spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Igen, azt látom. Érteni nem értem, de látom. ^_^ Az előbbi meg poén volt... :D Fáradt vagy már. A képen levő betűk mögött sokkal nagyobb poén van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Tessék: Visit My Website Köszönöm! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 "Legújabb regisztrált tagunk: nincs becenevem" Segítsünk neki becenevet találni. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 "Legújabb regisztrált tagunk: nincs becenevem" Segítsünk neki becenevet találni. :D ^_^ Töki jó lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Belépsz, ledobod magad egy székre, lábad fel az asztalra, nyitsz egy sört, és megkérdezed: Mizu? Tuti siker. Önbizalmat sugároz. ^_^ Azért kérdezd meg: boncsak neked is? :D Lenyúltad Zotya videóját? ;) Ezért majd morci lesz. :D Ház az. Ezért büntit érdemelsz! :D Mondtam én, hogy még mindig az vagyok? :D ;) Ki az?! Szétverem a fejét a fehér botjával! :D :D :D Nézd csak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Piiittaaa!!! Megnéztem az üléseket, és csak egy balost találtam, amin van magasságállítós sín, meg egy balost, amin nincs sín. Valahol van még egy jobbos, csak nemtom hogy hol ^_^ sörcsingre most nincs időm, csak este tudom szétborítani a raktárat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Piiittaaa!!! Megnéztem az üléseket, és csak egy balost találtam, amin van magasságállítós sín, meg egy balost, amin nincs sín. Valahol van még egy jobbos, csak nemtom hogy hol ^_^ sörcsingre most nincs időm, csak este tudom szétborítani a raktárat :D Szerintem kezdésnek elég neki 1db balos is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Piiittaaa!!! Megnéztem az üléseket, és csak egy balost találtam, amin van magasságállítós sín, meg egy balost, amin nincs sín. Valahol van még egy jobbos, csak nemtom hogy hol ^_^ sörcsingre most nincs időm, csak este tudom szétborítani a raktárat :D Elég az egy magasságállítós. Mennyi ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Punto motortér. Hol a furcsaság? ^_^ Azon kívül, hogy zöld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Elég az egy magasságállítós. Mennyi ? :D 2-3-4 pénzért kapsz hozzá még fejtámlát is ^_^ (csak tüntessük el innen, mert velem együtt baccák ki lassan) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Punto motortér. Hol a furcsaság? :D Azon kívül, hogy zöld. http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/79..._1277040808.jpg Furcsaság? Sehol. Csak tett bele valami minőségit is ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 2-3-4 pénzért kapsz hozzá még fejtámlát is ^_^ (csak tüntessük el innen, mert velem együtt baccák ki lassan) :D :D De csak a sín keeeeeeelllll :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 De csak a sín keeeeeeelllll ^_^ Olyat kérjél, amin van sárga kapaszkodó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 De csak a sín keeeeeeelllll :D De engem meg a sok helyet foglaló cuccokkal akarnak laposra csapni ^_^ Különben is nézd meg: http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/op...ra_fejtamla_1db Tiszta biznisz, csak a fejtámla többet ér mint az ülés :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 De engem meg a sok helyet foglaló cuccokkal akarnak laposra csapni ^_^ Különben is nézd meg: http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/op...ra_fejtamla_1db Tiszta biznisz, csak a fejtámla többet ér mint az ülés :D :D :D Övfesztitő patron az van igaz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Övfesztitő patron az van igaz ? Van egy marékkal az is. Hány darabot szeretnél? :D :D (kicsit mondjuk el vannak pukkadva, de darabra megvan) 2e-ért odaadom az ülést ha tényleg elviszed. (mert elméletben már eladtam vagy 5x, csak aztán elfelejtettek érte jönni... ^_^ ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Van egy marékkal az is. Hány darabot szeretnél? :D :D (kicsit mondjuk el vannak pukkadva, de darabra megvan) 2e-ért odaadom az ülést ha tényleg elviszed. (mert elméletben már eladtam vagy 5x, csak aztán elfelejtettek érte jönni... ^_^ ) De nekem olyan kell ami működik még, nem a gyerekeknek akarom bedobálni az iskolaudvarra, hogy játszanak vele :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 "Legújabb regisztrált tagunk: nincs becenevem" Segítsünk neki becenevet találni. :D multkor volt 1 jó... Az volt a srác neve, hogy bundásg*ci... :D ^_^ ( a csillagozás Dita miatt :D ) Megvolt az interjú... 2 héten belül szólnak, hogy siker-e vagy sikertelenség.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 multkor volt 1 jó... Az volt a srác neve, hogy bundásg*ci... :D ^_^ ( a csillagozás Dita miatt ;) ) Megvolt az interjú... 2 héten belül szólnak, hogy siker-e vagy sikertelenség.. Jóvan büszkék vagyunk rád! :D am te már megint itt ütöd az időt??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Jóvan büszkék vagyunk rád! ;) am te már megint itt ütöd az időt??? :D ^_^ :D Hol üssem? :D Holnaptól megyek vissza a régi munkahelyre... :D Ma még nyugi van Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Hol üssem? :D Holnaptól megyek vissza a régi munkahelyre... :D Ma még nyugi van na jahh...pl msn-en :D :D ;) :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 na jahh...pl msn-en :D :D :D :D ^_^ Ott is vagyok.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Ott is vagyok.. :D várj mindjárt hívlak is! am most értem haza légszűrőt vettem! 2400 Ft volt srácok! :D ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Megvolt az interjú... 2 héten belül szólnak, hogy siker-e vagy sikertelenség.. Faca. És végül, nekik is bontottál sört, vagy csak magadnak? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Faca. És végül, nekik is bontottál sört, vagy csak magadnak? :D csak magamnak ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts