Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Írtam én nevet? Sosem tagadtam, hogy traktor hangja van. :D Akkor össze ne vessz magaddal. :D Jobban megnézhetnéd kivel állsz szóba. ;) ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Akkor össze ne vessz magaddal. :D Jobban megnézhetnéd kivel állsz szóba. ;) ^_^ :D Kiegyenlített küzdelem lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nincs itt vita. Soltész barátomnak másoltam ezt a szöveget délután, mert ő igazán utálja a dízel hangot, viszont annál jobban szereti Elvist és azt a korszakot. Most ismét belebotlottam, és gondoltam megosztom, mivel frappánsan megfogalmazott szöveg. Am vacsora van? ^_^ Már nem sok, Tiv. megette majdnem az egészet. :D Már indul is vissza, úgyhogy lekésted a Lányát. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Már nem sok, Tiv. megette majdnem az egészet. ^_^ Már indul is vissza, úgyhogy lekésted a Lányát. ;) :D Jön még kutyára kamion. :D Am meg Tiv! Há milyen férfi vendég vagy egy egyedülálló nőnél, hogy eszel oszt mész? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Jön még kutyára kamion. ^_^ Am meg Tiv! Há milyen férfi vendég vagy egy egyedülálló nőnél, hogy eszel oszt mész? :D Mondtam én, hogy még mindig az vagyok? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 A jégKÉK helyzetjelződdel fenyegetsz? :D FEEEEHÉÉÉÉÉR!!! Láttál már kék jeget? Tudom hogy igen, akkor is fehér!!! ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Jön még kutyára kamion. ^_^ Am meg Tiv! Há milyen férfi vendég vagy egy egyedülálló nőnél, hogy eszel oszt mész? :D Nem jártál még japán étteremben? :D Tudod honnan eszik a szusit? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Mondtam én, hogy még mindig az vagyok? :D :D Melletted van a csajod, de ő nem számít. ;) FEEEEHÉÉÉÉÉR!!! Láttál már kék jeget?Tudom hogy igen, akkor is fehér!!! ^_^ :D :D Simán, ha víz alól nézed kék. Na a tied pont olyan színű. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nem jártál még japán étteremben? ^_^ Tudod honnan eszik a szusit? :D :D Gondoltam a nyers húst te szolgáltatod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Gondoltam a nyers húst te szolgáltatod. ^_^ Látom nagyon rákattantál a témára, mikor mész a lányhoz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Gondoltam a nyers húst te szolgáltatod. :D Kiváncsi vagy mi? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nem jártál még japán étteremben? ;) Tudod honnan eszik a szusit? :D :D Nem járunk ilyen helyekre. Amikor iszunk, akkor van hányingerünk nem a kaja kapcsán ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Látom nagyon rákattantál a témára, mikor mész a lányhoz? :D ? A' nem gyün házho'? ^_^ Akko' nem gyó' :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Látom nagyon rákattantál a témára, mikor mész a lányhoz? :D Majd biztos leírja, ha Tiv olvashatja ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Majd biztos leírja, ha Tiv olvashatja :D Olvassa is. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Látom nagyon rákattantál a témára, mikor mész a lányhoz? ^_^ Melyikhez? ŐŐ vagyis majd megbeszélem vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ^_^ :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 http://icanhascheezburger.files.wordpress....eb41dc2d870.jpg :D :D ;) :D :D ez kész ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ez kész ^_^ :D Bázzz, nagyon készek. Itt visítok. :D Á, megvan a mindenre jó képem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Bázzz, nagyon készek. Itt visítok. :D Á, megvan a mindenre jó képem. :D http://icanhascheezburger.files.wordpress....28975577988.jpg Ezt tedd be avatarnak ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 http://icanhascheezburger.files.wordpress....eb41dc2d870.jpg ^_^ :D :D :D ;) Azt hittem ezt azt mutatja, mit fog látni Tiv. ha kinéz az ablakon és Neked sikerül felküzdened magad a harmadikra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Azt hittem ezt azt mutatja, mit fog látni Tiv. ha kinéz az ablakon és Neked sikerül felküzdened magad a harmadikra. :D Vannak a képen betűk. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Azt hittem ezt azt mutatja, mit fog látni Tiv. ha kinéz az ablakon és Neked sikerül felküzdened magad a harmadikra. :D ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Vannak a képen betűk. :D Igen, azt látom. Érteni nem értem, de látom. ^_^ Az előbbi meg poén volt... :D Fáradt vagy már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts