rtomi Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Kicsit túlzásba vitte a :D :D Nem tudja valaki milyen zene ami alatta megy? Karcsibácsi megelőzött. Ő akkor volt fiatal. Van egyébként valahol egy Billy Idol unplugged koncert dévédém. :D A nézők előtt hátatfordít és szívja a kokót. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Karcsibácsi megelőzött. Ő akkor volt fiatal. Van egyébként valahol egy Billy Idol unplugged koncert dévédém. :D A nézők előtt hátatfordít és szívja a kokót. ^_^ Haverom is tekert a tanári asztal sarkán felelés közben, mi a furcsa benne? :D :D :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nah mostmá' a f.szomba az egésszel, én fogom felhívni az nkh-t holnap... Kikéééészííííteteeeek :D :D ^_^ Tudod mit kell kérdezni ugye ? Sp-nek van igaza vagy nem ? :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Jajjmá, ilyen könnyen feladod? Fel, a róka keményebb volt.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Tomit elérted? Csütörtökön már egységes rendszerrel jössz? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Tudod mit kell kérdezni ugye ? Sp-nek van igaza vagy nem ? ^_^ :D :D :D Úgyse ért hozzá, minek a kérdés? ;) (amúgy szerintem igaza van, de ezt csak gondolom, nem írom le, mert akkor az életben nem lesz vége...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Tomit elérted? Csütörtökön már egységes rendszerrel jössz? :D 3000 bazeeeeeeee ^_^ :D :D :D Yesz, megyek csütörtökön Lacihoz :D Mondjuk azért még megvárom, hogy minden szétcuppan-e és kell-e hebrákolni c20xe/x20xev tekintetben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 3000 bazeeeeeeee ^_^ :D :D :D Yesz, megyek csütörtökön Lacihoz :D Mondjuk azért még megvárom, hogy minden szétcuppan-e és kell-e hebrákolni c20xe/x20xev tekintetben ;) Spartaaaa+0 :D Nem lehet, mert az benzines. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Spartaaaa+0 ^_^ Nem lehet, mert az benzines. :D Üléssín az vajon mennyi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Üléssín az vajon mennyi ? 5-8 sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 5-8 sztem Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ? A kettő ? Úgy, hogy az egyik magasságálíítós ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ? A kettő ? Úgy, hogy az egyik magasságálíítós ? 1stk. A jobbos magasságállító ritka fben. Dinnyét zargassad, neki még eladó is van sztem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ? A kettő ? Úgy, hogy az egyik magasságálíítós ? Én annyiért adok hozzá ülést is, ha hajlandó vagy eltüntetni innen ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 1stk. A jobbos magasságállító ritka fben. Dinnyét zargassad, neki még eladó is van sztem. ;) Vaterán két ÜLÉS van 8000ért és rajta van a sín ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Én annyiért adok hozzá ülést is, ha hajlandó vagy eltüntetni innen ^_^ :D Ezt mondom :D :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Tegnap se tartottad az árat. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Tegnap se tartottad az árat. ^_^ Mért, mit, mér ? :D :D "A szomszédomban a Peti /aki ugyan egy rabló/ 7000-8000 Forintért adja, de általában 5000 Forintért mennek, de majd megegyeztek" Megtörtént a megegyezés :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Én annyiért adok hozzá ülést is, ha hajlandó vagy eltüntetni innen :D :D Magasságállítós-e balos ? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Magasságállítós-e balos ? ^_^ Ahhát. :D De asszem már csak két balos van :D Meg kell nézni, mert régen mentem már be abba a helységbe. Janinak a múltkor csináltunk balost, a szebb jobbosból. Holnap délelőtt megnézem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Amíg Ti csörtéztetek, én sütöttem egy pizzát. ^_^ Most már csak egy kis sör kéne... vagy bor, már nem is tudom. :D Persze egyik sincs itthon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Mért, mit, mér ? ^_^ :D "A szomszédomban a Peti /aki ugyan egy rabló/ 7000-8000 Forintért adja, de álltalában 5000 Forintért mennek, de majd megegyeztek" Megtörtént a megegyezés :D :D Végülis. Áztatod a hátulját rendesen? Vagy majd csütörtökön is csak próbálkozás lesz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Amíg Ti csörtéztetek, én sütöttem egy pizzát. ^_^ Most már csak egy kis sör kéne... vagy bor, már nem is tudom. :D Persze egyik sincs itthon. :D Enyém már hűsöl. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Végülis. Áztatod a hátulját rendesen? Vagy majd csütörtökön is csak próbálkozás lesz? :D A csavar ? Patyi majd leveri, flexeli vagy valami ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 A csavar ? Patyi majd leveri, flexeli vagy valami ^_^ :D És mikor lesz harlequin? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Enyém már hűsöl. :D Enyém is. Csak innen az ablakból már pont nem látom ^_^ Régen pont az ajtóval szemben volt a sörös hűtő, de, mióta átpakolták már le kell menni hogy lássam... :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts