dita Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Nem az első eset lenne :D hajat festek, igazítok, és hadd ne reklámozzam magam.. :D Mik ki nem derülnek... ^_^ De nagyon messze vagy.
Guest Sanci Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Mik ki nem derülnek... ^_^ Nem vagyok megijedve az ilyesmitől.. :D :D
Peti85 Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 http://www.autoalkatresz.hu/auto-karosszer..._kasztni-186467 Na igy nem akarok járni ^_^
Guest Sanci Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Dita! Sanci! Usában így oldják meg: De nem a tengeren túlon vagyunk és a saját kezünk van fotosopp helyett.. :D ^_^
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Viszont cserébe imádni fog. :D :D Nálad jobban már csak azt fogja szeretni, aki eteti. ^_^ Ha azt is bevállalod, máris Tiéd kb. fél kilónyi tiszta szeretet. ;) Úúútálok fűkaszálni. :D Plázacica szeretnék lenni, frissen fodrászolva, kozmetikázva, műkörmözve... Ááá, meggondoltam, inkább mégsem. :D ;) Kicsit nyügi vagyok, na. :D Hű de jó, én is kívánhatok valamit? :D Azon már túl vagyunk. Most is mindig hozzám jön, itt fekszik a székem mellett. Ja, és már 2 kg. :D ;) 2 kiló? Az én tacskóm annyival született! ;) Figyelj már Karcsi hogy működik ez a nyomatékkulcs? Mert tök jó tekergetni meg minden de hogyan tudom beállítani? Az állórészen van pölö, hogy 13.6, a forgórészen meg 0-8-ig a számok. Ha odatekerem hogy 6 akkor azt hozzá kell adni, és 13.6+6=19.6Nm? :D http://www.autoalkatresz.hu/auto-karosszer..._kasztni-186467 Na igy nem akarok járni :D A tűzoltó jár hozzá? :D
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Szóval, most hogy tom mérni is hogy mennyi az annyi, erősen úgy néz ki, hogy megint az önindítóm a sz.r ^_^ (nem, nem ennyi a töltésem :D, ez csak gyújtáson, izzítás után az akksi)
Guest Sanci Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Szóval, most hogy tom mérni is hogy mennyi az annyi, erősen úgy néz ki, hogy megint az önindítóm a sz.r :D (nem, nem ennyi a töltésem :D, ez csak gyújtáson, izzítás után az akksi) Ha még nem forgott az önindító inkább az aksit tartanám haldoklónak ;) zárt aksi vagy tudsz utána tölteni egy kis deszt.vizet? :D Esetleg egy jó töltős töltés éjszaka...?? ^_^
daykiller Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Ha még nem forgott az önindító inkább az aksit tartanám haldoklónak :D zárt aksi vagy tudsz utána tölteni egy kis deszt.vizet? :D Esetleg egy jó töltős töltés éjszaka...?? ^_^ Én meg felkapcsolnám a tompítottat, hogy arra mit lép az akksi. Járó motor nélkül természetesen. Vagy minél több terhelést. Ha alig esik a fesz és nem esik látványosan, akkor önindítós.
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Ha még nem forgott az önindító inkább az aksit tartanám haldoklónak :D zárt aksi vagy tudsz utána tölteni egy kis deszt.vizet? :D Esetleg egy jó töltős töltés éjszaka...?? ^_^ Zárt, úgyhogy vizet maximum külsőleg mosogatni tudok használni hozzá ;) Ez a kép, csak úgy készült, hogy hazajöttem, megálltam, leállítottam, gyújtás ráad, telefon előszed (közben izzítás abbafejeződött) és akkor elkattintottam. Ha megyek vele, 14-15 voltok vannak, világítással zenével, mindennel. Ha reggel beülök, gyújtás ráad, izzítás közben is 11 körül van, indítózáskor leugrik hol 9, hol 8, hol csak 10-re, utána minden heppi. Most megcsesztettem kicsit az önindítót, és érezhetően jobban indul a gépezet. Szerintem csak ki kéne pucolni :D Jah, azt is kipróbáltam hogy indítás előtt, feltoltam a refit. Világolt szépen, és 11,6 volt a legalja ameddig lement vele :D
daykiller Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Zárt, úgyhogy vizet maximum külsőleg mosogatni tudok használni hozzá :D Ez a kép, csak úgy készült, hogy hazajöttem, megálltam, leállítottam, gyújtás ráad, telefon előszed (közben izzítás abbafejeződött) és akkor elkattintottam. Ha megyek vele, 14-15 voltok vannak, világítással zenével, mindennel. Ha reggel beülök, gyújtás ráad, izzítás közben is 11 körül van, indítózáskor leugrik hol 9, hol 8, hol csak 10-re, utána minden heppi. Most megcsesztettem kicsit az önindítót, és érezhetően jobban indul a gépezet. Szerintem csak ki kéne pucolni ^_^ Jah, azt is kipróbáltam hogy indítás előtt, feltoltam a refit. Világolt szépen, és 11,6 volt a legalja ameddig lement vele :D Akkor nálad is az van, mint nálam, hogy mintha majdnem csontmerült lenne az akksi úgy indul (nálam még a rádió is kikapcsol :D bár ez egy védelem benne :D), igaz nekem úgy csinálja, hogy elkezd pörögni, aztán lelassul, a karácsonyfa műszerfalon a piktogrammok alig világolnak, meg kikapcsol a kijelző és a rádió, aztán újra elkapja és beröffen. ;) :D De nálam az önindító a bűnös, mert már tavasz óta ezt csinálja, azóta csak kijött volna az akksi hiba. ;)
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Akkor nálad is az van, mint nálam, hogy mintha majdnem csontmerült lenne az akksi úgy indul (nálam még a rádió is kikapcsol :D bár ez egy védelem benne :D), igaz nekem úgy csinálja, hogy elkezd pörögni, aztán lelassul, a karácsonyfa műszerfalon a piktogrammok alig világolnak, meg kikapcsol a kijelző és a rádió, aztán újra elkapja és beröffen. :D :D De nálam az önindító a bűnös, mert már tavasz óta ezt csinálja, azóta csak kijött volna az akksi hiba. :D Jah. Dettó... ^_^ Ebben csak az idegesít, hogy nincs még 1,5 éve benne ez az önindító, amit felújítottként kaptam ;)
Peti85 Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Sziasztok! Nem tudtam hova irjam, de szerintem ide jó lesz ^_^ Azon gondolkodtam, hogy megéri e vesződni azzal hogy a műszerfalam kicseréltessem légzsákosra. Valaki véghez vitte már? Gondolom nem egy egyszerű művelet a dolog. 28.000 Ft-ot megér a műszerfalpárna + 2 légzsák + indítók + kábel?
Tiv. Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Sziasztok! Nem tudtam hova irjam, de szerintem ide jó lesz :D Azon gondolkodtam, hogy megéri e vesződni azzal hogy a műszerfalam kicseréltessem légzsákosra. Valaki véghez vitte már? Gondolom nem egy egyszerű művelet a dolog. 28.000 Ft-ot megér a műszerfalpárna + 2 légzsák + indítók + kábel? Nem tudom megéri e? Ha pl. egy csattanásnál segít, akkor megérte persze. Én a lufis kormányomat is kivettem, mert nem tetszett. Van most egy 3 küllős benne. ^_^
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Sziasztok! Nem tudtam hova irjam, de szerintem ide jó lesz :D Azon gondolkodtam, hogy megéri e vesződni azzal hogy a műszerfalam kicseréltessem légzsákosra. Valaki véghez vitte már? Gondolom nem egy egyszerű művelet a dolog. 28.000 Ft-ot megér a műszerfalpárna + 2 légzsák + indítók + kábel? Add nekem a 28-at, és közlekedj óvatosan ^_^ :D
Peti85 Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Add nekem a 28-at, és közlekedj óvatosan ^_^ ;) ááá...jó üzletember vagy te :D Én szoktam ilyen frappáns ötletekkel sokkolni a bátyám :D De előbb megvárom hogy kiderítsék mi zörög a kocsiba...aminek nem kéne...+ műszaki és jöhet az alváz (ami mindenképp kell) és talán ez.....de ennek igen kicsi az esélye :D
Peti85 Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Nem tudom megéri e? Ha pl. egy csattanásnál segít, akkor megérte persze. Én a lufis kormányomat is kivettem, mert nem tetszett. Van most egy 3 küllős benne. ^_^ Igen....én is elgondolkodtam eközben azon a 3 küllösön (GSI-ben is olyan van ugye? bár ahol voltam gyakorlaton ott a céges 5 ajtósban is az volt) is...és olcsóbb is volna...és jobban is néz ki :D
peti16 Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Sziasztok! Tudom nem a témához kapcsolódik a kérdésem de szerintetek melyik angel eyes(külön indexes) megy jobban a bordó metál fényezéshez a fekete vagy a króm hátteres??? Előre is köszi a segítséget
spzoli Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Sziasztok! Tudom nem a témához kapcsolódik a kérdésem de szerintetek melyik angel eyes(külön indexes) megy jobban a bordó metál fényezéshez a fekete vagy a króm hátteres??? Előre is köszi a segítséget Fekete.
Alex0403 Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Sziasztok! Tudom nem a témához kapcsolódik a kérdésem de szerintetek melyik angel eyes(külön indexes) megy jobban a bordó metál fényezéshez a fekete vagy a króm hátteres??? Előre is köszi a segítséget Még egy szavazat a feketére ^_^
spzoli Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Még egy szavazat a feketére :D Neee, nekem nincs igazam. ^_^
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Neee, nekem nincs igazam. :D Nincs is. Nem kell bele angel, és kész ^_^ :D
Opeles90 Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Nincs is. Nem kell bele angel, és kész ^_^ :D jaja. :D
spzoli Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Nincs is. Nem kell bele angel, és kész ^_^ :D Van még kék is belőle, de az botrányos... :D
Dáwid Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Van még kék is belőle, de az botrányos... :D ^_^ kék... :D :D :D ;) Az még swiftre is sok :D Bár, ha hozzáfényezi az autót.. :D nem... akkor is :D ;)
Recommended Posts