Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Hát nekem setétben nem menne... ;) Anno a Zatyim karbiját tudtam sötétben szédszedni, kifújkálni és összerakni... :D Soxor szívatott meg anno... :D ^_^ :D Ja amúgy Dáwid! nem volt magas az alapjárat :D 950. Kérdeztem fateról, és mondta hogy valami géppel állították be a generál után. Illetve..kézzel az adagolón, de valami veszettpontos gépre kötötték rá, és úgy figyelték. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Fordulatszámmérősbe 6 kell szerintem ^_^ Ugyan annyi kell bele. :D Ugyan ott is vannak a gyári helyek mindegyik típusban. Ilyet nem tudsz vazz? ;) :D :D :D Ja amúgy Dáwid! nem volt magas az alapjárat ;) 950. Kérdeztem fateról, és mondta hogy valami géppel állították be a generál után. Nekem 750 üzem melegen. :D Hidegen 1200 körül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Ugyan annyi kell bele. :D Ugyan ott is vannak a gyári helyek mindegyik típusban. Ilyet nem tudsz vazz? :D :D Használom én a gyári helyeket? :P :D ;) Nekem azok csak fölösleges lyukak :D hogy 4 szellőző van a hátulján, vagy 6, nekem hótnyóc ^_^ Viszont akkor nem szedem szét :D :D ;) Ja amúgy Dáwid! nem volt magas az alapjárat ;) 950. Kérdeztem fateról, és mondta hogy valami géppel állították be a generál után. Illetve..kézzel az adagolón, de valami veszettpontos gépre kötötték rá, és úgy figyelték. :D Szerintem az magas :D Bár amennyi hülyeséget beszélek ma, inkább kikapcsolom az agyam, üresbe teszem a pofám, és feltöltöm a tartályt valami alkoholossal ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Már csukott szemmel is megy ;) ^_^ Jaja, bele lehet jönni :D Én is már nem tudom hányszor szedtem szét. Most a ledezés már majdnem jó, nem vakít sehol se, éjjel se, és a km óra kivételével elég homogének a mutatók is. Jut eszembe. Nincs valakinek működésképtelen km órája, vagy csak ép mutatója rá? Enyémből ki van törve a felénél egy szép darab, és attól tartok, ezért nem tud úgy világolni, ahogy a többi. Bontóban ilyet kérek elzavarnak? :D Szétesett ma az egyik hátsó öv csatja... remélem holnap sikerült összerakni, mert ha nem, szerezhetek azt is. Egyébként fogyasztás: Tiszta benzinnel 657 km most, és még nem ég a kutacska :D Üdv szerk: Én is a 4 gyári helyre szavazok Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Használom én a gyári helyeket? :D :D :D Nekem azok csak fölösleges lyukak :D hogy 4 szellőző van a hátulján, vagy 6, nekem hótnyóc ^_^ Viszont akkor nem szedem szét ;) Ha normálisan megcsinálod, normális ledekkel, akkor a gyári helyeken ugyanolyan jól világít, mint egy izzó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Ugyan annyi kell bele. :D Ugyan ott is vannak a gyári helyek mindegyik típusban. Ilyet nem tudsz vazz? ;) :D Nekem 750 üzem melegen. :D Hidegen 1200 körül. :D Hidegen nemtudom nekem mennyi. majd kiderül :D Akkor 4 van benne??? nnna..holnap kicserélem akkor a ledeket délután ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Hidegen nemtudom nekem mennyi. majd kiderül :D Akkor 4 van benne??? nnna..holnap kicserélem akkor a ledeket délután ^_^ Annyi. Sok sikert. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Ha normálisan megcsinálod, normális ledekkel, akkor a gyári helyeken ugyanolyan jól világít, mint egy izzó. :D Igen, csak amikor én kezdtem ezt a ledezősdit, akkor még nem találtam égen földön, normális LEDet. Akkor csinálta Lalee is, és akkor lekopiztam a LED-hidas megoldását, azóta meg, ha már megvan, ezt tuningolgatom, nem veszek másik cumót, ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Annyi. Sok sikert. :D Köszi! ^_^ Nah jolvan én megyek aludni! Jó éjt! Sziasztok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Igen, csak amikor én kezdtem ezt a ledezősdit, akkor még nem találtam égen földön, normális LEDet. Akkor csinálta Lalee is, és akkor lekopiztam a LED-hidas megoldását, azóta meg, ha már megvan, ezt tuningolgatom, nem veszek másik cumót, ^_^ Visit My Website :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Visit My Website ^_^ Nem az ár, hanem az Elv ;) Nem vagyok hajlandó elviselni, hogy a hidakkal nem tudom megcsinálni rendesen. :D (majd agyvérzés ellen azért rendelek pár ilyet, amikor el kezdem összetördelni a hidakat, valami csúnyát ordítva közben) :D Köffe a linkt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nem az ár, hanem az Elv ;) Nem vagyok hajlandó elviselni, hogy a hidakkal nem tudom megcsinálni rendesen. :D (majd agyvérzés ellen azért rendelek pár ilyet, amikor el kezdem összetördelni a hidakat, valami csúnyát ordítva közben) :D Köffe a linkt ^_^ Azért én is szívtam vele nyugi, mire beleraktam a foglalatokba. 6 foglalattal lett 4 darab kész, csak a műszeregységbe. :D Szívesen. Innen rendeltem azokat az öt chippeseket, amik jelenleg is teszik a dolgukat, meg akkor már ellenállást is hozzá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 ... Ja! Pepe! Kérdeztem a csomagtartóajtót..kompletten van, szép állapotban, 20ezer forint. Csak én azt nemtom megvenni, mert nincs annyi lóvém. Szóval el tudtok jönni érte esetleg. Ok, köszi, továbbítom ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Dáwid az enyémet az utcán este a sötétben cserélte ki ^_^ Profi a gyerek :D Ja én is szoktam sötétben szerelni, reggel aztán majd összeszedem a lepotyogott maradék csavarokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Uticél Kaposvár remélem kibirja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Uticél Kaposvár remélem kibirja.http://pics.coldline.hu/pics/77646-20100819-RdpIiK.jpg Miért ne bírná? :D DTL? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Miért ne bírná? :D DTL? ^_^ Akkor nem TD lenne ráírva? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Reccccám rögzítésére gondolt ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Ok, köszi, továbbítom :D nincs mit! :D Mondta a srác... hogy amiből kivették azt az órát ami már az enyémbe van, ausztriából hozták, egy DTL volt és egy ilyen markolóféle cuccal szedték le a tetejénél fogva egy másik roncs tetejéről ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 nincs mit! :D Mondta a srác... hogy amiből kivették azt az órát ami már az enyémbe van, ausztriából hozták, egy DTL volt és egy ilyen markolóféle cuccal szedték le a tetejénél fogva egy másik roncs tetejéről ^_^ Szoktak ilyet, gondolom akkor a tetejét már nem szándékozta eladni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Akkor nem TD lenne ráírva? ^_^ Csak az a kék matrica bacca a szemem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Szoktak ilyet, gondolom akkor a tetejét már nem szándékozta eladni :D Hát azt már nem valószínü :D Fúúú olyan hülyeséget álmodtam.... Jött a világvége, mindenhol elpusztult állatok voltak, víz nem jött a csapból, az emberek gyilkolták egymást keményen, és már alig volt 1-2 ember az utcákon. Én meg mentem a kossuth utcán tele volt minden döglött birkákkal, az út is, és az astrával mentem át a sok birkán... Fúúúú de nagyon rossz volt.. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Hát azt már nem valószínü :D Fúúú olyan hülyeséget álmodtam.... Jött a világvége, mindenhol elpusztult állatok voltak, víz nem jött a csapból, az emberek gyilkolták egymást keményen, és már alig volt 1-2 ember az utcákon. Én meg mentem a kossuth utcán tele volt minden döglött birkákkal, az út is, és az astrával mentem át a sok birkán... Fúúúú de nagyon rossz volt.. ^_^ :D Mér pont birkák? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Mér pont birkák? :D azt nem tudom ^_^ De nem volt jó.. Mikor felébredtem gyorsan kinéztem az ablakon, hogy minden okés-e odakint :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Hát azt már nem valószínü :D Fúúú olyan hülyeséget álmodtam.... Jött a világvége, mindenhol elpusztult állatok voltak, víz nem jött a csapból, az emberek gyilkolták egymást keményen, és már alig volt 1-2 ember az utcákon. Én meg mentem a kossuth utcán tele volt minden döglött birkákkal, az út is, és az astrával mentem át a sok birkán... Fúúúú de nagyon rossz volt.. ^_^ :D Ez csak egyet jelent. A DR mindent túlél!!! víz már nincs, minden kihalt, sehol semmi nincs, de az astra megy :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts