Dáwid Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Tudod mennyibe kerül a 4 felni görgőzése? http://www.automax.hu/page.php?cid=17/?aff...CFQsgZwodATzZug Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Mennyivel jobb lenne, ha órákon keresztül tagadnám, hogy ilyen nem is volt, és én különben se és jaaaj... ? :D Én is tolom ezt, csak úgy megjegyeztem látva a dógot :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Szerintem nem nagyon keresnek ilyet. Ha nem megy el, használd el játékra, aztán még mindig van 4felni. 10ért csak elviszik... :wacko: Fel kell tolni sok helyre, ha nem érdeklődnek, akkor meg /ésszel / elindítani vaterán 1 Forintról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Nah hazaértem. Dáwiddal korzóztunk 1 kicsit. És rájöttünk hogy nekem az astrába jópár dolog nem úgy van mint ahogy lennie kéne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Nem bátor volt, csak vakmerő! :wacko: :wacko: Az ablakmosóba is deszt víz kell? Kaptam valami almaillatú koncentrátumot, de csak sima vízet írnak hozzá 1:10 arányban, nem deszt vizet. :D Ezt most komolyan kérdezed? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Fel kell tolni sok helyre, ha nem érdeklődnek, akkor meg /ésszel / elindítani vaterán 1 Forintról :D NMÁ akkor kiesik? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Kb 2x annyiba, mint amennyit az egész cucc ér. :D Köszi Dáwid a linket. Még ha megcsináltatnám akkor se tudnám eladni 20-ért. Max gumival. Majd lesz valahogy, télire szerezni kell 13-as acélt. Mert ezekkel nem indulok el még egyszer az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Ezt most komolyan kérdezed? :wacko: Hááát, igen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Köszi Dáwid a linket. Még ha megcsináltatnám akkor se tudnám eladni 20-ért. Max gumival. Majd lesz valahogy, télire szerezni kell 13-as acélt. Mert ezekkel nem indulok el még egyszer az biztos. Nálad lettek ilyen tropák a felnik? Gondolom 175/70es gumik vannak rajta. Azért ahhoz mekkora pofon kell?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Köszi Dáwid a linket. Még ha megcsináltatnám akkor se tudnám eladni 20-ért. Max gumival. Majd lesz valahogy, télire szerezni kell 13-as acélt. Mert ezekkel nem indulok el még egyszer az biztos. Szerintem tartsd meg őket, gyere pályanapra és ott jó lesz csere felninek. Lehet majd vele raccsingolni orrba szájba, nem kő félteni a gumikat. Aztán amikor kiélted magad, akkor vissza a rendes. Erre még jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Hááát, igen. :D Ablakmosófolyadék vazze. Téli-nyári. :wacko: A téli nem fagy meg nyáron se, a nyári viszont megfagy télen. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Ezt tudtátok:?Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Nah hazaértem. Dáwiddal korzóztunk 1 kicsit. És rájöttünk hogy nekem az astrába jópár dolog nem úgy van mint ahogy lennie kéne. :D Csak egy kicsit össze van kócolva a dolog :wacko: Majd ha egyszer egy napig egymás mellett áll a két autó, akkor átfésüljük a dolgokat a motortérben ;) NMÁ akkor kiesik? ;) deg.ci :wacko: :wacko: :D :D Köszi Dáwid a linket. Még ha megcsináltatnám akkor se tudnám eladni 20-ért. Max gumival. Majd lesz valahogy, télire szerezni kell 13-as acélt. Mert ezekkel nem indulok el még egyszer az biztos. Nincsmit. Erről beszélt Zoli. Ha beszólásnak is tűnik, de általában igaza van :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 NMÁ akkor kiesik? :D Csak nem szabad bármi áron elengedni a cuccot :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Hááát, igen. :wacko: Úgy ahogy a használati utasítás írja, nyugodtan higítsd fel csapvízzel. :D De persze csak nyáron. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Nah. Találkozó Sancival, Berlinával és feleségükkel is megvolt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Ezt tudtátok:?Visit My Website Az adok - veszekben is benne van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Ablakmosófolyadék vazze. Téli-nyári. :D A téli nem fagy meg nyáron se, a nyári viszont megfagy télen. :wacko: Én meg ma vettem észre, hogy elfolyt belőle. Kivettem a motort és van ott egy gumi. Ott folyik ki. Szerintem veszek FBS-t és adok neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Csak nem szabad bármi áron elengedni a cuccot :D Ha kell, és olyan a helyzet, akkor biza elengedem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Majd lesz valahogy, télire szerezni kell 13-as acélt. Mert ezekkel nem indulok el még egyszer az biztos. Fpepe most vette le az acélokat, alkudj meg vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Ha kell, és olyan a helyzet, akkor biza elengedem. :D Ááááááááá, dehogy :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Szerintem nem nagyon keresnek ilyet. Ha nem megy el, használd el játékra, aztán még mindig van 4felni. 10ért csak elviszik... :wacko: :wacko: 10-ért? Nekem a kadett 14-es RS felnik mentek el 1000-ért/db. Pedig azokra csak gumit kellett tenni...... :wacko: Igaz, végül azoknak is örült aki megvette :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Fpepe most vette le az acélokat, alkudj meg vele. Akkor már nem így néz ki ? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Úgy ahogy a használati utasítás írja, nyugodtan higítsd fel csapvizzel. :D De persze csak nyáron. :wacko: Kivéve ha tecsóból van, zöld a színe, és OldBoy névre hallgat. Komolyan mondom, mindenkinek, ne öntse bele! Nekem megmarta a motorháztetőn a festéket, és 2 csíkban, ahol lecsorgott oldalra, mosás után is világos csík maradt. Ha nem "ideiglenes" MHT lett volna, lehet hogy bevittem volna nekik megmutatni... közelről... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Nah. Találkozó Sancival, Berlinával és feleségükkel is megvolt. :D Én tegnap találkoztam Sanciékkal. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts