dita Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Lalee, Te elveszett... Boldog születésnapot! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Szerintem inkább a multec kódjait kéne nézned, ami simán kétjegyű, mert nálam is az érvényes, de ezek a kódok... ^_^ ha kétjegyűeket villogna azt nézném, de ez ennyit villog, és nem ismételget semmit se 3 x meg semmi 12-t sem villog, én se értem... deHening aláírásában lévő oldal is a kétjegyűeket hozza a motorkódra, igaz nem 2000es évjárattól, és ha jol emlékszem azokkal volt vmi variálás már. Jó az a négyjegyű, nekem is olyan van. Nekem a 0130 és a 0170 az állandó útitársaim, két lambdaszonda kód. Az 1405 valóban EGR. hát én is erre jutottam köszi :D Akkó' mé' nem azt írja? :D Az aláírásodban szereplő oldal akkor... Na és ha ez a hibakód jött, akkor mi van? Várjak amíg nem jön sűrűn, és zárjam le, vagy cseréljem ki az EGR-t? Azt mondták már, hogy EGR hibánál nehezen indul be, de leállni is le tud ettől? EGyik pillanatrol a másikra egyszer csak leállt az egész motor, de ugy hogy észre se vettem, csak azt hogy világít minden visszajelző, mert gurulás közben állt meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 ha kétjegyűeket villogna azt nézném, de ez ennyit villog, és nem ismételget semmit se 3 x meg semmi 12-t sem villog, én se értem... deHening aláírásában lévő oldal is a kétjegyűeket hozza a motorkódra, igaz nem 2000es évjárattól, és ha jol emlékszem azokkal volt vmi variálás már. hát én is erre jutottam köszi :D Az aláírásodban szereplő oldal akkor... Na és ha ez a hibakód jött, akkor mi van? Várjak amíg nem jön sűrűn, és zárjam le, vagy cseréljem ki az EGR-t? Azt mondták már, hogy EGR hibánál nehezen indul be, de leállni is le tud ettől? EGyik pillanatrol a másikra egyszer csak leállt az egész motor, de ugy hogy észre se vettem, csak azt hogy világít minden visszajelző, mert gurulás közben állt meg. NZ-ben ilyen probléma nem volt mi? :D Próbáld ki, hogy lezárod, és ha úgy nem csinálja többet akkor miatta van.^_^ Elég aranyért vannak EGR-ek ahogy néztem, a lecsukás sokkal ócsóbb ;) Az is lehet hogy a leállásnak köze nincs az EGR-hez, csak így kicsengetni egyet, elég nagy bukta tud lenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nah most voltam reggel szervízben....nem is a difi vagy a váltó zörög szerintük, hanem a vezérműtengely van rommá kopva ^_^ Hát kíváncsi leszek hogy igazuk van-e :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Én anyáék nézegetek videókat.Egész aranyos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 NZ-ben ilyen probléma nem volt mi? :D Próbáld ki, hogy lezárod, és ha úgy nem csinálja többet akkor miatta van.^_^ Elég aranyért vannak EGR-ek ahogy néztem, a lecsukás sokkal ócsóbb :D Az is lehet hogy a leállásnak köze nincs az EGR-hez, csak így kicsengetni egyet, elég nagy bukta tud lenni :D nem akarok én rögtön cserélni, meg lezárni se, még járok vele így ahogyvan, és ha sűrűsödik a jelenség, majd akkor szándékozom csinálni vele vmit, lehet első körben egy pucolást pl... Én anyáék nézegetek videókat.Egész aranyos. egyik kedvenc zeném ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Jó az a négyjegyű, nekem is olyan van. Nekem a 0130 és a 0170 az állandó útitársaim, két lambdaszonda kód. Az 1405 valóban EGR. Cserélj lambdát. Én anyáék nézegetek videókat.Egész aranyos. Ezeket az olasz dieseleket nem venném meg, az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Mikor lesz beépítés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Mikor lesz beépítés? Elvileg éppen most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Elvileg éppen most. Kíváncsi leszek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Lalee, Te elveszett... Boldog születésnapot! ^_^ Én is kívánom! ;) Elég aranyért vannak EGR-ek ahogy néztem Haveromnál pár 100 pénzért lehet kapni vacsiúj egereket. :D :D Ezeket az olasz dieseleket nem venném meg, az biztos. Mé? :D Nincs azzal semmi baj ;) amikor idén télen minusz 18 fokban az összes 1 éves 30-40 ezret futott céges fauvé döglött volt a 2.5 éves 74 ezret futott Panda macika simán gond nélkül pöccent :D egyébként csak a vezérlőjük nem ugyanaz :D t-comos cimbim 400 ezret futottja meg csak minusz 5 alatt nem volt hajlandó beindulni -azért cserélték le, a mostanijában meg 200 fölött van és még semmi gond vele ;) nem tudom miért vannak a népek berosálva az olasz dízeltől, szerintem van olyan mint a német :D ha nem jobb :D esküszöm, hogy ha nem volna drága mókolás belehajítanék egy olyan mocit az Astrába.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Ezeket az olasz dieseleket nem venném meg, az biztos. Nah, ilyenkor szokott benézni Tibi, hogy mi újság van erre :D Haveromnál pár 100 pénzért lehet kapni vacsiúj egereket. ;) ^_^ Elképzelem ahogy a fém hengerben, egy ilyen "mechanika" nyomkodja a szelepet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Elképzelem ahogy a fém hengerben, egy ilyen "mechanika" nyomkodja a szelepet ^_^ :D Biztos kapkodná a lábát.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Én is kívánom! :D Haveromnál pár 100 pénzért lehet kapni vacsiúj egereket. ;) ^_^ Mé? :D Nincs azzal semmi baj :D amikor idén télen minusz 18 fokban az összes 1 éves 30-40 ezret futott céges fauvé döglött volt a 2.5 éves 74 ezret futott Panda macika simán gond nélkül pöccent :D egyébként csak a vezérlőjük nem ugyanaz ;) t-comos cimbim 400 ezret futottja meg csak minusz 5 alatt nem volt hajlandó beindulni -azért cserélték le, a mostanijában meg 200 fölött van és még semmi gond vele :D nem tudom miért vannak a népek berosálva az olasz dízeltől, szerintem van olyan mint a német :D ha nem jobb :D esküszöm, hogy ha nem volna drága mókolás belehajítanék egy olyan mocit az Astrába.. :D Én meg ismerek olyat, akinek a vadiúj, 30e km-es motorban vezérműláncot, főtengelycsapágyakat, meg az összes szimmeringet cserélni kellett, pedig végig csak márkaszervízbe hordta, semmi mókolás nem volt rajta. Ráadásul olyan a hangjuk, mint egy traktor, ez mondjuk megfigyelhető a régebbi olasz dieseleken is. Véleményem szerint az olaszok egyszerűen nem értenek a dieselekhez, ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Én is kívánom! :D Haveromnál pár 100 pénzért lehet kapni vacsiúj egereket. ;) ^_^ Mé? :D Nincs azzal semmi baj ;) amikor idén télen minusz 18 fokban az összes 1 éves 30-40 ezret futott céges fauvé döglött volt a 2.5 éves 74 ezret futott Panda macika simán gond nélkül pöccent :D egyébként csak a vezérlőjük nem ugyanaz ;) t-comos cimbim 400 ezret futottja meg csak minusz 5 alatt nem volt hajlandó beindulni -azért cserélték le, a mostanijában meg 200 fölött van és még semmi gond vele :D nem tudom miért vannak a népek berosálva az olasz dízeltől, szerintem van olyan mint a német :D ha nem jobb :D esküszöm, hogy ha nem volna drága mókolás belehajítanék egy olyan mocit az Astrába.. :D Akkor már rakjál 1.9est. :D Abban legalább van póver, amíg működik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Én anyáék nézegetek videókat.Egész aranyos. A minap próbáltam ki egy ilyet (havernak van céges, azzal látogatott meg! Megy mint állat, nekem bejön, csak pakolni nem nagyon lehet bele, nekem meg az is sempont... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Én meg ismerek olyat, akinek a vadiúj, 30e km-es motorban vezérműláncot, főtengelycsapágyakat, meg az összes szimmeringet cserélni kellett, pedig végig csak márkaszervízbe hordta, semmi mókolás nem volt rajta. Ráadásul olyan a hangjuk, mint egy traktor, ez mondjuk megfigyelhető a régebbi olasz dieseleken is. Véleményem szerint az olaszok egyszerűen nem értenek a dieselekhez, ennyi. Na a márkaszervízeket inkább hagyjuk :D bár a debreceniek elég jók de azért valahol mégse ;) ott valami zsiványság lehetett :D a dízeleknek meg általában olyan szokott lenni :D még a d-4d csodáknak is ^_^ pedig fordulaton azok elég normálisak is :D hozzá kell szokni, inkább mint 2-3x annyit kelljen tankolni :D Apropó, kupakok hozzád kerültek már vagy küldjek postán egy szériát? :D Akkor már rakjál 1.9est. ;) Abban legalább van póver, amíg működik. :D Nekem nem kell sztárfotó így jó nekem a pici blokk is de ha termelné a zőccsíglevet az sem lenne rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Én is kívánom! ;) Haveromnál pár 100 pénzért lehet kapni vacsiúj egereket. :D ^_^ Mé? :D Nincs azzal semmi baj ;) amikor idén télen minusz 18 fokban az összes 1 éves 30-40 ezret futott céges fauvé döglött volt a 2.5 éves 74 ezret futott Panda macika simán gond nélkül pöccent :D egyébként csak a vezérlőjük nem ugyanaz :D t-comos cimbim 400 ezret futottja meg csak minusz 5 alatt nem volt hajlandó beindulni -azért cserélték le, a mostanijában meg 200 fölött van és még semmi gond vele ;) nem tudom miért vannak a népek berosálva az olasz dízeltől, szerintem van olyan mint a német :D ha nem jobb :D esküszöm, hogy ha nem volna drága mókolás belehajítanék egy olyan mocit az Astrába.. :D Nekem ha pénzem lenne VW Passat lenne az álmom, de az olasz dízelek is jók, amúgy meg mindnek van valami baja, ennek ez, annak az, tökéletes motor nincs még sajnos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Na a márkaszervízeket inkább hagyjuk :D bár a debreceniek elég jók de azért valahol mégse :D ott valami zsiványság lehetett ;) a dízeleknek meg általában olyan szokott lenni :D még a d-4d csodáknak is ^_^ pedig fordulaton azok elég normálisak is ;) hozzá kell szokni, inkább mint 2-3x annyit kelljen tankolni :D A totojánk D4D volt... húúúdement a rohadék :D Városban elvoltunk vele 8 körülből, viszont olyat ment hogy pislogós volt. Szpojlergyűjteményeket jó érzés volt ott felejteni a lámpánál egy teherautóval :D ;) Nekem ha pénzem lenne VW Passat lenne az álmom, de az olasz dízelek is jók, amúgy meg mindnek van valami baja, ennek ez, annak az, tökéletes motor nincs még sajnos... :D Hogyne lenne, de nem adom ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Apropó, kupakok hozzád kerültek már vagy küldjek postán egy szériát? :D Még nálam vannak. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Hogyne lenne, de nem adom :D :D :D Még most nekem is az, de ki tudja meddig! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Még nálam vannak. ^_^ Csak azért kérdeztem volna, hogy ha neked kellenének -mintha beszéltünk is volna valami ilyesmit- akkor beszerzek neki egy garnitúrát azt elpostázom.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Még nálam vannak. ^_^ Majd összefutunk vhol, és hozzám kerül, ha Neked nem kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Van 2 ilyen műszeregységem, ha érdekel ^_^ Ne vidd el a bótot :D vagy vedd meg az én 2 műszeregységemet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Nekem nem kell sztárfotó így jó nekem a pici blokk is de ha termelné a zőccsíglevet az sem lenne rossz ^_^ Azért mert nagy a motor, még nem kell száguldozni. Sőt, még könnyebben vinné a bódét, tehát fogyasztásilag is valahol az 1.3körül lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts