Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sajnos vannak felületi karcok :D de nem szántás méretűek ;)

140? ^_^ Örülj, hogy el nem szálltál velük :D nekem a wareszon 130 fölött már életveszély volt de csak azért mert be volt súlyozva rendesen :D olyan kanyart amit én 80-nal lazából bevettem ott más már 60-nal vagy borult vagy kerítést bontott :D

Ezek 110 környékén ráznak alig észrevehetően (-és csak ha megy a szervó, anélkül nem vettem észre) de se alatta se fölötte abszolút nem.. ;)

Nna ma se kell mennem sehova unalomtölteni -legfőképp pecázni, most csörgött főnök, hogy meghozta az egyik hajtóműhöz a cuccokat azt mehetek dolgozni.. :D

Volt már az 160 is :D :D

Elküldve
Klikk

Nem az enyémmel mentünk apáméval mentünk Balcsira :D

M3ason mértek be? vagy merre? M35ösön Józsánál/böszörménynél, és polgárnál szinte mindíg ott vannak.... ^_^ Mennyire birságoltak meg?

Elküldve
M3ason mértek be? vagy merre? M35ösön Józsánál/böszörménynél, és polgárnál szinte mindíg ott vannak.... ^_^ Mennyire birságoltak meg?

M3 30 ezer lesz! :D

Elküldve

Ha valaki fészliftesíteni akar törött lábú fészliftes lámpával az ezt vegye meg:D Ennek mind2 első lámpának hiányzik 1-1 füle. De lehet kapni ilyet is. Vagy lehet, hogy fészliftes és ki spórolták az 1ik lábat. Opelékből kinézem. De az enyém is fészliftes annak meg van mind2 lábija.

Elküldve
Ha valaki fészliftesíteni akar törött lábú fészliftes lámpával az ezt vegye meg:D Ennek mind2 első lámpának hiányzik 1-1 füle. De lehet kapni ilyet is. Vagy lehet, hogy fészliftes és ki spórolták az 1ik lábat. Opelékből kinézem. De az enyém is fészliftes annak meg van mind2 lábija.

Igen? Nemtudom..nem értek a lovakhoz. ^_^

Elküldve
Igen? Nemtudom..nem értek a lovakhoz. :D

És nincs is letörve a lába ^_^ De miért nem földbe ásva tett fel róla képet? Mert a retkes lámpa a retkes főődbe beolvadt. És kuvára nem látni mivan.

Elküldve
És nincs is letörve a lába :D De miért nem földbe ásva tett fel róla képet? Mert a retkes lámpa a retkes főődbe beolvadt. És kuvára nem látni mivan.

Nekem ha szembeállsz a kocsival, akkor a baloldalinak van eltörve az egyik füle. Kicsit be is van esve. De kipóckoltam egy kartondarabbal..most egy fül miatt nemfogok új lámpát venni ^_^ Akinek meg nem tetszik..az nem érdekel. Mondták már ismerősök, hogy miért nem veszel 1 új lámpát.. de baccameg..egy ilyen kis hülyeség miatt??? Inkább kitámasztom és még be sincs esve. Jó most be van mert eső után összeesett a kartondarab. De majd cserélem :D

Elküldve
Nekem ha szembeállsz a kocsival, akkor a baloldalinak van eltörve az egyik füle. Kicsit be is van esve. De kipóckoltam egy kartondarabbal..most egy fül miatt nemfogok új lámpát venni ^_^ Akinek meg nem tetszik..az nem érdekel. Mondták már ismerősök, hogy miért nem veszel 1 új lámpát.. de baccameg..egy ilyen kis hülyeség miatt??? Inkább kitámasztom és még be sincs esve. Jó most be van mert eső után összeesett a kartondarab. De majd cserélem :D

Nekem van 2garnitúra lámpám. Angel meg a gyári :D Bár csak a gyárinak az egyik alsó füle van letörve :D Jelenleg az van bent, a gyári, vizsga miatt kivettem a anhelt.

Elküldve
Nekem van 2garnitúra lámpám. Angel meg a gyári ^_^ Bár csak a gyárinak az egyik alsó füle van letörve :D Jelenleg az van bent a gyári vizsga miatt kivettem a anhelt.

Nálam egy felső füle van letörve. Nemgáz :D apróság.

Elküldve
Nekem van 2garnitúra lámpám. Angel meg a gyári :D Bár csak a gyárinak az egyik alsó füle van letörve :D Jelenleg az van bent, a gyári, vizsga miatt kivettem a anhelt.

Ülés miatt mennyi vazelint viszel? ^_^

Elküldve
Akkor az már is csak 11 kilo. :D

Persze az ikrát meg táplival halászta hozzá nem? ;)

^_^ Nekem jól is jönne mert az utasoldali izé zörög ha nincs bedugva az öv. :D

Hát dugd be. Nem kell ott ülni valakinek. :D

A mai dicsekvés Zotyának:

Nah, teszteltem a comboba az abst, meg a "kapjukelakormányt". :D

Kösz, már jobban érzem magam. ;) :D

Elküldve
Kösz, már jobban érzem magam. :D :D

Ez maga a gyönyör?? ^_^ :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.