Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Dehogy! Azt kell mondani, hogy az asszonyé, vagy a kislányomé :D (persze titkon saját ;) :D ) Fú baccus... Holnap állásinterjú. Valami infót tudtok mondani erről? Mit csinálnak 1 ilyenen? :D Miket kérdezgetnek? Belépsz, ledobod magad egy székre, lábad fel az asztalra, nyitsz egy sört, és megkérdezed: Mizu? Tuti siker. Önbizalmat sugároz. ^_^
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Dehogy! Azt kell mondani, hogy az asszonyé, vagy a kislányomé :D (persze titkon saját :D :D ) Fú baccus... Holnap állásinterjú. Valami infót tudtok mondani erről? Mit csinálnak 1 ilyenen? :D Miket kérdezgetnek? Persze. Mondd el, amiről ma este beszélgettél a fórumon, biztos a siker ^_^ Mármint itt : ;)
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Persze. Mondd el, amiről ma este beszélgettél a fórumon, biztos a siker ^_^ Mármint itt : :D Lenyúltad Zotya videóját? :D Ezért majd morci lesz. :D
Opeles90 Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Persze. Mondd el, amiről ma este beszélgettél a fórumon, biztos a siker :D Mármint itt : ;) Belépsz, ledobod magad egy székre, lábad fel az asztalra, nyitsz egy sört, és megkérdezed: Mizu? Tuti siker. Önbizalmat sugároz. ^_^ Cigivel azért ugye megkínáljam őket? :D Tehát bemegyek, leülök, cigi ( kínálás ), sör (nem kínálás mert nincs sok),és részletezem a ma esti fórumtémát? :D Felvesznek? :D
Jürgen Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Olcsó gyári az nem túl sanszos.... Valaki csak emlékszik rá... 6-7000 HUF körül volt, GM.
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Valaki csak emlékszik rá... 6-7000 HUF körül volt, GM. Én emlékszem rá. Invictus vett onnan, meg még valaki. Ha írsz neki, biztos emlékszik honnan való.
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Cigivel azért ugye megkínáljam őket? ^_^ Tehát bemegyek, leülök, cigi ( kínálás ), sör (nem kínálás mert nincs sok),és részletezem a ma esti fórumtémát? :D Felvesznek? :D :D
daykiller Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Valaki csak emlékszik rá... 6-7000 HUF körül volt, GM. Tessék: Visit My Website
Opeles90 Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 ^_^ :D "lássuk be..béna vagyok.. igaz??IGAZ?! Egy rakás szar... " :D :D ;) Na jó, megyek aludni! Majd holnap mesélek! jóccakát!
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 ^_^ "lássuk be..béna vagyok.. igaz??IGAZ?! Egy rakás szar... " :D :D :D Na jó, megyek aludni! Majd holnap mesélek! jóccakát! csőcső ;) Egy kalappal :D
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 :D :D Na ugye? Jól elküldtem mindenkit aludni. ^_^ :D
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 :D :D Na ugye? Jól elküldtem mindenkit aludni. ^_^ :D ..és éhen is maradtál. ;)
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 ..és éhen is maradtál. :D Honnan tudod? :D ^_^
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Honnan tudod? ;) :D Lehet Juci nem fáradt msnezni? :D ^_^ :D
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Lehet Juci nem fáradt msnezni? :D ^_^ :D Lehet. :D
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Kívülről és lehúzott ablakkal az utastérben is hamisítatlan traktorhang hozza elő a nyári aratások emlékét az arra fogékonyakban, és felhúzott ablakkal, az egyébként kissé erőtlen és szinte beállíthatatlan hangszórókból dübörgő elvispresley-vel sem felejted el, hogy ebbe bizony gázolajat kell tankolni. Ez a kisebbik baj, a Királyt lehet még feljebb tekerni, aztán máris nem hallani a kerregést (azért nem egy PD TDI, attól nem kell tartani).
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Te nem ültél még az enyémben. :D Na jó, nem is fogsz. :D ^_^ De ebben nem hallanál semmi traktor hangot. Bárki megmondhatja, aki ült már mellettem. :D
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Forrás? Ér, csermely, patak, folyó, folyam...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Ér, csermely, patak, folyó, folyam... Lehet. De hogy lavinát indítasz ha nem beszélsz az tuti ^_^ :D
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Lehet. De hogy lavinát indítasz ha nem beszélsz az tuti ^_^ :D A jégKÉK helyzetjelződdel fenyegetsz? :D Népítélet, 1.7 cdti. :D
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 A jégKÉK helyzetjelződdel fenyegetsz? ^_^ Népítélet, 1.7 cdti. :D Na és? Kinek van itt olyan? :D
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Nagyon unatkozol Zolika vagy rég vitáztál már? ^_^ :D
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Na és? Kinek van itt olyan? :D Írtam én nevet? Sosem tagadtam, hogy traktor hangja van. :D Én most ilyet raktam a comboba. Kicsit csendesebb lett, bár még mindig traktor. ^_^
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Elküldve Augusztus23, 2010 Nagyon unatkozol Zolika vagy rég vitáztál már? ^_^ :D Nincs itt vita. Soltész barátomnak másoltam ezt a szöveget délután, mert ő igazán utálja a dízel hangot, viszont annál jobban szereti Elvist és azt a korszakot. Most ismét belebotlottam, és gondoltam megosztom, mivel frappánsan megfogalmazott szöveg. Am vacsora van? :D
Recommended Posts