyIK-ban, de valami ötletkupacot (ne adj isten képeket) megköszönnék :D Rövid időn belül esedékes egy szétszedésem, mert már nem igazán akaródzik indulni :D Hát figyuzzá': 19db ezresér' már ki is cserélik a belsejét és még ki is takarítják...legalábbis errefele... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Pedig még nagyon nem off. Van 1 ember rajtunk kívül. Automata nyomatja egyből a miénkre. Nekünk manuálba van. :D 440most Proxy nélkül megyen ^_^ Akkor nem ötözni kéne tán, mert 3 óra múlva sem lesz attól jobb a vége :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Hát figyuzzá': 19db ezresér' már ki is cserélik a belsejét és még ki is takarítják...legalábbis errefele... ^_^ Igen, tavaly már megtették 15-ért. Annyit ért, hogy mostanra nem indulok. Ennyire én is meg tudom csinálni, csak az olcsóbb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Ez az forgasd meg jobban a kést! :D :D ;) Háááát, miután elkoccoltam fél konyhabútor árát, igazából szóba sem hoztam. :D Akarod mondani/írni:"igazából szóba sem mertem hozni" (Na jó, hasonló esetben szerintem én is így járnék-szerintem) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Hát figyuzzá': 19db ezresér' már ki is cserélik a belsejét és még ki is takarítják...legalábbis errefele... ^_^ Na jó, én meg egy bezines rongyal eltörölgettem a bendixet, és két éve semmi baja. Persze nem azt mondom hogy mindenre jó ez, de nekem bevált. :D Hogyan állítom ezt be pölö 25nm-re? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Na jó, én meg egy bezines rongyal eltörölgettem a bendixet, és két éve semmi baja. Persze nem azt mondom hogy mindenre jó ez, de nekem bevált. :D Hogyan állítom ezt be pölö 25nm-re? :D http://kepfeltoltes.hu/100824/P8040014_www...ltoltes.hu_.jpg nanométerre? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Igen, tavaly már megtették 15-ért. Annyit ért, hogy mostanra nem indulok. Ennyire én is meg tudom csinálni, csak az olcsóbb ^_^ Az szívás. :D Remélem én nem járok így. :D Szétszedni Te is szét tudod, kipucolni, megkenni sem lehet olyan nehéz, aztán lehet hogy annyi elég is neki. Talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 nanométerre? ^_^ A pontos munka nagyon fontos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Az szívás. :D Remélem én nem járok így. ^_^ Szétszedni Te is szét tudod, kipucolni, megkenni sem lehet olyan nehéz, aztán lehet hogy annyi elég is neki. Talán. Érzésre annyi kínja van, mintha "ragadna" Ha egy darabig áll (akár egy éjszaka is elég neki) utána már alig, vagy nem is kezd el forogni. Aztán még egyszer ráindítok, és utána már valamennyire megmozdul, az meg már elég a mocimnak, mert pöccre indul, de az a pöcc az kell neki. Tegnap reggel már a tököm tele volt vele, és miután beindult, ráindítottam (pusztujjáköccsöööög) Nah egész nap tök jól indult, egész normálisan pörgött, de ma reggelre már megint nem forgatta meg elsőre. Szerintem egy takarítás-kenés sokat dobna rajta. Legalábbis nagyon remélem, mert egyáltalán nincs pénzem másikra :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Pista, nekem is lehalt az oldal. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Pista, nekem is lehalt az oldal. ^_^ Nyerés van, nyugi :D Mondjuk ezt most előbb el lehetett volna érni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Nyerés van, nyugi :D Mondjuk ezt most előbb el lehetett volna érni ^_^ Msnen azért jött a zinfó. :D A 450nél halt le nálam, és utána kiszolgáló nem érhető el... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 nanométerre? :D Nm-re. A pontos munka nagyon fontos :D Kötekedni azt bezzeg tudnak, de el nem mondaná senki, hogyan kell beállítani azt a nyüves kulcsot?! :D ^_^ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Érzésre annyi kínja van, mintha "ragadna" Ha egy darabig áll (akár egy éjszaka is elég neki) utána már alig, vagy nem is kezd el forogni. Aztán még egyszer ráindítok, és utána már valamennyire megmozdul, az meg már elég a mocimnak, mert pöccre indul, de az a pöcc az kell neki. Tegnap reggel már a tököm tele volt vele, és miután beindult, ráindítottam (pusztujjáköccsöööög) Nah egész nap tök jól indult, egész normálisan pörgött, de ma reggelre már megint nem forgatta meg elsőre. Szerintem egy takarítás-kenés sokat dobna rajta. Legalábbis nagyon remélem, mert egyáltalán nincs pénzem másikra :D ^_^ Ez jóó :D :D Akkor csak a kenés hiányzik nekijje... Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Nm-re. Kötekedni azt bezzeg tudnak, de el nem mondaná senki, hogyan kell beállítani azt a nyüves kulcsot?! :D ^_^ ;) Vannak azok a számok...keress egy rövid egyenes vonalat, állítsd oda a 25-öt oszt' joccakát :D Probléma megoldva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Vannak azok a számok...keress egy rövid egyenes vonalat, állítsd oda a 25-öt oszt' joccakát ^_^ Probléma megoldva :D De ha nincsen rajta 25!?! Az állórészen van mondjuk 13.8 a forgórészen meg 0-8-ig. Adjam hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Csak az a baj, hogy nem tudom szépen körbenézni a kartert hogy mindenhol illeszkedik-e, mert ugye pölö oldalról a váltó zavarja a szabad belátást. Vedd le a váltót ^_^ :D :D :D ;) :D :D ;) :D :D :D ;) ;) :D :D :P :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 benzinszűrő: pipa ac pumpa: pipa (végre) remélem ez lesz a para amúgy mostanába elég jól eszik, remélem a szereléssel ez nem fog elveszni ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Vedd le a váltót :D :D :D ;) :D :D ;) :D :D :D ;) ;) :D :D :P :P ;) ;) Egyszerűbb kikapni a mocit, az is lesz...nem tudja valaki véletlenül, hogy milyen nehéz a c14nz váltó nélkül? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Kb. 50 kg. A sajátom már vittem arrébb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Fűzik a fejem de még mindig nem érzek hozzá késztetést ^_^ mondjuk az eddigi összes találkozót szinte végig beszélgettem valakikkel, csak a legutóbbin álltam neki forgolódni egy kör erejéig.. :D Hátha megjön még addig a kedved. ;) Amint átvettem a tűzoltóság csapatzászlóját a várostól és vége az ünnepségnek, húzok is a gokartpálya felé :D Azért ezt is megnézném... :D De valószínűleg az autóm nélkül megyek, úgyhogy csak célirányosan nézelődhetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts