zotya975 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Az biztos :wacko: No de senki sem játszott a Duke Nukem 3D-vel még annakidején? Meg én még mostis... :wacko: :D Amelyikben olyan faca beszólások vannak, belenéz a tükörbe: De qrva jól nézek ki!? Néha előveszem. Most valami Manhattan projekt van fent a gépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Amelyikben olyan faca beszólások vannak, belenéz a tükörbe: De qrva jól nézek ki!? Néha előveszem. Most valami Manhattan projekt van fent a gépen. igen meg sztriptízes csajoknak is lehet adni pénzt.... :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Amelyikben olyan faca beszólások vannak, belenéz a tükörbe: De qrva jól nézek ki!? Néha előveszem. Most valami Manhattan projekt van fent a gépen. azaz :wacko: :wacko: a manhattant nem nagyon csípem. Ez a régi verzió kicsit felpofozva szerintem nagyon jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 azaz :D :D a manhattant nem nagyon csípem. Ez a régi verzió kicsit felpofozva szerintem nagyon jó :wacko: http://dl.dropbox.com/u/7102596/duke.JPG mi az a fülbelövő a kezében??? :D :wacko: :wacko: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Képzeld amikor feldobják a csajt, aztán lefele beledöngöli őket a földbe. :wacko: :wacko: :wacko: A nejem meg fincsit főz :D ma 11 éve, hogy összejöttünk :D úgyhogy az 5 puttonyos behűtve, a kajának meg nem sok híja.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Hali Srácok! most értem haza meccsről 10:0 ra nyertünk!! :wacko: :wacko: ;) ez már gombócból is sok!! :D Gratulálok! De csatlakozom zotya barátomhoz..... Nem hoz lázba a foci...meg semmi amihez futni kell. Akkor se futok ha kergetnek :D :D Mert úgyis utolérnek, és nem marad erő a közelharcra :P Viszont minden sport érdekel ami benzinnel megy :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 :wacko: :D A nejem meg fincsit főz :D ma 11 éve, hogy összejöttünk :D úgyhogy az 5 puttonyos behűtve, a kajának meg nem sok híja.. :P GRATULÁLUNK!!! :wacko: akkor sztem inkább nem a fórumnak kellene mennie nem?? ;) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 GRATULÁLUNK!!! :D akkor sztem inkább nem a fórumnak kellene mennie nem?? :wacko: :wacko: Köcce, viszont :D de mint mondtam, a kajának még van híja.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 :wacko: :wacko: A nejem meg fincsit főz :wacko: ma 11 éve, hogy összejöttünk :D úgyhogy az 5 puttonyos behűtve, a kajának meg nem sok híja.. :D Grat Tesóm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 igen meg sztriptízes csajoknak is lehet adni pénzt.... :wacko: :wacko: :wacko: Azoknak akik átváltoznak ellenséggé amikor rálősz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 :wacko: :wacko: A nejem meg fincsit főz :wacko: ma 11 éve, hogy összejöttünk :D úgyhogy az 5 puttonyos behűtve, a kajának meg nem sok híja.. :D Igen igen!! Én is én is csatlakozom: Gratulálok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Azoknak akik átváltoznak ellenséggé amikor rálősz? :D nem ezek igazi lányok! :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Grat Tesóm :D Igen igen!! Én is én is csatlakozom: Gratulálok! :D Köszi srácok :wacko: tudom, gombócból is sok :D de nem olyan rossz csaj, hogy ne bírjam a lökött fejét.. :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Köszi srácok :wacko: tudom, gombócból is sok :D de nem olyan rossz csaj, hogy ne bírjam a lökött fejét.. :D :wacko: Tévedsz, szerintem a mai világban igenis tiszteletre méltó ha egy pár ennyi ideje együtt van és kitart egymás mellett :D :wacko: (persze ez az én véleményem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Köszi srácok :wacko: tudom, gombócból is sok :D de nem olyan rossz csaj, hogy ne bírjam a lökött fejét.. :P :wacko: Tévedsz, szerintem a mai világban igenis tiszteletre méltó ha egy pár ennyi ideje együtt van és kitart egymás mellett ;) :wacko: (persze ez az én véleményem) Csatlakozom az előttem szólóhoz..... A mai világba már 5év is nagy szám...úgyhogy megyek is, és tájékoztatom párom hogy örüljön :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Grat Sanci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Tévedsz, szerintem a mai világban igenis tiszteletre méltó ha egy pár ennyi ideje együtt van és kitart egymás mellett :P :wacko: Na igen ;) Csatlakozom az előttem szólóhoz..... A mai világba már 5év is nagy szám...úgyhogy megyek is, és tájékoztatom párom hogy örüljön :wacko: :D :D :wacko: Grat Sanci. Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Csatlakozom az előttem szólóhoz..... A mai világba már 5év is nagy szám...úgyhogy megyek is, és tájékoztatom párom hogy örüljön :wacko: :wacko: majd írd meg hogy mit szólt..! :D :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 majd írd meg hogy mit szólt..! :wacko: :D :wacko: Hát őőő izé.....Nem mondtam el neki...Majd holnap leszek kemény :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Fater egyik haverja is daciázott. Állandóan b.szogatta mindenki hogy hogy lehet egy kereket 3 csavarral fölrakni. :D De mindig megvolt a válasz: 3 pont meghatároz egy síkot nem? :wacko: :wacko: Ez most komoly, hogy 3 csavaros, vagy csak egyet mindig kispóroltak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 :wacko: :wacko: A nejem meg fincsit főz :D ma 11 éve, hogy összejöttünk :D úgyhogy az 5 puttonyos behűtve, a kajának meg nem sok híja.. ;) Még van hova fejlődnünk :wacko: De már csak 9,5 év és már ott is vagyunk ahol most ti :D Addig várjatok meg :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Ez most komoly, hogy 3 csavaros, vagy csak egyet mindig kispóroltak? Nem láttál még Dácsiját vagy Kacsát, vagy AX-et? :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Nem láttál még Dácsiját vagy Kacsát, vagy AX-et? :wacko: :D Vagy smartot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Vagy smartot. Tényleg, újra divatba jött :wacko: Eszembe se jutott, pedig néztem már hogy honnan szednek 3 csavaros alufelnit némelyikre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Tényleg, újra divatba jött :wacko: Eszembe se jutott, pedig néztem már hogy honnan szednek 3 csavaros alufelnit némelyikre :D Brabus gyárt hozzá. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts