Opeles90 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Na ez az :D vidéki vagyok, csóró is meg főleg skót ^_^ csak épp szoknyát nem hordok :D :D Nem kifejezetten de ha nem borulgatós a kaszni éntőlem jöhet :D bár akkor is több előnyét látom a frontosoknak vagy az összekerekeseknek.. ;) Nekem a pótcsoki visszajelzőjéért kifúrták az órakeretet pedig csak rá kellett volna dugni az óra csatijára.. :D :D Tipikus megoldás amúgy...Mint régen amikor a ladákba tették bele. Ismerősöm pacon lakik...és egy BMW-vel jár. Aztán a házuk eléggé az erdőszélén van. Tehát aszfalt az nemnagyon van. Leesik 1 nagy hó..BMW-t elfelejti. Hátsókerekes, elakad..aztán csak tilt a hóba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 ^_^ Tipikus megoldás amúgy...Mint régen amikor a ladákba tették bele. Csak azt nem értem, hogy kedves kattant dajcs rokon mi a répának rakatott fel vonóhorgot ha nem használta :D mikor vettem 1 szikra hajszál karcolás nem látszott a gömbfejen :D nem csak magyarban trehányak a szervízek.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Nah lemegyek lemosom a vezírgépet.. :D ( Írja valaki a blogba ha már én nem vezetem ) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 nnnah le kéne menni feltenni az új ablaktekerőt.. De lusta vagyok. ^_^ sztem inkább mosd le! :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 ....Na ez az ;) vidéki vagyok, csóró is meg főleg skót ^_^ csak épp szoknyát nem hordok :D :D Nem kifejezetten de ha nem borulgatós a kaszni éntőlem jöhet :D bár akkor is több előnyét látom a frontosoknak vagy az összekerekeseknek.. :D.... Ez nem vidékiség, Albert is eljárt 8 literrel az xe-vel ;) :D :D Szerintem olyan, hogy borulós kaszni nincs. 2cv lábát is ki lehet rúgni úgy, hogy fel nem borul, csak ha megakad ;) :D Bár állítólag a kinézete ellenére az egy nagyon stabil autó, mármint nehezen dobja fel a talpát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Ez nem vidékiség, Albert is eljárt 8 literrel az xe-vel :D :D :D Szerintem olyan, hogy borulós kaszni nincs. 2cv lábát is ki lehet rúgni úgy, hogy fel nem borul, csak ha megakad ;) :D Bár állítólag a kinézete ellenére az egy nagyon stabil autó, mármint nehezen dobja fel a talpát ^_^ Szomszédnak van, feelinges autó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Szomszédnak van, feelinges autó. ^_^ De ha ránézel, akkor nem tűnik túl stabilnak :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Full elkészült ? Visszavágni nem lehet belől egy darabot ? nem sajnos a 90 fokos konyok belso oldalan repedt szet es ez kb 4-5cm vastag cso... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 nem sajnos a 90 fokos konyok belso oldalan repedt szet es ez kb 4-5cm vastag cso... Na az gáz ^_^ Neten nézelődj a közelben lévő bontás alatt lévő kocsik kapcsán, vagy hivatalos bontók hátha valaki elérsz. Jobbat én nem tudok mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Ez nem vidékiség, Albert is eljárt 8 literrel az xe-vel :D :D :D Szerintem olyan, hogy borulós kaszni nincs. 2cv lábát is ki lehet rúgni úgy, hogy fel nem borul, csak ha megakad ;) :D Bár állítólag a kinézete ellenére az egy nagyon stabil autó, mármint nehezen dobja fel a talpát ^_^ Inkább csak kinézetéhez képest :D De ez a patkány lehet hogy stabilabb :D (Stefan... miket nem csinálsz újabban...;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Inkább csak kinézetéhez képest ^_^ De ez a patkány lehet hogy stabilabb :D (Stefan... miket nem csinálsz újabban...:D) Hozzon valaki egy ilyet pályanapra és kiderül :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Hozzon valaki egy ilyet pályanapra és kiderül ^_^ :D :D Szólj Stefan-nak. Jútúb súgja, neki van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Ez nem vidékiség, Albert is eljárt 8 literrel az xe-vel :D ;) :D Jah ^_^ csak Albert egy szombat este ver el annyit mint amennyit én jó esetben egy hónap alatt össze tudok kaparni ;) csak mert beszéltünk 1x róla.. :P Szólj Stefan-nak. Jútúb súgja, neki van :D :D :D ;) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nna odáig eljutottam, hogy nem drótozom egyenlőre a plusz dugaljat -majd ha lesz sarum a biztitáblához, nem szeressek kókányolni :D viszont a pótcsoki visszajelzőt bekötöttem az óracsoportra úgyhogy mostmár nem a kereten fog villogni ;) és egyben kiderült az is, hogy a jól beolajzott km óra spirálja nemhogy sík száraz de ráadásul kezdett felületileg rozsdázni szinte a teljes hosszán úgyhogy nemhiába kezdett hangja is lenni :D rézpaszta elő, jó vastagon átkentem meg a köpenyét rendesen telefújtam ipari olajzó sprével és mostcsörögjjéb+ :D :D ja, meg a fejegység idegesítően rövid usb kábelét megpótoltam és a váltóbox alatt szépen hátravittem ahol jobb helye lesz a pendrájvnak.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Mondom én hogy jó arra közlekedni ;) (ha elég halvérű hozzá az ember... ha nem akkor idegbeteg lesz 2 hét után :D :D ) Ez a csávó akiről beszéltem be akart állni a műhelybe, hogy lecserélje az összetört bal hátsó lámpát csak, hogy a góré ne lássa ^_^ elkezd tolatni befele, én állok vagy 3 méterre, a főnök odajön, megáll mellettem 2 méterre ez a sügér meg a kocsi jobb hátuljával telibe verte a műhelyajtót ;) :D így cserélhette mindkettőt ;) ráadásul vicc, hogy egy akkora ajtón nem fért be ahova nyerges kamionok állnak be időnként pótostól :D a góré ordít rá, hogy "mit csinálsz te b...m, nem látsz te vakegér..?" :D :D ;) Persze ki volt a hibás? Én :D mert nem látok át a kocsin :D nem vagyok én szjúpörmen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Ez a csávó akiről beszéltem be akart állni a műhelybe, hogy lecserélje az összetört bal hátsó lámpát csak, hogy a góré ne lássa ^_^ elkezd tolatni befele, én állok vagy 3 méterre, a főnök odajön, megáll mellettem 2 méterre ez a sügér meg a kocsi jobb hátuljával telibe verte a műhelyajtót :D :D így cserélhette mindkettőt :D ráadásul vicc, hogy egy akkora ajtón nem fért be ahova nyerges kamionok állnak be időnként pótostól ;) a góré ordít rá, hogy "mit csinálsz te b...m, nem látsz te vakegér..?" ;) :D :D Persze ki volt a hibás? Én :D mert nem látok át a kocsin :D nem vagyok én szjúpörmen... ;) Egyik munkatársam totálkárrá törte a Fiatját, vett egy Polót, nagyon szar helyen szokott vele parolni, pont a teleppel szemben, ahol tolatunk ki a Boxerekkel. Egyszer már megtolták neki anno a Fiatot, de nem tanult belőle. Multkor tolatok ki a bordóval, ugye a belső tükör használhatatlan a rakomány miatt, a ét szélsőben szinta alig látni a kocsi mögé, tolatok ki, közben persze forgalom, stb. 6 munkatársam áll az út szélén néznek, de nem szólnak, tolatok...recccs. Na mondom faca, oda a Poló. :D Csávó akkor lép ki az ajtón, elfehéredik, hártamegyek, a disztárcsát kaptam el a lámpa alatti merevítővel, csak az pattant le. ;) Mindezt úgy, hogy 6-an nézték, és 10 méterrel arrébb az úttól messzebb 3-4 autó kényelmesen parkolhat. De nem, neki az út szélén kell állnia egy kocsikihajtóval szemben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Egyik munkatársam totálkárrá törte a Fiatját, vett egy Polót, nagyon szar helyen szokott vele parolni, pont a teleppel szemben, ahol tolatunk ki a Boxerekkel. Egyszer már megtolták neki anno a Fiatot, de nem tanult belőle. Multkor tolatok ki a bordóval, ugye a belső tükör használhatatlan a rakomány miatt, a ét szélsőben szinta alig látni a kocsi mögé, tolatok ki, közben persze forgalom, stb. 6 munkatársam áll az út szélén néznek, de nem szólnak, tolatok...recccs. Na mondom faca, oda a Poló. :D Csávó akkor lép ki az ajtón, elfehéredik, hártamegyek, a disztárcsát kaptam el a lámpa alatti merevítővel, csak az pattant le. :D Mindezt úgy, hogy 6-an nézték, és 10 méterrel arrébb az úttól messzebb 3-4 autó kényelmesen parkolhat. De nem, neki az út szélén kell állnia egy kocsikihajtóval szemben. ;) Akkor meg meg is érdemli! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Akkor meg meg is érdemli! :D ^_^ Én is azt mondom ;) ha olyan sügér örüljön :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 SOS Tudja valaki mi az a hangszűrő? :D 3 csatornás kéne minimum 200 Watt - 300 Watt-os. Létfontosságú! neten tudok venni ilyet? Valaki aki jártas az elektronikában jó lenne ha segítene! ^_^ Erre gondolok! Nagyon köszi előre is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 SOS Tudja valaki mi az a hangszűrő? :D 3 csatornás kéne minimum 200 Watt - 300 Watt-os. Létfontosságú! neten tudok venni ilyet? Valaki aki jártas az elektronikában jó lenne ha segítene! ^_^ Erre gondolok! Nagyon köszi előre is! :D Ennek nem a másik neve a hangváltó? Ha jön a zene a drótón ezt rákötöd és különszedi a magas-közép-mély hangokat? Mintha a Somogyis hangszóróépítő füzetben láttam volna ilyet.Klikk ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Ennek nem a másik neve a hangváltó? Ha jön a zene a drótón ezt rákötöd és különszedi a magas-közép-mély hangokat? Mintha a Somogyis hangszóróépítő füzetben láttam volna ilyet.Klikk ide! Köszi szépen! :D Hja, mostmár én is rájöttem! :D ;) (romániai a srác akinek vinnem kell, nálluk így nevezik :D ) Ilyet kerestem, úgy néz ki lesz is nyíregyházán 4000ért! ;) Hogy tud egy ilyen kis biszbasz ennyire drága lenni, és ráadásul 2db kell belőle? :D Ennyiért már veszek egy fél donorautót! ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Köszi szépen! ;) Hja, mostmár én is rájöttem! :D ;) (romániai a srác akinek vinnem kell, nálluk így nevezik :D ) Ilyet kerestem, úgy néz ki lesz is nyíregyházán 4000ért! ;) Hogy tud egy ilyen kis biszbasz ennyire drága lenni, és ráadásul 2db kell belőle? :D Ennyiért már veszek egy fél donorautót! ^_^ :D :D Létfotosságúúúúúúúúúúúúúúú ? Megölnek ha nem lesz ? ;) :D :D :D ;) Tételezzük fel, hogy az ajtókban jobb oldalon is van egy hangszoró, meg bal oldalon is. Tehát...... :D :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 78 éves SpZoli bácsinak sok szeretettel küldi Aranka az arany alkony menzájáról : ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Létfotosságúúúúúúúúúúúúúúú ? Megölnek ha nem lesz ? :D :D :D ;) :D Tételezzük fel, hogy az ajtókban jobb oldalon is van egy hangszoró, meg bal oldalon is. Tehát...... ;) :D :D :D Esküvőre kell, a hangfalakhoz! Szerinted megölnek ha nem lesz? ^_^ Nem kocsiba kell! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 Kitudja mivan akkor vagy mi kell, ha egy héttel későb viszem az autót vizsgára, mint lejár a műszakija? Mert kéne még vennem 2fékdobot és 2 első lengéscsillapítót. Ha megveszem most akkor anyagiakba nemfér bele a vizsga, ha nem veszek és elviszem, akkor elmeszelik. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 78 éves SpZoli bácsinak sok szeretettel küldi Aranka az arany alkony menzájáról : ^_^ :D Hülye. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts