Alex0403 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Akarsz ezzel mondani valamit? :D Gondolom a találkozó nem egy hétig tart. :D Lesz időm pihenni később is. :P Ha nem bántok egy 3 éves "utánfutót", akkor benne vagyok. :D 3 éves utánfútó?? :wacko: Átküldtem. :wacko: Magadra vállalod a mini találkozó szervezését? Persze!! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 3 éves utánfútó?? :D A kiscsajára gondolt.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Na én sem ilyen kigyúrt szekérre váltanék az tuti, kövezzenek meg érte de inkább átnyergelnék valami AMG mernyó szerűségre vagy Supra GTR-re :wacko: de ez a veszély egyenlőre nagyon nem fenyeget :wacko: Tegnap este átlibbentünk Tihanyba, a keleti partról szépen látszott :wacko: jja, a Fő utcán találtunk egy vendéglőt, betyár kaját adnak korrekt áron és nagyon közvetlenek is :D Stég Pub vagy mi a szösz.. :D Paprikaházat néztétek a tihanyban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Paprikaházat néztétek a tihanyban? Még tavaly :P az asszonnyal eléggé túrás tipusúak vagyunk úgyhogy kezd unalmas lenni a környék :D tavaly szinte minden érdemlegesebb helyet bejártunk errefelé, idénre nem sok maradt :wacko: így viszont bringa vagy kocsi híján azért kerül jövőre is, ha lesz jövőre :wacko: nagyon úgy néz ki, hogy unokanővéremék valahol Siófok környékén vesznek egy vityillót mert az idén megint rekordot döntött a szállásuk ára, ki sem merem mondani, hogy mennyibe fájt nekik az az 1 hét :wacko: úgy viszont nekünk is megoldódna a nyaralóhely kérdése.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 A kiscsajára gondolt.. :wacko: Igen igen....már leesett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Még tavaly :D az asszonnyal eléggé túrás tipusúak vagyunk úgyhogy kezd unalmas lenni a környék :D tavaly szinte minden érdemlegesebb helyet bejártunk errefelé, idénre nem sok maradt.. :wacko: Mi is így vagyunk ezzel. :wacko: Mi mindíg megnézzük mennyit változtak bizonyos helyek 1-2 év alatt. Pl badacsonyban most voltunk, tavaly nem,tavalyelőtt szintén voltunk. (ott vettem a bólogatós kutyámat) Igazából semmit se változott..ugyanazok a színes UAZ-ok viszik a túristákat körbe, ugyanazok a nagy békebeli sétahajók karisztolnak, ugyanaz a bazársor kínálata. ( sok ruha, sok kis vacak, kis minirendszámok VAZZE! és P(enis) feliratokkal, stb...stb...) De azért jó visszamenni ezekre a helyekre. :wacko: úú vaze de dörög az ég itt meg.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Mi is így vagyunk ezzel. :wacko: Mi mindíg megnézzük mennyit változtak bizonyos helyek 1-2 év alatt. Pl badacsonyban most voltunk, tavaly nem,tavalyelőtt szintén voltunk. (ott vettem a bólogatós kutyámat) Igazából semmit se változott..ugyanazok a színes UAZ-ok viszik a túristákat körbe, ugyanazok a nagy békebeli sétahajók karisztolnak, ugyanaz a bazársor kínálata. ( sok ruha, sok kis vacak, kis minirendszámok VAZZE! és P(enis) feliratokkal, stb...stb...) De azért jó visszamenni ezekre a helyekre. :D úú vaze de dörög az ég itt meg.. Én szeretek mindíg újdonságokat látni, a bazári vackok közt meg nem nagyon találni olyant amire ténylegesen szükség is volna :wacko: na nem azt mondom, hogy nem kerül :D Épp néztem az időképen, hogy keleten szakad az eső? :wacko: Nekem itt már félmeztelen is folyik a "khm"ről a víz, van olyan de olyaaaan szánsááááájn.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Még tavaly :P az asszonnyal eléggé túrás tipusúak vagyunk úgyhogy kezd unalmas lenni a környék :D tavaly szinte minden érdemlegesebb helyet bejártunk errefelé, idénre nem sok maradt :wacko: így viszont bringa vagy kocsi híján azért kerül jövőre is, ha lesz jövőre :wacko: nagyon úgy néz ki, hogy unokanővéremék valahol Siófok környékén vesznek egy vityillót mert az idén megint rekordot döntött a szállásuk ára, ki sem merem mondani, hogy mennyibe fájt nekik az az 1 hét :wacko: úgy viszont nekünk is megoldódna a nyaralóhely kérdése.. :D :D Menjetek el Balatonedericsre, az Afrika múzeumba. Megéri. Tőletek már nincs is messze. Afrika múzeum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Én szeretek mindíg újdonságokat látni, a bazári vackok közt meg nem nagyon találni olyant amire ténylegesen szükség is volna :wacko: na nem azt mondom, hogy nem kerül :D Épp néztem az időképen, hogy keleten szakad az eső? :wacko: Nekem itt már félmeztelen is folyik a "khm"ről a víz, van olyan de olyaaaan szánsááááájn.. :wacko: Hát ilyen nagy fekete felhő jön felfele.. nem szép látvány, de még nem esik. Csak dörög folyamatosan. ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Menjetek el Balatonedericsre, az Afrika múzeumba. Megéri. Tőletek már nincs is messze. Afrika múzeum. Köszi a tippet de haverék még mindíg horpasztanak keményen és az az érzésem, hogy dél előtt nem is igen fognak előmászni :D azok meg épp nagyon nem olyanok mint mi :D tegnap is olyan hisztit vágtak egy kis badacsonyi túrából, hogy az már szörnyű :wacko: úgyhogy erre a kis időre már nem sok csavargás lesz, inkább csak strandolás -na ilyen sem lesz mégegyszer :wacko: a tanulópénz meg van fizetve.. :D Közben az is kiderült, hogy akik még tavaly jöttek velünk azok pont emiatt az állandó zsörtölődés miatt nem jöttek az idén.. :P Hát ilyen nagy fekete felhő jön felfele.. nem szép látvány, de még nem esik. Csak dörög folyamatosan. Csak nehogy olyan legyen (vagy rosszabb) mint egy héttel ezelőtt.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Csak nehogy olyan legyen (vagy rosszabb) mint egy héttel ezelőtt.. :D jaja...az kemény volt. :wacko: Bár most szélcsend van..csak zajol :wacko: Merre voltatok a badacsonyban?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Busman Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Sümegre is elnézhettek akkor már, Edericstől 25km és szerintem az is szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Sümegre is elnézhettek akkor már, Edericstől 25km és szerintem az is szép. Ne bosszantsd. :D Menne ő. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Merre voltatok a badacsonyban?? Valami kilátóra mentünk fel :wacko: állítólag az egész balcsit lehet látni, hááát nem egészen.. :D Sümegre is elnézhettek akkor már, Edericstől 25km és szerintem az is szép. Ott 2007-ben voltunk :wacko: Nem saját céges kocsival meg meghatalmazás nélkül flangálni érdekes :D főleg ha a sün kiszed a sorból.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Csak nehogy olyan legyen (vagy rosszabb) mint egy héttel ezelőtt.. :D jaja...az kemény volt. :wacko: Bár most szélcsend van..csak zajol :wacko: Jah... Átnéztem az autót, lemostam, végigsimogattam, és találtam egy olyan karc-kupacot amilyet eddig csak egyszer láttam. Amikor nagyimék Fiestájának az elejére fújt a szél egy bádoglemezt a tetőről... Ennek is a szél küldhetett neki valamit szemből, mert egy tenyérnyi helyen sok kis össze-vissza karc van, aztán lecsúszott a J.E. sárvédőn, ott is hasonló nyomokat hagyva :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Jah... Átnéztem az autót, lemostam, végigsimogattam, és találtam egy olyan karc-kupacot amilyet eddig csak egyszer láttam. Amikor nagyimék Fiestájának az elejére fújt a szél egy bádoglemezt a tetőről... Ennek is a szél küldhetett neki valamit szemből, mert egy tenyérnyi helyen sok kis össze-vissza karc van, aztán lecsúszott a J.E. sárvédőn, ott is hasonló nyomokat hagyva :D majd fotót mutass róla. Szegény Ribi :wacko: Valami kilátóra mentünk fel :wacko: állítólag az egész balcsit lehet látni, hááát nem egészen.. :D Nem 1 ilyen várromhoz? VOltunk valami várromnál a badacsonyba...Elég jó kis túra volt. Meredek lejtő lefele...Az astrát láttuk fentről..hát kb félcentis volt :wacko: Lefele amikor mentünk, tesóm megcsúszott és így seggresett..előttünk meg ment 1 másik család 1 kutyával. Tesóm elvágódott..kutya megállt, hátranézett és kiadott 1 ilyen nyöszörgő hangot :D Olyan aranyos volt. Csobánc...vagy Szigliget...valamelyik a kettő közül. De sztem csobánc. Csobáncról így rá lehet látni a balatonra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Nem 1 ilyen várromhoz? Csobáncról így rá lehet látni a balatonra Ott tavaly voltunk :D azt hittem feladom, kegyetlen egy valami volt az biztos de a kilátás fenomenális volt :wacko: csak mikor már az asszony is nehezen vette a levegőt csőre volt töltve a telefonom.. :wacko: Szerintem el sem tudják páran képzelni mekkora csavargók vagyunk csajommal.. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Ott tavaly voltunk ;) azt hittem feladom, kegyetlen egy valami volt az biztos de a kilátás fenomenális volt :D csak mikor már az asszony is nehezen vette a levegőt csőre volt töltve a telefonom.. :D Szerintem el sem tudják páran képzelni mekkora csavargók vagyunk csajommal.. :D :wacko: Mi tavaly el is tévedtünk..van 1 pár ilyen kis elágazás..Rittig a rosszirányba mentünk,mert a várnak a kis táblája el volt fordítva.. :wacko: Eleinte még felfele ment az a kis út, aztán márcsak lefele...Gyanús is volt hogy szinte már csak a susnyásba megyünk, senkivel se találkztunk amióta elhagytuk az elágazást, és az út is csak lejt, pedig még a várral nem találkoztunk :P :wacko: Nembaj... Visszagondolva jó kis emlék. Amúgy ott meg úgy szidtuk a kezét annak aki elforgatta a táblát mint a bokrot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 :D :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 ;) ;) :P ;) http://dl.dropbox.com/u/7102596/Hirdetes2.JPG :D :D :P őőőő...kéne a szám érdekelne :D ;) :wacko: most jöttem haza sátrazásról egész éjszaka néztük a hullócsillagokat de nem volt sok :wacko: :) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Mi tavaly el is tévedtünk.. Mi nem :D felment előttünk egy Honda, na mondom utána, aztán jött valami extrém kanyar és ott fel is adtam, félreálltam valami kőkerítés mellett.. :wacko: Nno, felénk már extrém az időjárás :wacko: hívtak, hogy baj van a keverővel :wacko: nem egyszerű dolog megértetni emberekkel, hogy mit is kéne ilyenkor tenni :P pedig a saját beállítása szerint nagy szaki a srác :D csak nem értem akkor, hogy miért telefonál.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Mi nem :D felment előttünk egy Honda, na mondom utána, aztán jött valami extrém kanyar és ott fel is adtam, félreálltam valami kőkerítés mellett.. :wacko: Nno, felénk már extrém az időjárás :wacko: hívtak, hogy baj van a keverővel :wacko: nem egyszerű dolog megértetni emberekkel, hogy mit is kéne ilyenkor tenni :P pedig a saját beállítása szerint nagy szaki a srác :D csak nem értem akkor, hogy miért telefonál.. :D Kocsival mentetek 1 darabig? Mi teljesen az alján megálltunk, aztán gyalog zúztunk fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Kocsival mentetek 1 darabig? Mi teljesen az alján megálltunk, aztán gyalog zúztunk fel. Mondom, egész egy nagyon extrém kanyarig felment az 1. 7 rettenet :wacko: ott csak a sok nagy kő miatt gurultam visszább és álltam félre, nem akartam, hogy egy bezúzott olajteknőmmel több legyen.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Mondom, egész egy nagyon extrém kanyarig felment az 1. 7 rettenet :wacko: ott csak a sok nagy kő miatt gurultam visszább és álltam félre, nem akartam, hogy egy bezúzott olajteknőmmel több legyen.. :D jaja sok nagy kő volt. Most kedvet kaptam..jövőre megint felmegyünk :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Boldog Péntek 13 at Mindenkinek! :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts