Thor Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Hát görbícsé már 5km/h-t azon a mutatón! ^_^ A jó öreg tachográfos trükk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Az ajtó ráér, ha valahova el tudod rejteni kis ideig, megoldjuk előbb-utóbb az átvételt, a rugó viszont igazság szerint péntekig lenne a legjobb, mert pénteken viszik szerelőhöz a kocsit, és a toronyszilentek miatt amúgy is ki lesznek véve a gólyalábak, egy füst alatt meglenne. őőő... jövő hét pénteken megyünk Máriapócsra (Nyíregytől 30km), egy 307-essel. Ha valami apró cucc kell, és addig eldobja Laci, akkor elhozzuk ^_^ Lac. F@sza :D Többet vergődtél rajta, mint ameddig beszerelni tartott :D Viszont most buktad a pirosat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Vezetett szervízkönyv meg minden ? ^_^ Én kaptam szervízkönyvet, bár szerintem nem volt túl jól vezetve... Ugyanis 86000-rel vettem(2004-ben) és sajna 90e-nél cseréltünk vez.szíjat, és még gyári ragasztott csavarok voltak benne... :D Volt is szép nyiszogó hangja... :D Szerintem valós km volt benne, mert 140e-nél lett hengerfej-tömítéses, ami sok autóboltos szerint ilyenkor tájt jelentkezik, ezeknél a motoroknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 őőő... jövő hét pénteken megyünk Máriapócsra (Nyíregytől 30km), egy 307-essel. Ha valami apró cucc kell, és addig eldobja Laci, akkor elhozzuk ^_^ Lac. F@sza :D Többet vergődtél rajta, mint ameddig beszerelni tartott ;) Viszont most buktad a pirosat? :D Neeeem...veszek hozzá még 2 piros ledet, és azt megcsinálom ledesre :D Te figyka már... Miért kellett csavargatni azt a ledet a foglalatba? :D Amikor tettétek bele..csavargattátok és néztétek hogy mikor világít. Azt mi alapján csavargattátok?? A fordulatszámmérősbe a kilóméteróránál sztem el van pukkanva 1 izzó :D Ja! Pepe! Kérdeztem a csomagtartóajtót..kompletten van, szép állapotban, 20ezer forint. Csak én azt nemtom megvenni, mert nincs annyi lóvém. Szóval el tudtok jönni érte esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Neeeem...veszek hozzá még 2 piros ledet, és azt megcsinálom ledesre :D Te figyka már... Miért kellett csavargatni azt a ledet a foglalatba? ^_^ Amikor tettétek bele..csavargattátok és néztétek hogy mikor világít. Azt mi alapján csavargattátok?? A fordulatszámmérősbe a kilóméteróránál sztem el van pukkanva 1 izzó :D Azért csavargatták, mert a led erősen áramirány érzékeny. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Azért csavargatták, mert a led erősen áramirány érzékeny. :D :D nna nekem ezzel kínait mondtál... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Neeeem...veszek hozzá még 2 piros ledet, és azt megcsinálom ledesre :D Te figyka már... Miért kellett csavargatni azt a ledet a foglalatba? ^_^ Amikor tettétek bele..csavargattátok és néztétek hogy mikor világít. Azt mi alapján csavargattátok?? A fordulatszámmérősbe a kilóméteróránál sztem el van pukkanva 1 izzó :D Azért csavargattuk, mert nem világított :D Az érintkezői meg voltak görbülve az egyiknek, és nem érintkezett normálisan. Azt állítottuk be. Illetve, a LED-nek van polaritása, és nem mindegy hogy hogy van benne. Ha nem világít, akkor 180° ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Azért csavargattuk, mert nem világított ^_^ Az érintkezői meg voltak görbülve az egyiknek, és nem érintkezett normálisan. Azt állítottuk be. Illetve, a LED-nek van polaritása, és nem mindegy hogy hogy van benne. Ha nem világít, akkor 180° :D ahaaaa...tehát ha beteszem és nem világít...akkor csak 180°-ot kell állítani rajta. ééértem. Hétvégén meg is csinálom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 nna nekem ezzel kínait mondtál... ^_^ A LEDnek nem mindeg, hogy melyik érintkezőjére kapcsolod a pluszt és a minuszt. Az égőknek mindegy... :D De erről Wiki, a barátnőnk, többet tud mondani! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 A LEDnek nem mindeg, hogy melyik érintkezőjére kapcsolod a pluszt és a minuszt. Az égőknek mindegy... ^_^ De erről Wiki, a barátnőnk, többet tud mondani! :D Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Köszi ^_^ Szívesen! Még egy tanács: csiszold meg a ledet valami finom dörzspapírral és akkor jobban szórja a fényt, és egyenletesebb lesz a megvilágítása a műszerfalnak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Szívesen! Még egy tanács: csiszold meg a ledet valami finom dörzspapírral és akkor jobban szórja a fényt, és egyenletesebb lesz a megvilágítása a műszerfalnak! :D Dzsári, fúrt lencsés LEDjei vannak. Azt csiszolhatja ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Szívesen! Még egy tanács: csiszold meg a ledet valami finom dörzspapírral és akkor jobban szórja a fényt, és egyenletesebb lesz a megvilágítása a műszerfalnak! ^_^ Rendben!de mit? magát a ledet? Ugye akkor a f.sz. mérős műszeregységbe 6 darab led kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Dzsári, fúrt lencsés LEDjei vannak. Azt csiszolhatja ^_^ :D oppácska...akkor nem kispályázik a fijúú.... :D már vissza is szíttam a tanácsot! ;) Én saját magamnak forrasztgattam és csiszolgattam a cuccost... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Dzsári, fúrt lencsés LEDjei vannak. Azt csiszolhatja ^_^ :D Rendben!de mit? magát a ledet? Ugye akkor a f.sz. mérős műszeregységbe 6 darab led kell? Inkább akkor ne csiszold... 4 db kell...legalábbis nekem annyi kellett bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Inkább akkor ne csiszold... 4 db kell...legalábbis nekem annyi kellett bele... Fordulatszámmérősbe 6 kell szerintem ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Inkább akkor ne csiszold... 4 db kell...legalábbis nekem annyi kellett bele... Okés! 4? Miért hittem én azt hogy 6? Akkor még holnap délután visszacsinálom pirosra :D Fordulatszámmérősbe 6 kell szerintem ^_^ Nekem is úgy rémlik Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Fordulatszámmérősbe 6 kell szerintem ^_^ Okés! 4? Miért hittem én azt hogy 6? Akkor még holnap délután visszacsinálom pirosra :D Nekem is úgy rémlik Ebben 4 van... :D A gyári helyeken... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Ebben 4 van... ^_^ A gyári helyeken... http://kepfeltoltes.hu/100718/PICT0008_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Hétvégén szétkapom úgyis, aztán meglátjuk, hogy az enyém milyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Ebben 4 van... :D A gyári helyeken... http://kepfeltoltes.hu/100718/PICT0008_www...ltoltes.hu_.jpg Rohadjak meg holnap szétborítom ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Rohadjak meg holnap szétborítom ^_^ :D :D :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Rohadjak meg holnap szétborítom ^_^ :D :D Csak óvatosan :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Csak óvatosan :D :D :D Már csukott szemmel is megy ;) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Csak óvatosan :D :D ;) Dáwid az enyémet az utcán este a sötétben cserélte ki ^_^ Profi a gyerek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Dáwid az enyémet az utcán este a sötétben cserélte ki ^_^ Profi a gyerek :D Hát nekem setétben nem menne... :D Anno a Zatyim karbiját tudtam sötétben szédszedni, kifújkálni és összerakni... :D Soxor szívatott meg anno... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts