Alex0403 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Ez most komoly, hogy 3 csavaros, vagy csak egyet mindig kispóroltak? Nem láttál még Dácsiját vagy Kacsát, vagy AX-et? :wacko: :D Citroen 2cv /Kacsa/ gyári lemezfelnije :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Citroen 2cv /Kacsa/ gyári lemezfelnije :D Jaja, megfejtettük :wacko: A kész autóról nincs képed? :wacko: Érdekelne milyen lett :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 :wacko: :wacko: A nejem meg fincsit főz :D ma 11 éve, hogy összejöttünk :D úgyhogy az 5 puttonyos behűtve, a kajának meg nem sok híja.. :D Mi meg a 7 évest ünnepeltük ma anyukával, mármint a házassági évfordulót, mert 13 éve vagyunk együtt. :wacko: Kölyköket leadtuk, irány a thermál, masszázs, kaja stb. Tuti volt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Jaja, megfejtettük :wacko: A kész autóról nincs képed? :D Érdekelne milyen lett :wacko: Sajnos nincs! De semmi extra! Gyári kacsa.... A tulaj ragaszkodott a gyári állapothoz. Még a színe is az a gyári zöld Ilyen Klikk ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Sajnos nincs! De semmi extra! Gyári kacsa.... A tulaj ragaszkodott a gyári állapothoz. Még a színe is az a gyári zöld Ilyen Klikk ide Ezek gyárilag a legszebbek. Illetve gyárilag néznek ki olyan bután hogy az már szép :D Sokkal jobb mint EZ :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Vagy smartot. Vagy facelift előtti Peug 106-ost? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Vagy facelift előtti Peug 106-ost? 106nál szerintem motorfüggő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 106nál szerintem motorfüggő. Az is lehet, nem vagyok nagy szakértője a Peugeot-knak, csak láttam ilyet is belőle, és általában a korábbi évjáratúakon ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Csatlakozom az előttem szólóhoz..... A mai világba már 5év is nagy szám...úgyhogy megyek is, és tájékoztatom párom hogy örüljön ;) :D 13 éve vagyok házas, és 19 éve ismerem az asszonyt, ezért csak azt tudom mondani Sancinak: Fuss! Ne nézz hátra, csak fuss, menekülj! Ui.: Fuss! :D Jaja, megfejtettük :D A kész autóról nincs képed? ^_^ Érdekelne milyen lett :D Akár videó is: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Csatlakozom az előttem szólóhoz..... A mai világba már 5év is nagy szám...úgyhogy megyek is, és tájékoztatom párom hogy örüljön :D :D Ez így van. Én napra pontosan 20 év után váltam el. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Ez így van. Én napra pontosan 20 év után váltam el. ^_^ Fura az élet...Előző barátnőm a 3. évfordulónkon szakított velem egy kib*szott e-mailben... :D :D De lehet jobb ez így... Elvégre elkeseredésemben csak az autóval foglalkoztam...már a gépen is, és így egyre többet látogattam a fórumot.(pedig már beregisztráltam 2008 nyarán. De voltak hónapos kihagyások). Főként az itteni emberkéknek köszönhetem azt, hogy úgy nagyjából helyrevágódtam. Bár még mindíg vannak szarpillanatok... de már egyre ritkább ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Nekünk Oktober 23-én lesz a 6. évfordulónk. :D A dátumot nem tudom elfelejteni mert a 4. évfordulón született Tomi Junior. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Jelenlegi barátnémmal most 14.-én voltunk félévesek. :D Pont Február 14.-én, azaz Valentin napon kérdeztem meg tőle, hogy lenne-e a barátnőm. ;) Virág, bonbon, plusz a kérdés...nem volt más választása ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Jelenlegi barátnémmal most 14.-én voltunk félévesek. :D Pont Február 14.-én, azaz Valentin napon kérdeztem meg tőle, hogy lenne-e a barátnőm. :D Virág, bonbon, plusz a kérdés...nem volt más választása ^_^ :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 :D Mos mé'? Te hogy kérdezed meg a nőt? :D Szájbavered, és megkérdezed? ^_^ :D Amikor faterom is látta, hogy teszem be az elsőülésre a virágot meg a bonbont...csak kinevetett.. Muter persze beégette, hogy te se csináltad másképp.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Mos mé'? Te hogy kérdezed meg a nőt? ;) Szájbavered, és megkérdezed? ^_^ :D Határozottabb vagyok, nem könyörgök. :D :D :D A szeméből megmondom, hogy mit akar egyébként. ;) Elég jól tudok olvasni az emberek arcáról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Határozottabb vagyok, nem könyörgök. ;) :D :D A szeméből megmondom, hogy mit akar egyébként. ;) Elég jól tudok olvasni az emberek arcról. :D :D Ez könyörgés hogy kedveskedsz egy nőnek???????? Atyám... ^_^ Most légyszi mondd, hogy csak szivatsz.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 :D Ez könyörgés hogy kedveskedsz egy nőnek???????? Atyám... ^_^ Most légyszi mondd, hogy csak szivatsz.. ;) :D Csak viccelődök, de ha látom rajta, hogy sikeres a dolog, akkor minek? :D A jelenlegi barátnőm meg nem is igényli az ilyet. Legalábbis nem kellett virág hozzá, hogy aszondja hogy oké. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 :D Csak viccelődök, de ha látom rajta, hogy sikeres a dolog, akkor minek? :D A jelenlegi barátnőm meg nem is igényli az ilyet. Legalábbis nem kellett virág hozzá, hogy aszondja hogy oké. :D Biztosra mentem. ;) Tesómnak volt 1 olyan pasija annó, aki azt mondta, hogyha 1 fiú virágot visz 1 nőnek, és ajándékot visz 1 nőnek akkor csak meg akarja ***ni. Ezért se névnap, se karácsony, se születésnap se semmit nem tartott a srác, és nem érezte égőnek, hogy karácsonykor tesóm megajándékozza ő meg nem. Tesóm egyszer megkérdezte, hogy miért nem kedveskedik néha. Fiú csak annyit mondott: Mi vagyok én??? Egy meleg? Úgy kirúgta a srácot,mint macskát szarni ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Biztosra mentem. :D Tesómnak volt 1 olyan pasija annó, aki azt mondta, hogyha 1 fiú virágot visz 1 nőnek, és ajándékot visz 1 nőnek akkor csak meg akarja ***ni. Ezért se névnap, se karácsony, se születésnap se semmit nem tartott a srác, és nem érezte égőnek, hogy karácsonykor tesóm megajándékozza ő meg nem. Tesóm egyszer megkérdezte, hogy miért nem kedveskedik néha. Fiú csak annyit mondott: Mi vagyok én??? Egy meleg? Úgy kirúgta a srácot,mint macskát szarni ^_^ Nem csodálom. :D :D :D Ekkora paraszt azért nem vagyok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Nem csodálom. ^_^ :D :D Ekkora paraszt azért nem vagyok. ;) Amúgy igaz az is, hogy nem szabad elkapatni őket, mert akkor meg abból lesz baj. :D :D Na jó lépek vissza dolgozni mert kapok Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Amúgy igaz az is, hogy nem szabad elkapatni őket, mert akkor meg abból lesz baj. ^_^ :D Na jó lépek vissza dolgozni mert kapok Így van. :D :D Én meg megveszem az olajcsere cuccait. Már ideje lenne. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Így van. :D ;) Én meg megveszem az olajcsere cuccait. Már ideje lenne. :D ^_^ Tampont? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Tampont? ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Kicsit szétoffolom a topicot... :D Tudna nekem valaki szerezni/adni "legális", teljesen működő Win7-et? Boltban kuuva drágáért adják az én pénztárcámhoz mérten. ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts