Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Képzeld amikor feldobják a csajt, aztán lefele beledöngöli őket a földbe. :wacko:

:wacko: :wacko:

A nejem meg fincsit főz :D ma 11 éve, hogy összejöttünk :D úgyhogy az 5 puttonyos behűtve, a kajának meg nem sok híja.. :D

Megosztás:

Hali Srácok! most értem haza meccsről 10:0 ra nyertünk!! :wacko: :wacko: ;) ez már gombócból is sok!! :D

Gratulálok! De csatlakozom zotya barátomhoz..... Nem hoz lázba a foci...meg semmi amihez futni kell. Akkor se futok ha kergetnek :D :D Mert úgyis utolérnek, és nem marad erő a közelharcra :P Viszont minden sport érdekel ami benzinnel megy :wacko:

Megosztás:

Grat Tesóm :D

Igen igen!! Én is én is csatlakozom: Gratulálok! :D

Köszi srácok :wacko: tudom, gombócból is sok :D de nem olyan rossz csaj, hogy ne bírjam a lökött fejét.. :wacko: :wacko:

Megosztás:

Köszi srácok :wacko: tudom, gombócból is sok :D de nem olyan rossz csaj, hogy ne bírjam a lökött fejét.. :P :wacko:

Tévedsz, szerintem a mai világban igenis tiszteletre méltó ha egy pár ennyi ideje együtt van és kitart egymás mellett ;) :wacko: (persze ez az én véleményem)

Csatlakozom az előttem szólóhoz..... A mai világba már 5év is nagy szám...úgyhogy megyek is, és tájékoztatom párom hogy örüljön :D :D

Megosztás:

Tévedsz, szerintem a mai világban igenis tiszteletre méltó ha egy pár ennyi ideje együtt van és kitart egymás mellett :P :wacko:

Na igen ;)

Csatlakozom az előttem szólóhoz..... A mai világba már 5év is nagy szám...úgyhogy megyek is, és tájékoztatom párom hogy örüljön :wacko: :D

:D :wacko:

Grat Sanci.

Köszi! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.