Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Fater egyik haverja is daciázott. Állandóan b.szogatta mindenki hogy hogy lehet egy kereket 3 csavarral fölrakni. :D De mindig megvolt a válasz: 3 pont meghatároz egy síkot nem? :wacko: :wacko:

A háromlábú asztalok valóban nem dülöngélnek a kerthelyiségekben, míg a négylábúak igen... :wacko:

Amúgy azért nem csak a Dacia ilyen háromcsavaros, bár az tény, hogy ez ilyen francia/román őrültség.

Megosztás:

tegyük fel otthonhagytam a jogsim, a rend őrei valahogy megtudják nézni vane ha esetleg megállítanak? :D

Jó kérdés !

Nekem ez az elmélet létezik ilyen esetbe:

- fika papírod van nálad

- amiket meg tudsz adni magadról adatokat ( név, születési időpont-hely) le csekkolják

- rendör bá' meg is kapja az értesítést ilyen kis infókban ( nem vagy körözött, jogsid ekkor lett elő állítva, eddig érvényes)

- rendör bá' meg állaptíj a bírságot

Nos ez valhogy így történt ,mikor még nem volt jogsim, csak a forgalmi vizsgára vártam, és anyám mellett vezettem itt ahol lakok városon belül. Jó, a rendőr normális volt tényleg. Anyumat büntették meg 7 ruppóra hogy nem volt be kötve :wacko: szóval nagyon jól jöttünk ki, ahoz képest, hogy nem volt irataim nállam+én vezetttem jogsi nélkül.

Szóval valahogy ilyesmi a módszer gondolom ÉN !!!!

(bocsi a helyesírásért, kegytelenül jó volt az estém....értitek úgy is na :wacko::D:D jó éccakát ! =D

Megosztás:

Jó kérdés !

Nekem ez az elmélet létezik ilyen esetbe:

- fika papírod van nálad

- amiket meg tudsz adni magadról adatokat ( név, születési időpont-hely) le csekkolják

- rendör bá' meg is kapja az értesítést ilyen kis infókban ( nem vagy körözött, jogsid ekkor lett elő állítva, eddig érvényes)

- rendör bá' meg állaptíj a bírságot

Nos ez valhogy így történt ,mikor még nem volt jogsim, csak a forgalmi vizsgára vártam, és anyám mellett vezettem itt ahol lakok városon belül. Jó, a rendőr normális volt tényleg. Anyumat büntették meg 7 ruppóra hogy nem volt be kötve :wacko: szóval nagyon jól jöttünk ki, ahoz képest, hogy nem volt irataim nállam+én vezetttem jogsi nélkül.

Szóval valahogy ilyesmi a módszer gondolom ÉN !!!!

(bocsi a helyesírásért, kegytelenül jó volt az estém....értitek úgy is na :wacko::D:D jó éccakát ! =D

az ######a. kár h 120kmre vagyok otthontól, remélem hazafele nemlesz semmi :D

Megosztás:

Ember sokoldalú vagy!

Gázbeton blokkok,

talán salakbeton blokk----na ez is be van tiltva, mert egy csomó ház reped ami borsodban ebből épült.

2) Ez nem olyan fém, hanem nedvességtől táguló szövet, ha kiszárad bezárja a szellőző lamellát.

a kötelező szellőzőt festéskor szétkaptam, megcsodáltam, hogy műkszik.

Egyből be is tekertem szűkebbre, mert sokáig inkább ledugóztam a nagy hidegek idejére, olyan huzatot produkált.

Csókolom, én megmondom mi jó a nedves falakra, penészre.

Kell szellőztetni, de csak napi 3-4x 5 percre, hogy ne hűljenek ki a falak, meg ne folyamatosan legyen nyitva egy ablak se télen.Fafűtés pl. kandalló és még a lájtos októberi hűvösben jól pakolni egy hétig kettőig,

én előtte gázzal sehogy sem tudtam igazán meleget csinálni, csak szép gázszámlát, meg penészt, párát.

Vettem egy olcsó lemez+ vermikulit 7 kWos kütyüt, óccón, csöveket meg neten szereztem mert azt általában drágán adják - kivétel a tüzépek egy része

kb három nap alatt eltűnt az összes pára, 1-2 hét alatt meg száraz volt a lakás.Előtte nem győztem az ablakokat törölgetni, csorgott a lé.

Ott pont, amikor fürdik valaki mindíg kinyitja utánna a fürdőszobaablakot, az ajtót viszont becsukja, a pára kifele menjen. Nálunk csak gázfűtés van, a számla eddíg sem volt vészes, viszont meleg van. Ytong+bellül szinte mindenhol faburkolat.

az ######a. kár h 120kmre vagyok otthontól, remélem hazafele nemlesz semmi :D

Szerintem a rendőr jóindulatán múlik minden, ahogy írta Mester91, bemondod az adatokat, meg tudja nézni tényleg van-e jogsid, aztán vagy elenged egy ejnye-bejnyével, mert nálad kell lennie, vgy megbírságol, mert nincs nálad.

Megosztás:

Már nem is olyan ;) Vagy igen? Dáwid? Sanci? Én már megszoktam.. szerintetek? :wacko:

Nem ül ha ez megnyugtat ;) de azért nem lógatja az orrát sem.. :D :D

tegyük fel otthonhagytam a jogsim, a rend őrei valahogy megtudják nézni vane ha esetleg megállítanak? ;)

Ajjé, hogy meg :P csak kicsit hosszadalmasabb lesz az összes adat lekérése miatt :D én is mentem már el Debrecenbe gyorsulási versenyre mindenféle papír nélkül (igaz én nem rodeóztam) de hála az égnek egybe se futottam bele pedig hemzsegtek mint a hangyák eső előtt.. ;)

Egyébként jobb esetben megúszod egy leb.szással, rosszabb esetben egy pár ezres büntit hozzád vágnak ;) ha meg csak szimplán meg akarnak szivatni emiatt rábrékóznak a többire, hogy "ez a rendszámú ilyen kocsi papírok nélkül megy errefelé azt blokkoljátok már kicsit csak úgy..." :) kitelik.. :P :P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jja, és tegnap alkonyatra itthon voltunk :D végre béke, csend és nyugalom :wacko: elég volt már abból a sok okoskodásból meg zsörtölődésből... :wacko:

Megosztás:

Nem ül ha ez megnyugtat :D de azért nem lógatja az orrát sem.. :D :D

Ajjé, hogy meg :) csak kicsit hosszadalmasabb lesz az összes adat lekérése miatt :D én is mentem már el Debrecenbe gyorsulási versenyre mindenféle papír nélkül (igaz én nem rodeóztam) de hála az égnek egybe se futottam bele pedig hemzsegtek mint a hangyák eső előtt.. ;)

Egyébként jobb esetben megúszod egy leb.szással, rosszabb esetben egy pár ezres büntit hozzád vágnak ;) ha meg csak szimplán meg akarnak szivatni emiatt rábrékóznak a többire, hogy "ez a rendszámú ilyen kocsi papírok nélkül megy errefelé azt blokkoljátok már kicsit csak úgy..." ;) kitelik.. :P :P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jja, és tegnap alkonyatra itthon voltunk ;) végre béke, csend és nyugalom :wacko: elég volt már abból a sok okoskodásból meg zsörtölődésből... :wacko:

Én kaptam egy papírt az elsőtől, hogy le vagyok csekkolva, itt és itt, ekkor és ekkor, ez és ez állított meg, és már meg vagyok büntetve. Azt mondta hogy ha azt a papírt felmutatom, ha esetleg megint megállítanak, akkor nem csesztetnek újra :wacko:

Megosztás:

Ez mi?? :wacko:

Akkor már inkább :D Bár az orra ennek sem a legtutibb, de elmegy.

Jáááj... nem érted ne szójjá bele ;)

:P

Tök jó 7végét sikerült beterveznie mára anyáméknak... Tegnap 4 órán keresztül csiszoltam, drótkorongoztam, drótkeféztem nagyfaternál a vaskaput mert le kell festeni. Persze hót rozsda, meg felpattogzott festék volt... Le is kentük, este 10-kor tettem föl a kilincset, meg a zárat... Ha egyszer, véletlenül, házam lesz, tuti hogy nem bonyolítom a kerítést. Lesznek benne függőleges oszlopok, és kész :wacko: :wacko: :D Ma meg szét-tologatjuk a lakást, mert tetrisezünk a szekrényekkel. Öcsém szobájából áthozzuk a bútort hozzám, anyáméktól öcsémhez, az enyém meg megy hozzájuk... Inkább mennék dolgozni, attól nem fáj úgy a hátam mint ettől a hétvégétől :D

Megosztás:

Volt egy olyan kósza gondoltaom, hogy a letört füles hűtőrácsom helyett veszek egy Vauxhall hűtőrácsot, de persze nem nagyon találtam használtan. :D

Itt debrecenben úgyrémlik, hogy nemrég 1 srácnak volt eladó, de egyből lecsaptak rá :wacko:

szerk.:

de lehet nem a debreceni fórumon láttam... de szerintem igen.

Megosztás:

Volt egy olyan kósza gondoltaom, hogy a letört füles hűtőrácsom helyett veszek egy Vauxhall hűtőrácsot, de persze nem nagyon találtam használtan. :D

A fészlift előtti vaux rács annyival másabb, hogy egy matrica van beragasztva az opel jel helyére... :wacko: Tehát csak matrica, mint a fészlift előtti csapottseggűek hátulján.

Megosztás:

Tök jó 7végét sikerült beterveznie mára anyáméknak...

Nem tudsz te örülni semminek sem? :wacko: Nézd az előnyét, addig nem a csaj verdesi a fejedet a telefonkönyvvel.. ;)

Itt debrecenben úgyrémlik, hogy nemrég 1 srácnak volt eladó, de egyből lecsaptak rá :D

A mikepércsin a bontóban volt egy zöld wóxhó caravan :wacko: elképzelhető, hogy megvan még 1-2 darabja.. :wacko:

Felőlem azt csinálsz amit akarsz. ;) Minden felrakható mindenre. :D :P

Te aztán tudod is :P a kocsid javának nem sok köze a körbezárt villámhoz.. :D

Megosztás:

Ez jó. :wacko:

Na, hány színű volt már a tükör? :wacko:

http://i372.photobucket.com/albums/oo163/m...55/DSCF3435.jpg

Mindig egy színű volt, csak több rétegbe volt festve :D A köztes Füller a műanyag alapozó után volt mindig más színű. Egyszer bézs, aztán szürke, majd megint bézs és megint szürke.....jó párszor át lett festve :wacko:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.