Opeles90 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=AIOP9nKIwQk ezért jóccakát mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Fészbuk oldal : -Hogy adjam a Gyrost? - dolgozó lány gyorsan! Beheheehheeeeeee :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 És a mai nap egy másik történése a "céglogo"-val ellátott törölközők beszerzése.. :D Bakker......eddig azt hittem csak én vagyok oda az ilyen cuccokért :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 :D Bakker......eddig azt hittem csak én vagyok oda az ilyen cuccokért :wacko: És hol és hogyé' aggyák a zilyet? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 És hol és hogyé' aggyák a zilyet? :wacko: Berekfürdőn vettem vagy 3 éve, asszem 2000-be volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Berekfürdőn vettem vagy 3 éve, asszem 2000-be volt. :D :wacko: :wacko: :wacko: 3 éve 2007 volt. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 :D :wacko: :wacko: 3 éve 2007 volt. :D :wacko: Mármint forintban :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Berekfürdőn vettem vagy 3 éve, asszem 2000-be volt. :D Kössz, majd pályázok egy ilyenre... :wacko: :wacko: :wacko: 3 éve 2007 volt. ;) :D Ááállat... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 :D Bakker......eddig azt hittem csak én vagyok oda az ilyen cuccokért :wacko: Nekem is van ilyen :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 "Opel" Tegnap fényképeztem ezt a szép régi Opelt a székesfehérvári Tesco parkolójában. :D Kezdő vagyok még, meg tudnátok mondani, ez melyik típus? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 "Opel" Tegnap fényképeztem ezt a szép régi Opelt a székesfehérvári Tesco parkolójában. :D Kezdő vagyok még, meg tudnátok mondani, ez melyik típus? :wacko: Ez egy igen ritka Opel típus, név szerint a BOA ! Azt hiszem csak 900 darabot gyártottak belőle :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Ez egy igen ritka Opel típus, név szerint a BOA ! Azt hiszem csak 900 darabot gyártottak belőle :wacko: Akkor ez olyan limitált kiadás lehet, mint a BMW Astrám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ITCHqdmVKuM Tünci. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 :wacko: Bakker......eddig azt hittem csak én vagyok oda az ilyen cuccokért :wacko: Ilyen nekem is van, és egy Opeles kispárna a hátsó ülésen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 miiicsoda tuniiiing...jó kis szárny meg kipuff :D és egy igazi műanyag hegy :wacko: Astra H... BMW hátsópilácsokkal :wacko: OPEL OMEGA!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Ez egy igen ritka Opel típus, név szerint a BOA ! Azt hiszem csak 900 darabot gyártottak belőle :D és mind a 900 Magyarországon van.. :wacko: :wacko: :wacko: :D szép jó reggelt mindenkinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 És hol és hogyé' aggyák a zilyet? :wacko: Mi Tihanyban (Fövenyes felőli vége fele) csináltattuk és a 3 darab 9-be fájt -de ugye nem gyengén kellett hímezni a sok betű miatt, jó fél óráig dolgozott vele a "varrógép" darabonként.. :D Egyébként Pécsiek és csak 15.-éig vannak Tihanyban.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Hazaaaéérteeem :D első dolgom volt hogy lerohantam az autóhoz, elvetemült próbálkozás, megnyomom a távirányító gombját. Kinyílik. Há' mondom heh? :D Nyitom az ajtót, kilincset meghúzom, lecsúszik a kezem a kilincsről, de az ajtó úgy marad. Anyóóód, kétszer meghúzom az ajtót, úgy be volt ragadva, mintha kétoldalas ragacsot tettem volna a tömítések alá mikor bezártam. Mindegy, ajtókat kitépkedem, tudatosul bennem hogy a fa ami alá beálltam nem egy ideális parkoló-tető, mert valami gyantás sz.r csöpög belőle, mivel a szélvédőn helyből nem látok ki, olyan homályosság van, így már megértem az ajtókat. Még elvetemültebb próbálkozás, gyújtás ráad. Izzítás megy, visszajelzők világítanak. Hinnye, lehet hogy egy félszer még meg is fogja forgatni? Indít, első fordulatra az az érzésem mintha 9V-os elemről indítanék, második fordulat már annyi se. Már pontosan érzem hogy melyik az a pillanat amikor megáll, mert már csak lendületből forog, és abban a pillanatban beindult :wacko: :wacko: :wacko: Este megyek megsétáltatom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 "Opel" Tegnap fényképeztem ezt a szép régi Opelt a székesfehérvári Tesco parkolójában. :wacko: Kezdő vagyok még, meg tudnátok mondani, ez melyik típus? :D Nekem ugyanilyen volt, csak VW jellel! :D :D :P :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Hazaaaéérteeem :P első dolgom volt hogy lerohantam az autóhoz, elvetemült próbálkozás, megnyomom a távirányító gombját. Kinyílik. Há' mondom heh? :D Nyitom az ajtót, kilincset meghúzom, lecsúszik a kezem a kilincsről, de az ajtó úgy marad. Anyóóód, kétszer meghúzom az ajtót, úgy be volt ragadva, mintha kétoldalas ragacsot tettem volna a tömítések alá mikor bezártam. Mindegy, ajtókat kitépkedem, tudatosul bennem hogy a fa ami alá beálltam nem egy ideális parkoló-tető, mert valami gyantás sz.r csöpög belőle, mivel a szélvédőn helyből nem látok ki, olyan homályosság van, így már megértem az ajtókat. Még elvetemültebb próbálkozás, gyújtás ráad. Izzítás megy, visszajelzők világítanak. Hinnye, lehet hogy egy félszer még meg is fogja forgatni? Indít, első fordulatra az az érzésem mintha 9V-os elemről indítanék, második fordulat már annyi se. Már pontosan érzem hogy melyik az a pillanat amikor megáll, mert már csak lendületből forog, és abban a pillanatban beindult :wacko: :wacko: :wacko: Este megyek megsétáltatom ;) MOndtam én tegnap ;) Lujzi megsúgta hogy Ribi indulni fog... (beszélgettek telefonon :D ) A két pletykás ribanc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 MOndtam én tegnap ;) Lujzi megsúgta hogy Ribi indulni fog... (beszélgettek telefonon :wacko: ) A két pletykás ribanc :wacko: :D :D :P Most hogy hazaértünk, helyből pattanni kell melózni :wacko: Majd este elviszem sétálni, meg lemosni, aztán meglátjuk felébredt-e már a téli álomból. Ennyit még nem állt mióta nálam van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 :wacko: :wacko: :D Most hogy hazaértünk, helyből pattanni kell melózni :wacko: Majd este elviszem sétálni, meg lemosni, aztán meglátjuk felébredt-e már a téli álomból. Ennyit még nem állt mióta nálam van :D helyes ;) Én mostanában nem sétáltatom meg. Tegnap sétált :D Meg ma fater is sétáltatja ;) Micsoda járműűűűű :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 http://m.blog.hu/ja/jajjdecsunya/image/bun...20090207(1).jpg miiicsoda tuniiiing...jó kis szárny meg kipuff :D http://m.blog.hu/ja/jajjdecsunya/image/bunti2/1(1).jpg és egy igazi műanyag hegy :wacko: http://m.blog.hu/ja/jajjdecsunya/image/naezmiez_15/3.jpg Astra H... BMW hátsópilácsokkal :wacko: http://m.blog.hu/ja/jajjdecsunya/image/pug...20Omega%201.jpg http://m.blog.hu/ja/jajjdecsunya/image/pug...20Omega%200.jpg OPEL OMEGA!!! Ezt tegnap fényképeztem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Ezt tegnap fényképeztem: http://img1.tar.hu/hening/img/82778805.jpg :wacko: :wacko: :wacko: :D :D Ilyen felniket akartam :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 :wacko: :wacko: :wacko: :D :D Ilyen felniket akartam :P :D Nekem van hasonló BBS 13" épp tagnap beszéltünk róla. Nem láttad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts