Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Dehogy! Azt kell mondani, hogy az asszonyé, vagy a kislányomé :D (persze titkon saját ;) :D ) Fú baccus... Holnap állásinterjú. Valami infót tudtok mondani erről? Mit csinálnak 1 ilyenen? :D Miket kérdezgetnek? Belépsz, ledobod magad egy székre, lábad fel az asztalra, nyitsz egy sört, és megkérdezed: Mizu? Tuti siker. Önbizalmat sugároz. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Dehogy! Azt kell mondani, hogy az asszonyé, vagy a kislányomé :D (persze titkon saját :D :D ) Fú baccus... Holnap állásinterjú. Valami infót tudtok mondani erről? Mit csinálnak 1 ilyenen? :D Miket kérdezgetnek? Persze. Mondd el, amiről ma este beszélgettél a fórumon, biztos a siker ^_^ Mármint itt : ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Persze. Mondd el, amiről ma este beszélgettél a fórumon, biztos a siker ^_^ Mármint itt : :D Lenyúltad Zotya videóját? :D Ezért majd morci lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Persze. Mondd el, amiről ma este beszélgettél a fórumon, biztos a siker :D Mármint itt : ;) Belépsz, ledobod magad egy székre, lábad fel az asztalra, nyitsz egy sört, és megkérdezed: Mizu? Tuti siker. Önbizalmat sugároz. ^_^ Cigivel azért ugye megkínáljam őket? :D Tehát bemegyek, leülök, cigi ( kínálás ), sör (nem kínálás mert nincs sok),és részletezem a ma esti fórumtémát? :D Felvesznek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Olcsó gyári az nem túl sanszos.... Valaki csak emlékszik rá... 6-7000 HUF körül volt, GM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Valaki csak emlékszik rá... 6-7000 HUF körül volt, GM. Én emlékszem rá. Invictus vett onnan, meg még valaki. Ha írsz neki, biztos emlékszik honnan való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Cigivel azért ugye megkínáljam őket? ^_^ Tehát bemegyek, leülök, cigi ( kínálás ), sör (nem kínálás mert nincs sok),és részletezem a ma esti fórumtémát? :D Felvesznek? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Valaki csak emlékszik rá... 6-7000 HUF körül volt, GM. Tessék: Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ^_^ :D "lássuk be..béna vagyok.. igaz??IGAZ?! Egy rakás szar... " :D :D ;) Na jó, megyek aludni! Majd holnap mesélek! jóccakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ^_^ "lássuk be..béna vagyok.. igaz??IGAZ?! Egy rakás szar... " :D :D :D Na jó, megyek aludni! Majd holnap mesélek! jóccakát! csőcső ;) Egy kalappal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 :D :D Na ugye? Jól elküldtem mindenkit aludni. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 :D :D Na ugye? Jól elküldtem mindenkit aludni. ^_^ :D ..és éhen is maradtál. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ..és éhen is maradtál. :D Honnan tudod? :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Honnan tudod? ;) :D Lehet Juci nem fáradt msnezni? :D ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Lehet Juci nem fáradt msnezni? :D ^_^ :D Lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Kívülről és lehúzott ablakkal az utastérben is hamisítatlan traktorhang hozza elő a nyári aratások emlékét az arra fogékonyakban, és felhúzott ablakkal, az egyébként kissé erőtlen és szinte beállíthatatlan hangszórókból dübörgő elvispresley-vel sem felejted el, hogy ebbe bizony gázolajat kell tankolni. Ez a kisebbik baj, a Királyt lehet még feljebb tekerni, aztán máris nem hallani a kerregést (azért nem egy PD TDI, attól nem kell tartani). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Forrás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Te nem ültél még az enyémben. :D Na jó, nem is fogsz. :D ^_^ De ebben nem hallanál semmi traktor hangot. Bárki megmondhatja, aki ült már mellettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Forrás? Ér, csermely, patak, folyó, folyam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Ér, csermely, patak, folyó, folyam... Lehet. De hogy lavinát indítasz ha nem beszélsz az tuti ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Lehet. De hogy lavinát indítasz ha nem beszélsz az tuti ^_^ :D A jégKÉK helyzetjelződdel fenyegetsz? :D Népítélet, 1.7 cdti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 A jégKÉK helyzetjelződdel fenyegetsz? ^_^ Népítélet, 1.7 cdti. :D Na és? Kinek van itt olyan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nagyon unatkozol Zolika vagy rég vitáztál már? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Na és? Kinek van itt olyan? :D Írtam én nevet? Sosem tagadtam, hogy traktor hangja van. :D Én most ilyet raktam a comboba. Kicsit csendesebb lett, bár még mindig traktor. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nagyon unatkozol Zolika vagy rég vitáztál már? ^_^ :D Nincs itt vita. Soltész barátomnak másoltam ezt a szöveget délután, mert ő igazán utálja a dízel hangot, viszont annál jobban szereti Elvist és azt a korszakot. Most ismét belebotlottam, és gondoltam megosztom, mivel frappánsan megfogalmazott szöveg. Am vacsora van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts