spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 :wacko: 10-ért? Nekem a kadett 14-es RS felnik mentek el 1000-ért/db. Pedig azokra csak gumit kellett tenni...... :wacko: Igaz, végül azoknak is örült aki megvette :D Mekkora szemétnek néznének, ha rámondanám, hogy egy forintot nem ér...? :wacko: Akkor már nem így néz ki ? :D :D http://htka.hu/wp-content/uploads/2007/11/BW1.jpg :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 :wacko: 10-ért? Nekem a kadett 14-es RS felnik mentek el 1000-ért/db. Pedig azokra csak gumit kellett tenni...... :wacko: Igaz, végül azoknak is örült aki megvette :D Neked ugye isuzu motor van a kocsiban. Mennyire kopogós a hangja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Mi van Pepével? Már nem olyan acélos? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Mekkora szemétnek néznének, ha rámondanám, hogy egy forintot nem ér...? :D :wacko: :wacko: Ilyet nem szabad mondani, minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. :wacko: Neked ugye isuzu motor van a kocsiban. Mennyire kopogós a hangja? Nem vészes. Városban kicsit hangosabb, pályán viszont meglepő módon elcsendesül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Mi van Pepével? Már nem olyan acélos? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Mi van Pepével? Már nem olyan acélos? :D Alumíniumizálódott kerékügy szemponjából :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Ilyet nem szabad mondani, minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. :D Nem vészes. Városban kicsit hangosabb, pályán viszont meglepő módon elcsendesül. Nekem is inkább alapjáraton hallani. De hallottam már olyan isuzut is, hogy ...... Turbo töltését hallod menet közben? ha nyomod neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Csak egy kicsit össze van kócolva a dolog :D Majd ha egyszer egy napig egymás mellett áll a két autó, akkor átfésüljük a dolgokat a motortérben :wacko: Okés :P Ráfér :wacko: rendet teszünk :wacko: Én tegnap találkoztam Sanciékkal. :D én csütörtökön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Én tegnap találkoztam Sanciékkal. :wacko: Sajnálom, hogy tegnap nem tudtam lemenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Nekem is inkább alapjáraton hallani. De hallottam már olyan isuzut is, hogy ...... Turbo töltését hallod menet közben? ha nyomod neki? Most a friss olaj kicsit elcsendesítette. Olyan 2500 körül szólal meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Fpepe most vette le az acélokat, alkudj meg vele. Eddig is alum volt, de tudok eladó 13-as acélfelnigarnitúrát, ha kell, nyári- vagy téligumival együtt is. Sőt, ha valakinek van VW-es ismerőse, ahhoz is van egy garnitúra 13-as, ezüstszínű (horganyzott) acélfelnim :D Mi van Pepével? Már nem olyan acélos? :wacko: Lököttek :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 "Csak a Hammerite tartalmaz aktív rozsdavédő adalékot, és védi a fémet 6 éven át" :D :wacko: :wacko: Te jó ég...... mindjárt lefordulok a székről :wacko: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 GT valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Most a friss olaj kicsit elcsendesítette. Olyan 2500 körül szólal meg. Szerintem inkább akarjátok hallani a turbó hangját mintsem nem :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 GT valakinek? Jöhet, mondjam hova kérem ? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Nem kaphatnék mégis esetleg egy telefonszámot? spzoli 2010. augusztus 10. 21:49 Küld a FING szót a 1782-re :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Szerintem inkább akarjátok hallani a turbó hangját mintsem nem :wacko: :wacko: Szívesebben hallgatnám valami benyásban, de evan, ezt kell szeretni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Szívesebben hallgatnám valami benyásban, de evan, ezt kell szeretni :D Jihááááááááááááááááá :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Szívesebben hallgatnám valami benyásban, de evan, ezt kell szeretni :D Tavaly olyan jól lehetett hallani, de most én legalábbis nem hallom. Nem tetszik a diesel? Miért vetted ezt egyébként? (ha jól tudom benzines volt az elődje) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Tavaly olyan jól lehetett hallani, de most én legalábbis nem hallom. Nem tetszik a diesel? Miért vetted ezt egyébként? (ha jól tudom benzines volt az elődje) :D ui: SP ülve marad :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 :D ui: SP ülve marad :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 :wacko: ui: SP ülve marad :wacko: :wacko: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 :D Na ezt meg én nem hallgatom végig :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OtVl0MeZld0 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OtVl0MeZld0 :D Hülegyerek :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts