FPepe Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Pepe, rugók? Épp ma reggel jött vissza az autó, mindjárt csinálok képet róla, jó magas lett mindenesetre ^_^ Ilyen:
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Épp ma reggel jött vissza az autó, mindjárt csinálok képet róla, jó magas lett mindenesetre :D Ez volt a cél nem? ^_^
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Jaja :D Akkor mindenki boldog. Jól látom, hogy bordó a lökös? ^_^
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Én szédülök a kép láttán is ^_^ SP, Cserélek elől fékbetétet valszeg. GM nb2 van most benne. Az érdekel téged ?
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Én szédülök a kép láttán is ^_^ SP, Cserélek elől fékbetétet valszeg. GM nb2 van most benne. Az érdekel téged ? Én vettem bele új TRW-t, de azért ne dobd ki, ha még jó. :D
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Én vettem bele új TRW-t, de azért ne dobd ki, ha még jó. ^_^ Nem állt szándékomban :D Majd hozzámérem az újhoz, csinálok képet és felrakom az eladók közé :D
FPepe Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Akkor mindenki boldog. Jól látom, hogy bordó a lökös? ^_^ Jól látod. Az enyém volt valamikor, azért vettem, mert ködlámpás, gondoltam, majd átfújatom a kocsim színére, és felrakom, de közben ezzel a fehérrel fogtak egy őzet, így erre került fel. És köszi mégegyszer a rugókat! :D
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Nem állt szándékomban ^_^ Majd hozzámérem az újhoz, csinálok képet és felrakom az eladók közé :D Stock Viktor csinált most ilyesmi tuningot, azt viszont nem tudom h 284 v 88as nyerget rakott fel.
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Stock Viktor csinált most ilyesmi tuningot, azt viszont nem tudom h 284 v 88as nyerget rakott fel. Majd ha lesz kép, akkor elkdüldöm neki. Szettben vettem és az járt hozzá akkor.
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Majd ha lesz kép, akkor elkdüldöm neki. Szettben vettem és az járt hozzá akkor. Nem a Dávidét vette meg ? Mert akkor 284.
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Nem a Dávidét vette meg ? Mert akkor 284. Lehet megvette a tárcsát... Akkor nem szóltam. ^_^
daykiller Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 várj mindjárt hívlak is! am most értem haza légszűrőt vettem! 2400 Ft volt srácok! :D ^_^ :D 2400Ft egy darab papírért ami be van hajtogatva? :D 1200Ft-ért vettem én. ;) Épp ma reggel jött vissza az autó, mindjárt csinálok képet róla, jó magas lett mindenesetre ;) Ilyen: http://img1.tar.hu/fpepe/img/83658384.jpg Enyim is ilyen magas :D, bár a hátulján szerintem még kéne emelni. Mármint az enyémen. :D
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 2400Ft egy darab papírért ami be van hajtogatva? ^_^ 1200Ft-ért vettem én. :D Enyim is ilyen magas :D, bár a hátulján szerintem még kéne emelni. Mármint az enyémen. ;) Azon biztos csak fele annyi hajtás van :D :D
Guest Sanci Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 1200Ft-ért vettem én. :D 900valamennyi.. ^_^ Azon biztos csak fele annyi hajtás van :D :D Amit meg én még kevesebb? ;) Mondasz valamit :D lehet azért kell olyan sűrűn cserélgetnem.. :D
daykiller Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 900valamennyi.. ^_^ Amit meg én még kevesebb? ;) Mondasz valamit :D lehet azért kell olyan sűrűn cserélgetnem.. :D Az a poén, hogy ugye szoktam forgatni és a legutóbbi szép egyenletesen lett koszos alul, felül meg mintha új lenne. :D :D
Opeles90 Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Az a poén, hogy ugye szoktam forgatni és a legutóbbi szép egyenletesen lett koszos alul, felül meg mintha új lenne. ^_^ :D én "félidőnél" kiszedem, kiporolorom, és porszívóval nekimegyek :D Bár vigyázok, hogy nehogy baja legyen. :D
dita Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Ki az?! Szétverem a fejét a fehér botjával! :D :D :D Tudtam, hogy imádtok, de ennyire... ;) Melyik találkozón leszel ott legközelebb? ^_^
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 én "félidőnél" kiszedem, kiporolorom, és porszívóval nekimegyek ^_^ Bár vigyázok, hogy nehogy baja legyen. :D Én meg teljes időnél jól elfelejtem, és pár nappal később meg "húúb@sszamegmámegint..." és akkor csere :D Bár mondjuk ez csak tavaly őszig volt így, mert akkor kapott újat, aztán Decemberben megnyekkent a légszűrőház is, akkor télire maradt az, de Februárban a "rendberakásnál" kapott újat, mert a dobbetétem is összetört, meg a rezonátor is leszakadt, és azon a lyukon áztatta alulról az egészet... Aztán olajcseréknél is kapott, úgyhogy idén már harmadik :D
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Én meg teljes időnél jól elfelejtem, és pár nappal később meg "húúb@sszamegmámegint..." és akkor csere ^_^ Válaszolj már a kérdésemre bázeeee :D
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Válaszolj már a kérdésemre bázeeee :D Mittomén már, válaszolok az összesre amire emlékszem ^_^ Ülés van, magasságállítós sín van rajta, 2ropiért odaadom, jó övfeszítőm nincs hozzá, de a fejtámla még mindig ajándék :D :D
Opeles90 Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Én meg teljes időnél jól elfelejtem, és pár nappal később meg "húúb@sszamegmámegint..." és akkor csere :D Bár mondjuk ez csak tavaly őszig volt így, mert akkor kapott újat, aztán Decemberben megnyekkent a légszűrőház is, akkor télire maradt az, de Februárban a "rendberakásnál" kapott újat, mert a dobbetétem is összetört, meg a rezonátor is leszakadt, és azon a lyukon áztatta alulról az egészet... Aztán olajcseréknél is kapott, úgyhogy idén már harmadik :D multkor nagyanyámék polojában ki akartuk cserélni...az a dolgozó lány burkolat nem jött le..tehát már ott elakadtunk. És nem a légszűrőnek a burkolata, hanem az a nagy műanyag kula ami rajta van a motoron... Így hagytuk, próbáltuk eleinte ránmgatni de a motort blokkostól mindenestől rángattuk, letörni meg nem akartuk.. :D nagyapám is akkora ész, hogy egy olajcserénél nem bír ott lenni, inkább megvárja kint. Aztán meg engem szivat, hogy miért nem tudom leszedni...én meg megmondtam neki, hogy ő a hibás..hogy lehet olyan hülye, hogy nem bírja megfigyelni 2002 óta, hogy hogy kell azt a vackot lepattintani róla. Havernak pont olyan kocsija van, felhívtam..haver mondta, hogy erősen kell rántani rajta egyszer,kétszer és lejön. Hiába rángattam, már le lettem állítva, hogy NE! ELTÖRÖD! Aztán visszagurítottuk a garázsba ( szószerint )... és engem cseszegetett, hogy miért nem tudom.. ^_^
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 multkor nagyanyámék polojában ki akartuk cserélni...az a dolgozó lány burkolat nem jött le..tehát már ott elakadtunk. És nem a légszűrőnek a burkolata, hanem az a nagy műanyag kula ami rajta van a motoron... Így hagytuk, próbáltuk eleinte ránmgatni de a motort blokkostól mindenestől rángattuk, letörni meg nem akartuk.. :D nagyapám is akkora ész, hogy egy olajcserénél nem bír ott lenni, inkább megvárja kint. Aztán meg engem szivat, hogy miért nem tudom leszedni...én meg megmondtam neki, hogy ő a hibás..hogy lehet olyan hülye, hogy nem bírja megfigyelni 2002 óta, hogy hogy kell azt a vackot lepattintani róla. Havernak pont olyan kocsija van, felhívtam..haver mondta, hogy erősen kell rántani rajta egyszer,kétszer és lejön. Hiába rángattam, már le lettem állítva, hogy NE! ELTÖRÖD! Aztán visszagurítottuk a garázsba ( szószerint )... és engem cseszegetett, hogy miért nem tudom.. ^_^ Pedig a vw motorburkesz tényleg tépős. :D
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Mittomén már, válaszolok az összesre amire emlékszem ^_^ Ülés van, magasságállítós sín van rajta, 2ropiért odaadom, jó övfeszítőm nincs hozzá, de a fejtámla még mindig ajándék :D :D Az övfeszítőt hogyan lehet levenni a sínről ? Vissza is lehet rakni rá úgy, hogy működjön ?
Recommended Posts