Dáwid Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Tudod mennyibe kerül a 4 felni görgőzése? http://www.automax.hu/page.php?cid=17/?aff...CFQsgZwodATzZug
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Mennyivel jobb lenne, ha órákon keresztül tagadnám, hogy ilyen nem is volt, és én különben se és jaaaj... ? :D Én is tolom ezt, csak úgy megjegyeztem látva a dógot :wacko:
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Szerintem nem nagyon keresnek ilyet. Ha nem megy el, használd el játékra, aztán még mindig van 4felni. 10ért csak elviszik... :wacko: Fel kell tolni sok helyre, ha nem érdeklődnek, akkor meg /ésszel / elindítani vaterán 1 Forintról :D
Opeles90 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Nah hazaértem. Dáwiddal korzóztunk 1 kicsit. És rájöttünk hogy nekem az astrába jópár dolog nem úgy van mint ahogy lennie kéne. :D
dita Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Nem bátor volt, csak vakmerő! :wacko: :wacko: Az ablakmosóba is deszt víz kell? Kaptam valami almaillatú koncentrátumot, de csak sima vízet írnak hozzá 1:10 arányban, nem deszt vizet. :D Ezt most komolyan kérdezed? :wacko:
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Fel kell tolni sok helyre, ha nem érdeklődnek, akkor meg /ésszel / elindítani vaterán 1 Forintról :D NMÁ akkor kiesik? :wacko:
feri05 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Kb 2x annyiba, mint amennyit az egész cucc ér. :D Köszi Dáwid a linket. Még ha megcsináltatnám akkor se tudnám eladni 20-ért. Max gumival. Majd lesz valahogy, télire szerezni kell 13-as acélt. Mert ezekkel nem indulok el még egyszer az biztos.
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Ezt most komolyan kérdezed? :wacko: Hááát, igen. :D
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Köszi Dáwid a linket. Még ha megcsináltatnám akkor se tudnám eladni 20-ért. Max gumival. Majd lesz valahogy, télire szerezni kell 13-as acélt. Mert ezekkel nem indulok el még egyszer az biztos. Nálad lettek ilyen tropák a felnik? Gondolom 175/70es gumik vannak rajta. Azért ahhoz mekkora pofon kell?! :D
Zsoltee Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Köszi Dáwid a linket. Még ha megcsináltatnám akkor se tudnám eladni 20-ért. Max gumival. Majd lesz valahogy, télire szerezni kell 13-as acélt. Mert ezekkel nem indulok el még egyszer az biztos. Szerintem tartsd meg őket, gyere pályanapra és ott jó lesz csere felninek. Lehet majd vele raccsingolni orrba szájba, nem kő félteni a gumikat. Aztán amikor kiélted magad, akkor vissza a rendes. Erre még jó. :D
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Hááát, igen. :D Ablakmosófolyadék vazze. Téli-nyári. :wacko: A téli nem fagy meg nyáron se, a nyári viszont megfagy télen. :wacko:
Dáwid Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Nah hazaértem. Dáwiddal korzóztunk 1 kicsit. És rájöttünk hogy nekem az astrába jópár dolog nem úgy van mint ahogy lennie kéne. :D Csak egy kicsit össze van kócolva a dolog :wacko: Majd ha egyszer egy napig egymás mellett áll a két autó, akkor átfésüljük a dolgokat a motortérben ;) NMÁ akkor kiesik? ;) deg.ci :wacko: :wacko: :D :D Köszi Dáwid a linket. Még ha megcsináltatnám akkor se tudnám eladni 20-ért. Max gumival. Majd lesz valahogy, télire szerezni kell 13-as acélt. Mert ezekkel nem indulok el még egyszer az biztos. Nincsmit. Erről beszélt Zoli. Ha beszólásnak is tűnik, de általában igaza van :P :P
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 NMÁ akkor kiesik? :D Csak nem szabad bármi áron elengedni a cuccot :wacko:
dita Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Hááát, igen. :wacko: Úgy ahogy a használati utasítás írja, nyugodtan higítsd fel csapvízzel. :D De persze csak nyáron. :wacko:
daykiller Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Nah. Találkozó Sancival, Berlinával és feleségükkel is megvolt. :D
öcsibácsi Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Ezt tudtátok:?Visit My Website Az adok - veszekben is benne van. :D
feri05 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Ablakmosófolyadék vazze. Téli-nyári. :D A téli nem fagy meg nyáron se, a nyári viszont megfagy télen. :wacko: Én meg ma vettem észre, hogy elfolyt belőle. Kivettem a motort és van ott egy gumi. Ott folyik ki. Szerintem veszek FBS-t és adok neki.
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Csak nem szabad bármi áron elengedni a cuccot :D Ha kell, és olyan a helyzet, akkor biza elengedem. :wacko:
öcsibácsi Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Majd lesz valahogy, télire szerezni kell 13-as acélt. Mert ezekkel nem indulok el még egyszer az biztos. Fpepe most vette le az acélokat, alkudj meg vele.
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Ha kell, és olyan a helyzet, akkor biza elengedem. :D Ááááááááá, dehogy :wacko: :wacko: :wacko:
Breki Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Szerintem nem nagyon keresnek ilyet. Ha nem megy el, használd el játékra, aztán még mindig van 4felni. 10ért csak elviszik... :wacko: :wacko: 10-ért? Nekem a kadett 14-es RS felnik mentek el 1000-ért/db. Pedig azokra csak gumit kellett tenni...... :wacko: Igaz, végül azoknak is örült aki megvette :D
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Fpepe most vette le az acélokat, alkudj meg vele. Akkor már nem így néz ki ? :D :wacko:
Dáwid Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Úgy ahogy a használati utasítás írja, nyugodtan higítsd fel csapvizzel. :D De persze csak nyáron. :wacko: Kivéve ha tecsóból van, zöld a színe, és OldBoy névre hallgat. Komolyan mondom, mindenkinek, ne öntse bele! Nekem megmarta a motorháztetőn a festéket, és 2 csíkban, ahol lecsorgott oldalra, mosás után is világos csík maradt. Ha nem "ideiglenes" MHT lett volna, lehet hogy bevittem volna nekik megmutatni... közelről... :wacko:
Tiv. Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Nah. Találkozó Sancival, Berlinával és feleségükkel is megvolt. :D Én tegnap találkoztam Sanciékkal. :wacko:
Recommended Posts