Jürgen Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Fater egyik haverja is daciázott. Állandóan b.szogatta mindenki hogy hogy lehet egy kereket 3 csavarral fölrakni. :D De mindig megvolt a válasz: 3 pont meghatároz egy síkot nem? :wacko: :wacko: A háromlábú asztalok valóban nem dülöngélnek a kerthelyiségekben, míg a négylábúak igen... :wacko: Amúgy azért nem csak a Dacia ilyen háromcsavaros, bár az tény, hogy ez ilyen francia/román őrültség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 tegyük fel otthonhagytam a jogsim, a rend őrei valahogy megtudják nézni vane ha esetleg megállítanak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 tegyük fel otthonhagytam a jogsim, a rend őrei valahogy megtudják nézni vane ha esetleg megállítanak? :D Jó kérdés ! Nekem ez az elmélet létezik ilyen esetbe: - fika papírod van nálad - amiket meg tudsz adni magadról adatokat ( név, születési időpont-hely) le csekkolják - rendör bá' meg is kapja az értesítést ilyen kis infókban ( nem vagy körözött, jogsid ekkor lett elő állítva, eddig érvényes) - rendör bá' meg állaptíj a bírságot Nos ez valhogy így történt ,mikor még nem volt jogsim, csak a forgalmi vizsgára vártam, és anyám mellett vezettem itt ahol lakok városon belül. Jó, a rendőr normális volt tényleg. Anyumat büntették meg 7 ruppóra hogy nem volt be kötve :wacko: szóval nagyon jól jöttünk ki, ahoz képest, hogy nem volt irataim nállam+én vezetttem jogsi nélkül. Szóval valahogy ilyesmi a módszer gondolom ÉN !!!! (bocsi a helyesírásért, kegytelenül jó volt az estém....értitek úgy is na :wacko::D:D jó éccakát ! =D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Jó kérdés ! Nekem ez az elmélet létezik ilyen esetbe: - fika papírod van nálad - amiket meg tudsz adni magadról adatokat ( név, születési időpont-hely) le csekkolják - rendör bá' meg is kapja az értesítést ilyen kis infókban ( nem vagy körözött, jogsid ekkor lett elő állítva, eddig érvényes) - rendör bá' meg állaptíj a bírságot Nos ez valhogy így történt ,mikor még nem volt jogsim, csak a forgalmi vizsgára vártam, és anyám mellett vezettem itt ahol lakok városon belül. Jó, a rendőr normális volt tényleg. Anyumat büntették meg 7 ruppóra hogy nem volt be kötve :wacko: szóval nagyon jól jöttünk ki, ahoz képest, hogy nem volt irataim nállam+én vezetttem jogsi nélkül. Szóval valahogy ilyesmi a módszer gondolom ÉN !!!! (bocsi a helyesírásért, kegytelenül jó volt az estém....értitek úgy is na :wacko::D:D jó éccakát ! =D az ######a. kár h 120kmre vagyok otthontól, remélem hazafele nemlesz semmi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Ember sokoldalú vagy! Gázbeton blokkok, talán salakbeton blokk----na ez is be van tiltva, mert egy csomó ház reped ami borsodban ebből épült. 2) Ez nem olyan fém, hanem nedvességtől táguló szövet, ha kiszárad bezárja a szellőző lamellát. a kötelező szellőzőt festéskor szétkaptam, megcsodáltam, hogy műkszik. Egyből be is tekertem szűkebbre, mert sokáig inkább ledugóztam a nagy hidegek idejére, olyan huzatot produkált. Csókolom, én megmondom mi jó a nedves falakra, penészre. Kell szellőztetni, de csak napi 3-4x 5 percre, hogy ne hűljenek ki a falak, meg ne folyamatosan legyen nyitva egy ablak se télen.Fafűtés pl. kandalló és még a lájtos októberi hűvösben jól pakolni egy hétig kettőig, én előtte gázzal sehogy sem tudtam igazán meleget csinálni, csak szép gázszámlát, meg penészt, párát. Vettem egy olcsó lemez+ vermikulit 7 kWos kütyüt, óccón, csöveket meg neten szereztem mert azt általában drágán adják - kivétel a tüzépek egy része kb három nap alatt eltűnt az összes pára, 1-2 hét alatt meg száraz volt a lakás.Előtte nem győztem az ablakokat törölgetni, csorgott a lé. Ott pont, amikor fürdik valaki mindíg kinyitja utánna a fürdőszobaablakot, az ajtót viszont becsukja, a pára kifele menjen. Nálunk csak gázfűtés van, a számla eddíg sem volt vészes, viszont meleg van. Ytong+bellül szinte mindenhol faburkolat. az ######a. kár h 120kmre vagyok otthontól, remélem hazafele nemlesz semmi :D Szerintem a rendőr jóindulatán múlik minden, ahogy írta Mester91, bemondod az adatokat, meg tudja nézni tényleg van-e jogsid, aztán vagy elenged egy ejnye-bejnyével, mert nálad kell lennie, vgy megbírságol, mert nincs nálad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Már nem is olyan ;) Vagy igen? Dáwid? Sanci? Én már megszoktam.. szerintetek? :wacko: Nem ül ha ez megnyugtat ;) de azért nem lógatja az orrát sem.. :D :D tegyük fel otthonhagytam a jogsim, a rend őrei valahogy megtudják nézni vane ha esetleg megállítanak? ;) Ajjé, hogy meg :P csak kicsit hosszadalmasabb lesz az összes adat lekérése miatt :D én is mentem már el Debrecenbe gyorsulási versenyre mindenféle papír nélkül (igaz én nem rodeóztam) de hála az égnek egybe se futottam bele pedig hemzsegtek mint a hangyák eső előtt.. ;) Egyébként jobb esetben megúszod egy leb.szással, rosszabb esetben egy pár ezres büntit hozzád vágnak ;) ha meg csak szimplán meg akarnak szivatni emiatt rábrékóznak a többire, hogy "ez a rendszámú ilyen kocsi papírok nélkül megy errefelé azt blokkoljátok már kicsit csak úgy..." :) kitelik.. :P :P -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jja, és tegnap alkonyatra itthon voltunk :D végre béke, csend és nyugalom :wacko: elég volt már abból a sok okoskodásból meg zsörtölődésből... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Nem ül ha ez megnyugtat :D de azért nem lógatja az orrát sem.. :D :D Ajjé, hogy meg :) csak kicsit hosszadalmasabb lesz az összes adat lekérése miatt :D én is mentem már el Debrecenbe gyorsulási versenyre mindenféle papír nélkül (igaz én nem rodeóztam) de hála az égnek egybe se futottam bele pedig hemzsegtek mint a hangyák eső előtt.. ;) Egyébként jobb esetben megúszod egy leb.szással, rosszabb esetben egy pár ezres büntit hozzád vágnak ;) ha meg csak szimplán meg akarnak szivatni emiatt rábrékóznak a többire, hogy "ez a rendszámú ilyen kocsi papírok nélkül megy errefelé azt blokkoljátok már kicsit csak úgy..." ;) kitelik.. :P :P -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jja, és tegnap alkonyatra itthon voltunk ;) végre béke, csend és nyugalom :wacko: elég volt már abból a sok okoskodásból meg zsörtölődésből... :wacko: Én kaptam egy papírt az elsőtől, hogy le vagyok csekkolva, itt és itt, ekkor és ekkor, ez és ez állított meg, és már meg vagyok büntetve. Azt mondta hogy ha azt a papírt felmutatom, ha esetleg megint megállítanak, akkor nem csesztetnek újra :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Nem ül ha ez megnyugtat :wacko: de azért nem lógatja az orrát sem.. :D :wacko: Büszke :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 "Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb." :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 :D Ez jó. :wacko: Na, hány színű volt már a tükör? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 :D Marha jó :wacko: "A te hangod mélyebb" -------------- komoly Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 komoly Ez mi?? :D Akkor már inkább :wacko: Bár az orra ennek sem a legtutibb, de elmegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Ez mi?? :wacko: Akkor már inkább :D Bár az orra ennek sem a legtutibb, de elmegy. Jáááj... nem érted ne szójjá bele ;) :P Tök jó 7végét sikerült beterveznie mára anyáméknak... Tegnap 4 órán keresztül csiszoltam, drótkorongoztam, drótkeféztem nagyfaternál a vaskaput mert le kell festeni. Persze hót rozsda, meg felpattogzott festék volt... Le is kentük, este 10-kor tettem föl a kilincset, meg a zárat... Ha egyszer, véletlenül, házam lesz, tuti hogy nem bonyolítom a kerítést. Lesznek benne függőleges oszlopok, és kész :wacko: :wacko: :D Ma meg szét-tologatjuk a lakást, mert tetrisezünk a szekrényekkel. Öcsém szobájából áthozzuk a bútort hozzám, anyáméktól öcsémhez, az enyém meg megy hozzájuk... Inkább mennék dolgozni, attól nem fáj úgy a hátam mint ettől a hétvégétől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Ez mi?? :wacko: Akkor már inkább :wacko: Bár az orra ennek sem a legtutibb, de elmegy. Volt egy olyan kósza gondoltaom, hogy a letört füles hűtőrácsom helyett veszek egy Vauxhall hűtőrácsot, de persze nem nagyon találtam használtan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Volt egy olyan kósza gondoltaom, hogy a letört füles hűtőrácsom helyett veszek egy Vauxhall hűtőrácsot, de persze nem nagyon találtam használtan. :D Itt debrecenben úgyrémlik, hogy nemrég 1 srácnak volt eladó, de egyből lecsaptak rá :wacko: szerk.: de lehet nem a debreceni fórumon láttam... de szerintem igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Volt egy olyan kósza gondoltaom, hogy a letört füles hűtőrácsom helyett veszek egy Vauxhall hűtőrácsot, de persze nem nagyon találtam használtan. :D A fészlift előtti vaux rács annyival másabb, hogy egy matrica van beragasztva az opel jel helyére... :wacko: Tehát csak matrica, mint a fészlift előtti csapottseggűek hátulján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 A fészlift előtti vaux rács annyival másabb, hogy egy matrica van beragasztva az opel jel helyére... :wacko: Tehát csak matrica, mint a fészlift előtti csapottseggűek hátulján. A fészlift utánni is felrakható nem? Az illesztésekért már nem kell aggódnom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 A fészlift utánni is felrakható nem? Az illesztésekért már nem kell aggódnom. :D Fészlift utáni lámpát vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 A fészlift előtti vaux rács annyival másabb, hogy egy matrica van beragasztva az opel jel helyére... :wacko: Tehát csak matrica, mint a fészlift előtti csapottseggűek hátulján. ennyi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 ennyi? :D Most írtam le. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Fészlift utáni lámpát vettél? Nem, de most tökmindegy, a kábelkötegelővel nem leht illesztéseket állítgatni. :wacko: ennyi? :D Hát ilyen nem kell! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Nem, de most tökmindegy, a kábelkötegelővel nem leht illesztéseket állítgatni. :D Hát ilyen nem kell! :D Felőlem azt csinálsz amit akarsz. :wacko: Minden felrakható mindenre. :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Most írtam le. :wacko: és az 1 matrica? :wacko: :D Deszar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Tök jó 7végét sikerült beterveznie mára anyáméknak... Nem tudsz te örülni semminek sem? :wacko: Nézd az előnyét, addig nem a csaj verdesi a fejedet a telefonkönyvvel.. ;) Itt debrecenben úgyrémlik, hogy nemrég 1 srácnak volt eladó, de egyből lecsaptak rá :D A mikepércsin a bontóban volt egy zöld wóxhó caravan :wacko: elképzelhető, hogy megvan még 1-2 darabja.. :wacko: Felőlem azt csinálsz amit akarsz. ;) Minden felrakható mindenre. :D :P Te aztán tudod is :P a kocsid javának nem sok köze a körbezárt villámhoz.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Ez jó. :wacko: Na, hány színű volt már a tükör? :wacko: http://i372.photobucket.com/albums/oo163/m...55/DSCF3435.jpg Mindig egy színű volt, csak több rétegbe volt festve :D A köztes Füller a műanyag alapozó után volt mindig más színű. Egyszer bézs, aztán szürke, majd megint bézs és megint szürke.....jó párszor át lett festve :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts