spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Milyen lehetőségek vannak mééééég ? :D :D ^_^ :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ^_^ :D :D :D Nincs dolgod? ;) Akkor menj aludni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nincs dolgod? ^_^ Akkor menj aludni. :D Kivárom, hogy mit fogsz vacsorázni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nincs dolgod? ^_^ Akkor menj aludni. :D Ez már nem az a korosztály :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Kivárom, hogy mit fogsz vacsorázni. :D Ez már nem az a korosztály :D Na, a copfos és a kopasz engem oszt. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Kivárom, hogy mit fogsz vacsorázni. ^_^ Lehet, nem is esznek :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Kivárom, hogy mit fogsz vacsorázni. ^_^ Dita, inkább hozd el azt a pizzát ide. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Na, a copfos és a kopasz engem oszt. ^_^ :D Ne hagyd magad a szarnak megenni, inkább edd meg Te :D ( ahogy jóapám mondaná ) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Lehet, nem is esznek ^_^ :D Lehet. :D Irigykedsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Lehet, nem is esznek :D :D Foodfight. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Dita, inkább hozd el azt a pizzát ide. :D Mekkora arc, brávóóóóóóó. Da ha jön, akkor nem elbújni a szekrényben ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Dita, inkább hozd el azt a pizzát ide. ^_^ Segítsek házat őrizni? :D Oké, Te az ajtónál ülsz, én meg az ablakokat lesem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Ne hagyd magad a szarnak megenni, inkább edd meg Te :D ( ahogy jóapám mondaná ) ^_^ Na bázz, még a tinik is engem osztanak. :D Te már mehetsz aludni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Jó helyen járok? Ez az Opel fórum egyéb csevegés? Kezd olyan társkereső, flörtölj, randi vonal, főzöcske kombó lenni a dolog. :D Lesz gruppen is? Megeszünk mindent, aztán mindenki mindenkivel? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Lehet. ^_^ Irigykedsz? ;) Helyzetértékelek és kommentálok :D Dehogy irigyelek és tőled bármint miszter dá-dá-dá-dá-takk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Jó helyen járok? Ez az Opel fórum egyéb csevegés? Kezd olyan társkereső, flörtölj, randi vonal, főzöcske kombó lenni a dolog. :D Lesz gruppen is? Megeszünk mindent, aztán mindenki mindenkivel? ^_^ NEM! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Segítsek házat őrizni? :D Oké, Te az ajtónál ülsz, én meg az ablakokat lesem. :D Oké. A harmadikról naqyot tud esni. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Na bázz, még a tinik is engem osztanak. :D Te már mehetsz aludni. ^_^ Dehogy..most kezd szaftos lenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ....Te már mehetsz aludni. ^_^.... Ez ma szerintem nem fog bejönni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Mekkora arc, brávóóóóóóó. Da ha jön, akkor nem elbújni a szekrényben ^_^ :D Fúúú, de milyenek vagytok! :D Csak úgy kapkodtok értem. :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Oké. A harmadikról naqyot tud esni. ^_^ Bokor majd tompít. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Helyzetértékelek és kommentálok ^_^ Dehogy irigyelek és tőled bármint miszter dá-dá-dá-dá-takk :D :D Tudtam én, hogy azt a hangot irigyled. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Bokor majd tompít. :D Beton az öcsi, BETOON. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Beton az öcsi, BETOON. ^_^ :D Csak jó helyre kell ugrani :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Tudtam én, hogy azt a hangot irigyled. :D :D Hallottam már eleget, csak bumm a vége nem tákk ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts