Opeles90 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Ez csak egyet jelent. A DR mindent túlél!!! víz már nincs, minden kihalt, sehol semmi nincs, de az astra megy ^_^ :D ;) jaja :D :D ;) Tipikusan ez a katasztrófafilmes érzés volt..üres utca, és a holttesteken ( esetünkben bírkák ) döcög átfele a kocsi. Én meg így nézek kifele: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 jaja ^_^ :D :D Tipikusan ez a katasztrófafilmes érzés volt..üres utca, és a holttesteken ( esetünkben bírkák ) döcög átfele a kocsi. Én meg így nézek kifele: :D :D Brúszvillisz nem szaladt veled szembe egy szakadt trikóba, valami mordállyal a vállán? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Brúszvillisz nem szaladt veled szembe egy szakadt trikóba, valami mordállyal a vállán? ^_^ Neeem :D :D :D Bár elütöttem volna ;) Ja...tényleg! Tegnap próbálgattam.. 2400ig felpörgetem. Ott adok neki egy nagyobb gázt. Húúúú úgy belever az ülésbe. Látszik hogy ott adja le a nyomatékot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Egyről hát! :D Lehet hogy semmi köze a külső fényezés állapotához, csak érdekesnek tartottam, hogy amelyikben van szigetelés, arról lejött a lakkréteg, amelyiken meg nincs, azon meg ép. :D De mindegy, már nem dízel téma... :D Nem lehet hogy nincs összefüggés a kettő között, csak valaki leöntötte valami csúnyával? ^_^ Neeem :D ;) :D Bár elütöttem volna :D Ja...tényleg! Tegnap próbálgattam.. 2400ig felpörgetem. Ott adok neki egy nagyobb gázt. Húúúú úgy belever az ülésbe. Látszik hogy ott adja le a nyomatékot :D Azé' ez így kicsit túlzás :D Erősebb nem lett a fordulatszámmérőtől ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Akkor nem TD lenne ráírva? ^_^ Nekem is csak D-volt rajta eredetileg. ;) De tettem utánna egy T-t. :D :D kép Nem lehet hogy nincs összefüggés a kettő között, csak valaki leöntötte valami csúnyával? :D Az sem kizárt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Nekem is csak D-volt rajta eredetileg. :D De tettem utánna egy T-t. :D ^_^ kép Az sem kizárt! :D Nekem nincs rajta az 1.7D :D Ha a gázra lépek, úgyis meglátják a kipufogó mit csinál...abból meg következtetnek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Na ebből mi lesz?! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Na ebből mi lesz?! :D Mi lenne? Semmi. A "kínai" nagyon sok embernél ugyan azt jelenti mint a sz.r. A kínai is jól dolgozik, ha megfizetik, és a kínai mérnök kezei alól is kerülhet ki normális munka, ha nem az a fő szempont a tervezésnél hogy ócón-ócón. Attól hogy ott gyártják, még nem kell annak sz.rnak is lennie ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Mi lenne? Semmi. A "kínai" nagyon sok embernél ugyan azt jelenti mint a sz.r. A kínai is jól dolgozik, ha megfizetik, és a kínai mérnök kezei alól is kerülhet ki normális munka, ha nem az a fő szempont a tervezésnél hogy ócón-ócón. Attól hogy ott gyártják, még nem kell annak sz.rnak is lennie ^_^ Suzuki az japán, vagy kínai? Mert kimondom fene a pofámat, de jó kis motorokat tesznek azokba a veszélyes-hulladékokba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Suzuki az japán, vagy kínai? Mert kimondom fene a pofámat, de jó kis motorokat tesznek azokba a veszélyes-hulladékokba. Eredetileg japó (tudtátok hogy Esztergom Japánban van ^_^ ) Suzukiból nekem csak egy kockaswiftGTI kéne, a mostani KVdarálók nem tetszenek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Eredetileg japó (tudtátok hogy Esztergom Japánban van ^_^ ) Suzukiból nekem csak egy kockaswiftGTI kéne, a mostani KVdarálók nem tetszenek :D Suzukiból nekem tetszenek a terepjárók :D Új Suzuki terepjáró. Grand V jobban bejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Suzukiból nekem tetszenek a terepjárók :D Új Suzuki terepjáró. Grand V jobban bejön. ^_^ :D Suzukiházban melózok időnként, én is meglestem ezt a gnómot. Akkora mint egy kúhét, annyiba is kerül mint egy kúhét Ha jólrémlik csak 3.5-es vényóccal van, ótómatával. Jah, és belül erős kis-suzuki feelingje van. Ha már terep akkor régi Vitara, de mostmár lassan váltsunk fórumot mert itt meg leszünk bacva ha ennyit buzukizunk :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 ^_^ :D Suzukiházban melózok időnként, én is meglestem ezt a gnómot. Akkora mint egy kúhét, annyiba is kerül mint egy kúhét Ha jólrémlik csak 3.5-es vényóccal van, ótómatával. Jah, és belül erős kis-suzuki feelingje van. Ha már terep akkor régi Vitara, de mostmár lassan váltsunk fórumot mert itt meg leszünk bacva ha ennyit buzukizunk :D ;) Oké :D Beszéljünk a Hondáról ;) :D :D Látta már valaki a kalandorok című filmet? Egy kombi passattal járkál benne Rudolf Peti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 :D :D Suzukiházban melózok időnként, én is meglestem ezt a gnómot. Akkora mint egy kúhét, annyiba is kerül mint egy kúhét Ha jólrémlik csak 3.5-es vényóccal van, ótómatával. Jah, és belül erős kis-suzuki feelingje van. Ha már terep akkor régi Vitara, de mostmár lassan váltsunk fórumot mert itt meg leszünk bacva ha ennyit buzukizunk :D ;) És közben a Buzuki hangja szóóóól ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Oké :D Beszéljünk a Hondáról ;) :D :D Látta már valaki a kalandorok című filmet? Egy kombi passattal járkál benne Rudolf Peti. Szólj ha Insigniára vált 20A-es bizti volt a szivargyújtómhoz :D :D Előző tulaj hagyott olyan meglepetéseket amiket még 2 év alatt sem fedeztem fel... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Szólj ha Insigniára vált 20A-es bizti volt a szivargyújtómhoz :D :D Előző tulaj hagyott olyan meglepetéseket amiket még 2 év alatt sem fedeztem fel... ^_^ Én a rohadt cigarettahamuval vagyok így... :D Amikor megvettem, 1 teljes napig takarítottam, de még most is vannak olyan helyek ahol 1 év után is van hamu... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Mér pont birkák? :D Végülis, most is vannak az utakon birkák... ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Én a rohadt cigarettahamuval vagyok így... :D Amikor megvettem, 1 teljes napig takarítottam, de még most is vannak olyan helyek ahol 1 év után is van hamu... Én egy csikket találtam, a kardánbox cserénél, a szőnyegbe olvadva ^_^ Szerintem nem sokon múlt hogy van még ez az autó :D Hamu, meg bagószag amúgy nincs. Mindent kicseréltem belül, a szőnyegeken kívül :D (éééés!!! ha Ezt Kitakarítom, és bedobom, akkor már azt is ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Szólj ha Insigniára vált 20A-es bizti volt a szivargyújtómhoz :D :D Előző tulaj hagyott olyan meglepetéseket amiket még 2 év alatt sem fedeztem fel... ^_^ Azt az apróságot jelezném, hogy a hűtőventi biztosítéka is az :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Azt az apróságot jelezném, hogy a hűtőventi biztosítéka is az ;) :D Nebasz :D :D Akkor meg karcsú lesz a 10-es ^_^ p.csába már :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Suzukiból nekem tetszenek a terepjárók :D Új Suzuki terepjáró. Grand V jobban bejön. XL7 a neve. ^_^ 7 személyes. Van nálunk 2 darab céges. 13 milla/darab volt az áruk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Nebasz :D :D Akkor meg karcsú lesz a 10-es ^_^ p.csába már :D ;) Nem szabvány szivargyújtom van, volt már, hogy kilöttem véle és akkor nem ment a venti, ami azért elég kellemetlen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Nem szabvány szivargyújtom van, volt már, hogy kilöttem véle és akkor nem ment a venti, ami azért elég kellemetlen :D Nekem se sokáig ^_^ Viszont ez a venti belekötve ez nem tetszik :D Mostantól ha a telefontöltőmnek olyan kedve van akkor lecsapja a hűtésemet is? Anyuciját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 XL7 a neve. ;) 7 személyes. Van nálunk 2 darab céges. 13 milla/darab volt az áruk. ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 ^_^ :D :D :D jóó de 18-as Krómfelnik meg nem alapfelszereltség. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts