Opeles90 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 astra F "ördögszem" rusnya 1 valami.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 ^_^ kék... :D :D :D ;) Az még swiftre is sok :D Bár, ha hozzáfényezi az autót.. :D nem... akkor is :D ;) Ilyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 astra F "ördögszem" rusnya 1 valami.... Autóban megnézném :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Autóban megnézném :D ^_^ Újabb audikban van ilyen..nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Autóban megnézném :D ^_^ Csomagtartóba nem nagyon mutat, de az ülésen sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 http://www.germany-tuning.de/images/AudiA38LHead001Blue.jpg Ilyen. :D ^_^ :D :D Ez sok(k) :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Csomagtartóba nem nagyon mutat, de az ülésen sem. http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/76/41/67641_1274722326.jpg kocka alakú visszapillantó? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Csomagtartóba nem nagyon mutat, de az ülésen sem. http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/76..._1274722326.jpg Nah, ha egyszer lesz egy fekete GSI-m, amivel éjszaka nem akarok vidéken császkálni, és így nem zavar hogy sz.rt se látok sötétben, akkor még meg is gondolom ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Nah, ha egyszer lesz egy fekete GSI-m, amivel éjszaka nem akarok vidéken császkálni, és így nem zavar hogy sz.rt se látok sötétben, akkor még meg is gondolom :D Mér ne látnál? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Mér ne látnál? :D Tippelj hogy egy ilyen lámpából mennyi fény jön ki, főleg ha még morc is van rajta ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Tippelj hogy egy ilyen lámpából mennyi fény jön ki, főleg ha még morc is van rajta ^_^ :D Hááá ja...de azért csak ad valami fényt az a projektoros megoldás...vagy túl naív vagyok? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Hááá ja...de azért csak ad valami fényt az a projektoros megoldás...vagy túl naív vagyok? ^_^ :D + Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 http://www.indavideo.hu/video/Profi_markol...znalat#comments ^_^ ez tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 kocka alakú visszapillantó? ^_^ Hümmm ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 http://www.indavideo.hu/video/Profi_markol...znalat#comments ^_^ ez tetszik :D De :D Meg egy kis :D (1.40-től érdekes) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 De :D Meg egy kis ^_^ (1.40-től érdekes) :D Utóbbit láttam már, de a másik... ;) Mondjuk lehet hogy náluk se volt túl sok meló... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 hello Ma leállt a kocsi, és alig tudtam beindítani, csak gázpedál pumpálásával kelt életre. Semmi probléma nem volt vele eddig, de ma csak ugy fogta magát, és leállt. Beindítás után folyamatosan világított a hibalámpa. kivillogtattam és ezt adta : 1 4 10 5 Kivillogtatás után nem világított, egy kicsit járattam csak helyben alapjáraton. Mi ez a hibakód? Mert ez semmi12 meg 3x ismétlés. Ezt villogja egymás után. x16szr Utána néztem: ha jol értelmezem Hening oldaláról, akkor ez :1405 ös hibakód, és EGR szelep ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 hello Ma leállt a kocsi, és alig tudtam beindítani, csak gázpedál pumpálásával kelt életre. Semmi probléma nem volt vele eddig, de ma csak ugy fogta magát, és leállt. Beindítás után folyamatosan világított a hibalámpa. kivillogtattam és ezt adta : 1 4 10 5 Kivillogtatás után nem világított, egy kicsit járattam csak helyben alapjáraton. Mi ez a hibakód? Mert ez semmi12 meg 3x ismétlés. Ezt villogja egymás után. x16szr Utána néztem: ha jol értelmezem Hening oldaláról, akkor ez :1405 ös hibakód, és EGR szelep ? Szerintem inkább a multec kódjait kéne nézned, ami simán kétjegyű, mert nálam is az érvényes, de ezek a kódok... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Jó az a négyjegyű, nekem is olyan van. Nekem a 0130 és a 0170 az állandó útitársaim, két lambdaszonda kód. Az 1405 valóban EGR. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Sziasztok! Nem tudtam hova irjam, de szerintem ide jó lesz ^_^ Azon gondolkodtam, hogy megéri e vesződni azzal hogy a műszerfalam kicseréltessem légzsákosra. Valaki véghez vitte már? Gondolom nem egy egyszerű művelet a dolog. 28.000 Ft-ot megér a műszerfalpárna + 2 légzsák + indítók + kábel? Volt egy kormánylégzsák beépítés projekt, de sokat szívott vele a srác, a kormány letörő fejő csavarjait is farigcsálta jó egy ideig. Neee, nekem nincs igazam. :D Tudom. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 hello Ma leállt a kocsi, és alig tudtam beindítani, csak gázpedál pumpálásával kelt életre. Semmi probléma nem volt vele eddig, de ma csak ugy fogta magát, és leállt. Beindítás után folyamatosan világított a hibalámpa. kivillogtattam és ezt adta : 1 4 10 5 Kivillogtatás után nem világított, egy kicsit járattam csak helyben alapjáraton. Mi ez a hibakód? Mert ez semmi12 meg 3x ismétlés. Ezt villogja egymás után. x16szr Utána néztem: ha jol értelmezem Hening oldaláról, akkor ez :1405 ös hibakód, és EGR szelep ? Honnan??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Volt egy kormánylégzsák beépítés projekt, de sokat szívott vele a srác, a kormány letörő fejő csavarjait is farigcsálta jó egy ideig. Tudom. :D ^_^ Ok...kell e fenének a plusz nyüg akkor :D Van fontosabb is most... Élek a Te szavaiddal...majd akkor lesz benne szervó meg légzsák ha másra már nem tudok költeni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Honnan??? Hening aláírásából akart az lenni szerintem ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Hening aláírásából akart az lenni szerintem ^_^ :D Akkó' mé' nem azt írja? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Akkó' mé' nem azt írja? ^_^ Me' Novyról beszélünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts