Tiv. Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Szerbusztóóóóók dezsvíreim. Micsinálnak a kedvenc Opelesem? Bocsi, hogy rég dugtam erre az orrom de volt egy csomó bajom és fingani nem volt időm. Remélem mindenki jól van. Ha nem itt akarod pótolni, akkor jól is leszünk. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Előszedtem a forgalmimat meglesni a gyárat, és ha már így kézbe volt, nézelődtem benne. Simán nem vettem észre hogy a drága Uniqa elfelejtett csekket küldeni :wacko: :D 1 hónapja nincs biztosításom :wacko: hűhaa :wacko: akkor gyorsan intézkedj :P nehogy baj legyen. Mondjuk ez érdekes nem szoktak ilyet elfelejteni! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 hűhaa :wacko: akkor gyorsan intézkedj :D nehogy baj legyen Hát innen Debrecenből most nem szaladok haza az autóért hogy gyorsan igazoltassam magam valahogy, a jelenleg be sem induló autómmal :wacko: De ha hazaértem, kiborítom mindenkinek minden fiókját, mert ahogy drága családomat ismerem képes eltenni egy borítékot véletlenül, mert el de olvassa, csak viszi... :D Régen az allianz csinált olyanokat hogy küldött 2 héten belül két negyedéveset, aztán egy negyed év eltelt, és csak 1-1,5 héttel később jött meg. Addig meg biztosítás nélkül járkáltak a céges autók :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Hát innen Debrecenből most nem szaladok haza az autóért hogy gyorsan igazoltassam magam valahogy, a jelenleg be sem induló autómmal :wacko: De ha hazaértem, kiborítom mindenkinek minden fiókját, mert ahogy drága családomat ismerem képes eltenni egy borítékot véletlenül, mert el de olvassa, csak viszi... :wacko: Miért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Előszedtem a forgalmimat meglesni a gyárat, és ha már így kézbe volt, nézelődtem benne. Simán nem vettem észre hogy a drága Uniqa elfelejtett csekket küldeni :wacko: :D 1 hónapja nincs biztosításom :wacko: Nekünk se jött meg a cégeshez! Pont ma reklamáltam a főnöknél miatta! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Miért? :D A 1,5 éves akksimnak a kapacitása 1 éjszakás. Estéről reggelre, még van benne annyi, hogy megforgassa, de így több mint egy hét után, biztos vagyok benne, hogy drótról fogok indulni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Hát innen Debrecenből most nem szaladok haza az autóért hogy gyorsan igazoltassam magam valahogy, a jelenleg be sem induló autómmal :wacko: De ha hazaértem, kiborítom mindenkinek minden fiókját, mert ahogy drága családomat ismerem képes eltenni egy borítékot véletlenül, mert el de olvassa, csak viszi... :D szerintem olyasmi történhetett biztosító elfelejt küldeni ??szép is lenne :wacko: :wacko: bár nem tudom lehet már előfordult! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 A 1,5 éves akksimnak a kapacitása 1 éjszakás. Estéről reggelre, még van benne annyi, hogy megforgassa, de így több mint egy hét után, biztos vagyok benne, hogy drótról fogok indulni. :wacko: Akkó bika lehet a töltése a generátornak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Akkó bika lehet a töltése a generátornak :D B-probléma :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 És sajna nem ez az egyedüli! (nem magyar volt, B= bucarest-i rendszám, és tény az is, hogy a legtöbb balesetet románok okozzák! Nem nem vagyok semmiféle rasszista, csak a morál nálluk kicsit másabb!) Huh tényleg!!! Ma volt egy hajmeresztő esetem! Berettyóújfaluból jövök hazafelé a 47-esen nyugisan 90-es, és nem mellékesen rajtam kívül 8 személlyel!!! Megelőztem egy kamiont, majd pár km után (a kamion a hátamnál volt kb 150 m-re) szemből előz egy Román rendszámú Ford Tranzit! Jelzem előtte kb 15 autó volt pár méterre egymástól! Kamiont előzött, az előtt persze még egy kamion volt, de hely semmi! :wacko: Konkrétan satufék! lehúztam a patkára, de még így is behajtotta tükrömet!!! (szerencsére nem tört le csak az övéből egy darab) 3-an voltunk egymás mellet! (Rossz belegondolni, ha a kamion nem mögöttem lett volna, hanem az én helyemben! az tuti halál lett volna!!!!) kamion-tranzitos, és én a Vivaróval! Azt hittem összef*som magam! :wacko: Nem magammiatt, de még 8an voltak az autóban! Ez a b*rom meg előzi a 2 km-es sort! Megrakva!!! Mintha legalább is Ferraria lenne!!! Az ő tükre letört, de nem állt meg! Szerintem F*sott ő is rendesen!! Remélem tanul az esetből! Pénteken én 500km tekertem le a 4esen meg 47esen... Már hozzászoktam a barmokhoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Egyébként addig rúg amíg mozogsz, nekem ezt mondták. Ilyenkor a fejét kell lefele nyomni és minél előbb kijönni onnan. Anyámat egyszer combon rúgta, vagy 2 hónapig lila volt neki. Már látom, hogy struccot sem fogok tartani. :wacko: Pénteken én 500km tekertem le a 4esen meg 47esen... Már hozzászoktam a barmokhoz. :D Nekem is nagy kedvencem a 4-es főút. :wacko: Voltak emlékezetes eseteim. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Előszedtem a forgalmimat meglesni a gyárat, és ha már így kézbe volt, nézelődtem benne. Simán nem vettem észre hogy a drága Uniqa elfelejtett csekket küldeni :wacko: :D 1 hónapja nincs biztosításom :wacko: Éves bérletem van. Így olcsóbb + egyszerűbb. :wacko: Amúgy 30 nap türelmi idő van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Éves bérletem van. Így olcsóbb + egyszerűbb. :wacko: Amúgy 30 nap türelmi idő van. Ammá' leketyegett. :D Egyben meg nem lesz még egy pár évig annyi pénzem, hogy egy évre be tudjam csengetni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Pénteken én 500km tekertem le a 4esen meg 47esen... Már hozzászoktam a barmokhoz. :D Az autópálya vajon mi ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Az autópálya vajon mi ? :D Kerülő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Az autópálya vajon mi ? :wacko: Ott mindig elálmosodom, de ilyen utakon éber maradsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Már látom, hogy struccot sem fogok tartani. :wacko: Nekem is nagy kedvencem a 4-es főút. :D Voltak emlékezetes eseteim. :wacko: Én szeretem a négyest. Nem olyan unalmas, mint az M3-as... Mikor buliból jövök hazafelé és már túl vagyok a 30. óra ébrenléten, akkor kifejezetten jó az a kevés izgalom... Az M3-ason már egyszer majdnem gyalultam a szalagkorlátot, csak szerencsére a záróvonal búgása felriasztott... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Ott mindig elálmosodom, de ilyen utakon éber maradsz. :D 3-as nagyon unalmaaasssssssss, a többi nem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 3-as nagyon unalmaaasssssssss, a többi nem :D Arra nem járok, de a 6-os, 7-es se izgalmas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Arra nem járok, de a 6-os, 7-es se izgalmas. A 7-es izgalmas volt igenis, amikor félálomban elcsaptam egy műanyag táblát 50-nel... lakott területen belül, mondjuk. A karosszéria azóta sincs kijavítva... de nem vészes. Csak a hangja, az volt durva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Kerülő. Mennyivvel több úgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Mennyivvel több úgy ? 60+60 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 60+60 Eszembe sem jutna, hogy ne autópályán menjek, hanem alsóbbrendűn szenvedjek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Eszembe sem jutna, hogy ne autópályán menjek, hanem alsóbbrendűn szenvedjek :D Nincs szenvedés, vagyis szenvednek a románok. Simán nyugisan szoktam gurulni, bár múltkor sikerült háztól házig 90es átlagot menni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nincs szenvedés, vagyis szenvednek a románok. Simán nyugisan szoktam gurulni, bár múltkor sikerült háztól házig 90es átlagot menni. :D Ezt sem én írtam : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=679515 :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts