spzoli Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=RiwO0fO95Tk :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Hazajövetelem örömére majdnem áthúztam az ablakán egy Thaliás marhát... :D 600m-es egyenes van még előttem, erre a mester kijön a kapun előttem, és a szembe sávba kikanyarodik, nincs messze, de egy kis fékezéssel simán elengedem még kényelmesen, de már becélzom magam mögé, hogy mire felvált kettőbe, már el is mentem mellette. Erre az istenbarma mit csinál? Vissza tolat b+, az én sávomba, mert a ház elé akar beállni... :wacko: És akkor meg van lepődve hogy miért dudával kerülöm a szembe sávba, és bámul rám, mintha az égből estem volna oda :wacko: Tompítottal, 60 méterről nem vesz észre, mi a f.szt keres ez közúton? :wacko: fúúúdefölb.szott... elvittem lightosan megjáratni az autót, lemostam, megsimogattam, aztán majdnem bemászik alá a sz.rjával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 :D :wacko: http://www.youtube.com/watch?v=6wT7AfcYQhM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6wT7AfcYQhM Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 jó8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FpQxdbmFn4Y Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 jó8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FpQxdbmFn4Y http://www.youtube.com/watch?v=2rPAy1F3X5M Ha valaki nem tudná mitől versenyautó, egy versenyautó :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Jól mondod. Ohm törvénye alapján minél nagyobb az áramerősség, annál nagyobb lesz az ellenállás. Van 750, 500 és 250 kVos távvezeték; az elsőt igen nagy távolságok áthidalására használják. Minél kisebb veszteséggel. OFF: bakker mi ez a kép? Én meg rakjam fel a fejemre a lányom bilijét? Esett az eső, és nem találtam mást a fejemre, mint egy lyukas rohambilit. :wacko: Aztán mivel a kép nagyjából tükrözi a személyiségemet, azért felraktam, csakhogy mindenki tudja, hány-nyóc kalács. :D Mielőtt bárki megkérdezi a kép elkészültekor még nem kezdtem el inni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Cukik ezek a márkaszervizek. Opel Gyulai-t csak ajánlani tudom, nagyon rendesek voltak. Mikor még nem tudták, hogy függő vagyok, akkor is odaengedtek a szerelőállásba, és közelről nézhettem, hogy mit csinálnak az autómmal. Csal most jöttél rá? :D Az utóbbira pedig: a szervízbe kötelező bemenni ha nem akarod, hogy a hátad mögött verjék szét a kocsidat :P mint anno az ékszíjtárcsámat :wacko: amit ráadásul el sem akartak vállalni saját hibájukként :wacko: de meg lett oldva hamar a probléma ;) mikor látta a szervízfőnök, hogy nem egy papuccsal áll szemben :D kishíján belemásztam az arcába.. :D Pénteken egy, qrva nagy viharba kerültem Az szép volt :wacko: én meg melóhelyen a vezérlőben ragadtam, kegyetlenül kezdtem aggódni mikor a hőközlő rendszer kiegyenlítő tartályát (~2 m3) rendesen kezdte mozgatni azon a szerencsétlen kis csőoszlopon ;) na mondom ha ez felborul akkor győztünk.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Csal most jöttél rá? :D Az utóbbira pedig: a szervízbe kötelező bemenni ha nem akarod, hogy a hátad mögött verjék szét a kocsidat :D mint anno az ékszíjtárcsámat :wacko: amit ráadásul el sem akartak vállalni saját hibájukként :wacko: de meg lett oldva hamar a probléma :) mikor látta a szervízfőnök, hogy nem egy papuccsal áll szemben :D kishíján belemásztam az arcába.. :D Az szép volt :wacko: én meg melóhelyen a vezérlőben ragadtam, kegyetlenül kezdtem aggódni mikor a hőközlő rendszer kiegyenlítő tartályát (~2 m3) rendesen kezdte mozgatni azon a szerencsétlen kis csőoszlopon ;) na mondom ha ez felborul akkor győztünk.. :P Én soha nem fogom márkaszervízbe vinni. Inkább 1 saját szaki :P Haver a VW poloját jópárszor vitte már márkaszervízbe...Minden 1es alkalommal úgy hozta el, hogy rosszul rakták össze, elkúrtak egy másik alkatrészt, vagy ilyesmi. Most nyáron mikor a balatonon voltam...elvitte márkaszervízbe, és rosszul rakták össze, kopogott az elejébe valami, a kerekeket megcserélték, és úgy tették fel... Aztán haver csak nézett hogy ez mi a picsa,és miért húz ez ennyire jobbra. Annakidején amikor még fiatalbb volt az autó. Elvitték szintén valami kín miatt...nemtudom pontosan miért..de azt tudom, hogy úgy hozta el a kocsit hogy a kuplung rohadtul nem olyan volt mint előtte. Csúszott jobban mint kellett volna, rángatott stb... amikor visszavitte, hogy ezzel mit csináltak, rávágták, hogy semmit..ennek így kell működnie. De most nyáron befejezte a srác..soha többet márkaszervíz. Én 1szer mentem be a balatonnál a siófoki opelszervízbe...Amikor mondtuk, hogy a generátorral lesz valami bibi mert nincs töltés akkor kb így: ;) :P ;) F astra??? Ahoz le kell bontani az autó orrát.... ;) és inkább hagyjuk ott az autót, majd 2 nap mulva menjünk vissza érte. Ja és mondott egy horribilis összeget anélkül, hogy tudná, hogy mi baja van. Inkább sarkonfordulás lett belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Szépen egybe van a kis jószág.....Klikk ide Kifejezetten tetszik! Se klíma se rendes motor. :D Viszont CARAVAN. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Csal most jöttél rá? :D Az utóbbira pedig: a szervízbe kötelező bemenni ha nem akarod, hogy a hátad mögött verjék szét a kocsidat :P mint anno az ékszíjtárcsámat :wacko: amit ráadásul el sem akartak vállalni saját hibájukként :wacko: de meg lett oldva hamar a probléma :D mikor látta a szervízfőnök, hogy nem egy papuccsal áll szemben :D kishíján belemásztam az arcába.. :D Az szép volt :wacko: én meg melóhelyen a vezérlőben ragadtam, kegyetlenül kezdtem aggódni mikor a hőközlő rendszer kiegyenlítő tartályát (~2 m3) rendesen kezdte mozgatni azon a szerencsétlen kis csőoszlopon ;) na mondom ha ez felborul akkor győztünk.. :P Én soha nem fogom márkaszervízbe vinni. Inkább 1 saját szaki ;) Haver a VW poloját jópárszor vitte már márkaszervízbe...Minden 1es alkalommal úgy hozta el, hogy rosszul rakták össze, elkúrtak egy másik alkatrészt, vagy ilyesmi. Most nyáron mikor a balatonon voltam...elvitte márkaszervízbe, és rosszul rakták össze, kopogott az elejébe valami, a kerekeket megcserélték, és úgy tették fel... Aztán haver csak nézett hogy ez mi a picsa,és miért húz ez ennyire jobbra. Annakidején amikor még fiatalbb volt az autó. Elvitték szintén valami kín miatt...nemtudom pontosan miért..de azt tudom, hogy úgy hozta el a kocsit hogy a kuplung rohadtul nem olyan volt mint előtte. Csúszott jobban mint kellett volna, rángatott stb... amikor visszavitte, hogy ezzel mit csináltak, rávágták, hogy semmit..ennek így kell működnie. De most nyáron befejezte a srác..soha többet márkaszervíz. Én 1szer mentem be a balatonnál a siófoki opelszervízbe...Amikor mondtuk, hogy a generátorral lesz valami bibi mert nincs töltés akkor kb így: :P ;) ;) F astra??? Ahoz le kell bontani az autó orrát.... :) és inkább hagyjuk ott az autót, majd 2 nap mulva menjünk vissza érte. Ja és mondott egy horribilis összeget anélkül, hogy tudná, hogy mi baja van. Inkább sarkonfordulás lett belőle. Ha hagyod magad átverni, akkor meg is érdemled. Van olyan szerviz, ahol nézheted ablakon keresztül, aztán örüljél. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Starcraft 2 telepítve. :D Haverom vendégkódjával játszhatok az eredetivel kemény 7 óra játékidőt. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Ha hagyod magad átverni, akkor meg is érdemled. Van olyan szerviz, ahol nézheted ablakon keresztül, aztán örüljél. :D Csirájában elfolytom a bajt.Nem viszem márkaszervízbe. Inkább a szerelőmhöz viszem. Aki mindíg csinálja, meg aki összerakta a motort. Ősszel műszaki előtt menni fog kasztnizásra is. Unokatesóm valszeg megcsinálja. A kadettet is magának csinálta. Nagyon jól dolgozik :wacko: . Megcsinálja az astrát is. Van hozzá szerszám, és minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Csirájában elfolytom a bajt.Nem viszem márkaszervízbe. Inkább a szerelőmhöz viszem. Aki mindíg csinálja, meg aki összerakta a motort. Ősszel műszaki előtt menni fog kasztnizásra is. Unokatesóm valszeg megcsinálja. A kadettet is magának csinálta. Nagyon jól dolgozik :wacko: . Megcsinálja az astrát is. Van hozzá szerszám, és minden. "Hukk... baccameg hol mehetett ez a kábelkorbács...?...őőő...hukk...nembajmostanittlesz...csak ne lenne útban ez a vákumcső aminek nemtom hun a helye... nem baaaaj, feltesszük ide fölűűre, azt' akkó' nem lesz útba...hukk... az ablakmosó csövit meg majd később összetoldom..." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 "Hukk... baccameg hol mehetett ez a kábelkorbács...?...őőő...hukk...nembajmostanittlesz...csak ne lenne útban ez a vákumcső aminek nemtom hun a helye... nem baaaaj, feltesszük ide fölűűre, azt' akkó' nem lesz útba...hukk... az ablakmosó csövit meg majd később összetoldom..." :D Én toldottam össze akváriumcsővel... :D :D :wacko: Jó ezen a rendetlenségen kívül azért jól dolgozik :P Jól megy a gép ugye? és a hangja is szép ;) nnah zsír.. jövőhéten megint temetésre kell mennem vmikor.... Ebben az évben már a 3. :wacko: Igaz, hogy az illető nem vérszerinti rokonom, és nem is találkoztam vele sohasem..de elhvítak, elmegyek :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Én toldottam össze akváriumcsővel... :P :wacko: :wacko: Jó ezen a rendetlenségen kívül azért jól dolgozik ;) Jól megy a gép ugye? és a hangja is szép ;) nnah zsír.. jövőhéten megint temetésre kell mennem vmikor.... Ebben az évben már a 3. :D Igaz, hogy az illető nem vérszerinti rokonom, és nem is találkoztam vele sohasem..de elhvítak, elmegyek :D Ez igaz, szépen ketyeg, húz is rendesen, csak furcsa volt benézni a motorterébe :wacko: Nagyjából megtanultam, megszoktam, hogy milyen korbács, milyen cső, merre megy, hol van, stb. és kicsit meglepődtem hogy a tiédből hiányzik, egy komplett kábelköteg. Aztán nem hiányzott, csak máshol tekergett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Ez igaz, szépen ketyeg, húz is rendesen, csak furcsa volt benézni a motorterébe :wacko: Nagyjából megtanultam, megszoktam, hogy milyen korbács, milyen cső, merre megy, hol van, stb. és kicsit meglepődtem hogy a tiédből hiányzik, egy komplett kábelköteg. Aztán nem hiányzott, csak máshol tekergett :D De az a kábelköteg még most "jó" helyen is van....1szer az sikeresen megégett amikor a blokkhoz hozzáért... :wacko: :wacko: Ott ezt azt újra kellett kötögetni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Ha hagyod magad átverni, akkor meg is érdemled. :wacko: Na ez az :D ezért kerestem egy frankó csávót akinél nyugodtan ott hagyhatom a kocsit és nem fogja leszívni a zőccsíglét meg kicserélgetni a jó cuccokat benne :wacko: mindamellett nem dolgozik drágán de legalább jól is rakja össze :wacko: persze olyasmi javításokról van szó ami nekem már vagy nagy falat lenne vagy nincs rá időm esetleg idegrendszerem mint pl váltó és hasonlók -egy olajcsere vagy fékbeállítás szimpla rutinmeló.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 nnah megint áll a DKV egész debrecenben... Már másodjára telefonáltak be kb 1 héten belül, hogy bombát helyeztek el valamelyik buszon/trolin/villamoson. Mindet kiállították megint a garázsba és ellenőrzik őket... :D Még jó hogy van astra, meg bicikli, és így nem járok semmi ilyennel. Bár ha 1 autó előtt bicikli mellett gyalogos mellett robban 1 busz...akkor az nem túl szerencsés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 nnah megint áll a DKV egész debrecenben.. Valaki nagyon unhatja magát :wacko: húú de elverném :D vagy inkább az alsónacijába raknék valami robbanóeszközt :wacko: aztán egy közszemlés detonáció után a többi uncsizó is kb elgondolkodna.. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 nnah megint áll a DKV egész debrecenben... Már másodjára telefonáltak be kb 1 héten belül, hogy bombát helyeztek el valamelyik buszon/trolin/villamoson. Mindet kiállították megint a garázsba és ellenőrzik őket... :wacko: Még jó hogy van astra, meg bicikli, és így nem járok semmi ilyennel. Bár ha 1 autó előtt bicikli mellett gyalogos mellett robban 1 busz...akkor az nem túl szerencsés. Te voltál? :D Látom neked sincs sok munkád éppen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Valaki nagyon unhatja magát :wacko: húú de elverném :D vagy inkább az alsónacijába raknék valami robbanóeszközt :wacko: aztán egy közszemlés detonáció után a többi uncsizó is kb elgondolkodna.. :P :D jaja... Oké hogy a dkvnak ezzel jelentős bevételhiányt okoz..de más aki mondjuk használná a szolgáltatásukat, azt is beszivatja, mert vagy a taxi rohadt drágán elviszi, vagy egyszerűen nem megy sehova. Bár aki munkába megy vagy fontos helyre..annak muszáj lesz gyalogolni, vagy taxit választani. Meg minek kell ilyennel szivatni az embereket...nem értem. Régen az általánossulinkba is volt bombariadó. És mint kiderítették nem diákok csinálták hanem valami a sulival szemben lakó középkorú "ember", és mindezt azért csinálta, mert jót akart szórakozni azon, hogy látja a sok diákot kimenni, meg a tűzoltókat kivonulni. Ha ennyire unatkozik akkor játszon a pöcsével vagy sétáljon 1et a vonatsínen.. Te voltál? :wacko: Látom neked sincs sok munkád éppen. Ebédidő van...és nem szeretek a konyhába enni, mert csótányirtás volt és beszorult a szag :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Én 8-12 + 13-16-ig itt szenvedek. Semmis dolgom már reggel pokereztem, most netezek, de már nagyon unom magam. Ráadásul holnap is semmit nem adnak, de szerencsére csak 12:30-ig kell ittlenni. Talán a jövőhéten már több dolgom lesz. Rohadt gyakorlat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts