mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ^_^ És mikor lesz harlequin? :D Patyi ? Nem tudm, majd megkérdezem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Amíg Ti csörtéztetek, én sütöttem egy pizzát. ^_^ Most már csak egy kis sör kéne... vagy bor, már nem is tudom. ;) Persze egyik sincs itthon. :D Nekem meg hideg söröm van, igaz fogy rendesen. :D Milyen jó lenne mellé egy nagy szelet pizza. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Ahhát. ^_^ De asszem már csak két balos van :D Meg kell nézni, mert régen mentem már be abba a helységbe. Janinak a múltkor csináltunk balost, a szebb jobbosból. Holnap délelőtt megnézem :D Na várjááá. Miért kellett jobbosból balost csinálna, ha van két balos ? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nekem meg hideg söröm van, igaz fogy rendesen. :D Milyen jó lenne mellé egy nagy szelet pizza. ^_^ :D Gyere! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Gyere! :D Nem jó az hidegen. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nem jó az hidegen. ^_^ Van micróm, egy pohár sörért megmelegítem. :D Egyébként meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Ahhát. ^_^ De asszem már csak két balos van :D Meg kell nézni, mert régen mentem már be abba a helységbe. Janinak a múltkor csináltunk balost, a szebb jobbosból. Holnap délelőtt megnézem :D Na várjááá. Miért kellett jobbosból balost csinálna, ha van két balos ? :D ;) Azé' Azt nem mondtam hogy az ülés hibátlan, csak azt hogy annyiért a sínhez odaadom :D A szokott helyen kicsit kopott már. :D Gyere! :D Húúúúde...húúúdee...húúdeenemszólalokmeg ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ....egy pohár sörért megmelegítem. ^_^.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Húúúúde...húúúdee...húúdeenemszólalokmeg ^_^ :D :D Azt mit mondanál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Azt mit mondanál? :D Azt hogy megjött haverom, és lelépünk szétkapni a piszót. Majd este re :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ....Azé' Azt nem mondtam hogy az ülés hibátlan, csak azt hogy annyiért a sínhez odaadom :D A szokott helyen kicsit kopott már. ^_^.... Csak a sín a lényeg az ülés nem érdekel :D Mennyi csak a sín ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 http://egyemberasokbol.freeblog.hu/files/1820evix4.gif :D A pohár sör 18+os? Egyébként is, mindig beijednek tőlem. :D Nem is értem miért. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Van micróm, egy pohár sörért megmelegítem. ^_^ Egyébként meg :D Úgy már oké. :D Egyébként meg,: nono. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 :D A pohár sör 18+os? Egyébként is, mindig beijednek tőlem. :D Nem is értem miért. ^_^ Nem pont a sörre gondoltam a 18 kapcsán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Húúúúde...húúúdee...húúdeenemszólalokmeg ^_^ :D :D Ne is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Gondolom, a FIATAL elkerülte a figyelmedet :D Kedvenc mondatom a használtautóról:"Nem kell rá semmit költeni, beleülsz és mész!" HA-HA-HA úgy adja el full felújítva, teljesen karbantartva. Persze! :D Na megtörtént amitől tartottam....motorgenerál.... Arra tippeltek először hogy a vezérműtengelyem zakatol...de nem...szép semmi baja és ha már ezt megnézték akkor gondoltak egyet megnézik mi van lejjebb...háát a dugók lötyögnek mint a fene...ott van lent a gebasz ^_^ Szóval most az van hogy jön a blokk fúrás + 4 henger + gyűrűkészlet + valami csapágykészlet a fötengelyhez (asszem) ... szerencsére a hengerfejjel és barátaival nincs gáz (ugye azok már cserések voltak kb 1 éve) Tallóztam a neten motor után, hogy azt írjam, én inkább tennék bele egy másikat, erre belefutok egy ilyen hirdetésbe. Tök véletlenül:Katt! :D Én tuti nem újjítanám fel, hanem kicserélném. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 :D A pohár sör 18+os? Egyébként is, mindig beijednek tőlem. :D Nem is értem miért. ^_^ Vihetek egy tálcával is. :D Én nem vagyok félős. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nem pont a sörre gondoltam a 18 kapcsán :D Élénk a fantáziátok. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Tallóztam a neten motor után, hogy azt írjam, én inkább tennék bele egy másikat, erre belefutok egy ilyen hirdetésbe. Tök véletlenül:Katt! ^_^ Én tuti nem újjítanám fel, hanem kicserélném. :D Asszony mit szolna hozzá? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Patyi ? Nem tudm, majd megkérdezem ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Élénk a fantáziátok. :D :D Alapvetően jaaaaa. Mondjuk nem én édesgetek egy pasit pizzával ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Alapvetően jaaaaa. Mondjuk nem én édesgetek egy pasit pizzával ^_^ :D Persze, mert te tudod, hogy a pizza alapvetően sós. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Alapvetően jaaaaa. Mondjuk nem én édesgetek egy pasit pizzával ^_^ :D Öregasszony vagyok már... Kellenek a praktikák. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Persze, mert te tudod, hogy a pizza alapvetően sós. :D És melegen jó. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 :D Mondhatni nem szép ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts