dita Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Sütsz pizzát? :D Már megtanultam: A marhapöri a nyerő. ;) Miért? Lejössz? ^_^ Mi ott leszünk Zolival, csak ugye nem tudunk beszélni :D :D :D ;) Veled semmi bajom, mondtam már. :D ;) Én nem leszek, a többiek meg nem ihatnak ha vezetni akarnak, ergó nem lesz kivel beszélned. :D Ja, és ugye tudod, puszit ne kérj, mert az olyan homis. :D :D Na, szép! :D De lesznek ott ketten is, akik tudnak velem alkohol segítsége nélkül beszélni. :D Puszit meg kér a bánat, eddig se kértem csak egyéni érzékenységre tekintettel megkérdeztem igényt tartanak-e rá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Azt a k...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Azt a k...... És én még azt hittem a dízel motor rázza a kasztnit! ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Azt a k...... nnna az ilyennek aztán van értelme... ^_^ Bár sokan örömüket lelik ebben. Én sose áldoznám fel ilyenre az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 TIP = if your rear view mirror comes off DONT try pushing it back on..... ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 http://i878.photobucket.com/albums/ab343/j...ra/DSC00479.jpg ^_^ :D És ez mitől lett ilyen szép törött? Csak mert azon a fehéren, amihez a rugókat adtad, azon is hasonló a tükör mögött a szélvédő, csak nem ennyire.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 És ez mitől lett ilyen szép törött? Csak mert azon a fehéren, amihez a rugókat adtad, azon is hasonló a tükör mögött a szélvédő, csak nem ennyire.. Hát, oda van írva. ^_^ Megpróbálta visszatenni a tükröt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Hát, oda van írva. :D Megpróbálta visszatenni a tükröt. Azért ehhez nem kis erő kellhet ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Azért ehhez nem kis erő kellhet ^_^ Nem egyszerű visszapattintani a gömbre...csak nem tudom miért nem vette le a talpat, mikor levehető? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Csalogatnak a Pályanapra, lehet hogy lemegyek. ^_^ Jön innen valaki, akivel beszélgetni is lehet? :D Fűzik a fejem de még mindig nem érzek hozzá késztetést :D mondjuk az eddigi összes találkozót szinte végig beszélgettem valakikkel, csak a legutóbbin álltam neki forgolódni egy kör erejéig.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Nem egyszerű visszapattintani a gömbre...csak nem tudom miért nem vette le a talpat, mikor levehető? ^_^ Be kellett volna zsírozni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Be kellett volna zsírozni. :D Vagy kinyomni szilóval. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Zoliii, Kezdődik a tilitoli ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Zoliii, Kezdődik a tilitoli :D Figyelek. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Dunaszerdahelyen ismertem meg a csajt meló közben, jó kávékat csinált, full gyári két légzsák. ^_^ Klikk ide! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Dunaszerdahelyen ismertem meg a csajt meló közben, jó kávékat csinált, full gyári két légzsák. ^_^ Klikk ide! :D Csak az asszony meg ne nézze az előzményeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Az övfeszítőt hogyan lehet levenni a sínről ? Vissza is lehet rakni rá úgy, hogy működjön ? Persze hogy vissza lehet. Hátul egy fém pöcökre fel kell szúrni, elöl pedig az ülés rögzítő csavarja fogja oda. Gyárilag egy szegecs odafogja a sínhez, de az csak azért kell, hogy egyszerűbb legyen át-tolni rajta a nagy csavart. ^_^ Eddig a 3. garnitúra ülésem van, de az övfeszítőt mindig átpakoltam az aktuálisra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Dunaszerdahelyen ismertem meg a csajt meló közben, jó kávékat csinált, full gyári két légzsák. ^_^ Klikk ide! :D Tejjel ittad a kv-t amúgy ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Csak az asszony meg ne nézze az előzményeket. :D Hú bakker, jó hogy szóltál! ^_^ :D Morog is, hogy minek kell minden nap törölni őket. :D Tejjel ittad a kv-t amúgy ? ;) :D Aham, meg ahogy kihajolt az ablakon rendesen kapaszkodni kellett, le ne szédüljek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Aham, meg ahogy kihajolt az ablakon rendesen kapaszkodni kellett, le ne szédüljek. ^_^ Lehet, hogy neki is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Lehet, hogy neki is. :D Lehet, van egy pi@anyaló kutyája, már első perctől kölcsönösen utáltuk egymást. Az a dög ugatott mint állat hacsak meglátott, nem tudom lehet gondolatolvasó volt. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Hú bakker, jó hogy szóltál! ^_^ :D Morog is, hogy minek kell minden nap törölni őket. :D Aham, meg ahogy kihajolt az ablakon rendesen kapaszkodni kellett, le ne szédüljek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Hú bakker, jó hogy szóltál! ^_^ :D Morog is, hogy minek kell minden nap törölni őket. ;) Aham, meg ahogy kihajolt az ablakon rendesen kapaszkodni kellett, le ne szédüljek. :D Főleg ha még a beszélgetést is elolvassa a kép alatt. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Figyelek. ^_^ Mi lett ? dns hibát írt az oldalra a végén már :D Azt látom, hogy off már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Csalogatnak a Pályanapra, lehet hogy lemegyek. ^_^ Jön innen valaki, akivel beszélgetni is lehet? ;) (Blitzen szerzett tapasztalataimat alapulvéve...) Amint átvettem a tűzoltóság csapatzászlóját a várostól és vége az ünnepségnek, húzok is a gokartpálya felé :D Sütsz pizzát? :D Ez nem kérdés-jóóó sok sajttal szeressük... :D :D :D Mi ott leszünk Zolival, csak ugye nem tudunk beszélni :D :D :D ;) ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts