astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Lökös...szomszéd nézegette a kocsit amikor már raktam össze, nézi..nézi, cipelem fel a lökhárítót a pincéből aszongya,:Te van egy másfél méteres, 10X20-as fenyőgerendám, nem érdekel? Mondom neki: NEM! :D :wacko: :wacko: :wacko: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 :D vaaan :wacko: Mint bizonyos embereknél... Kint a faluvégén a ház majdnem összedől a rossz vájogház, de az UPC parabola fel van téve a tákolmányra uhh...ne is mond! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 :wacko: vaaan :wacko: Mint bizonyos embereknél... Kint a faluvégén a ház majdnem összedől a rossz vájogház, de az UPC parabola fel van téve a tákolmányra Láttam olyat is, hogy az ólon volt (itt a faluba) kérdeztem is, miért ott van, aszongya: "Me' ott jobb a vétel!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Láttam olyat is, hogy az ólon volt (itt a faluba) kérdeztem is, miért ott van, aszongya: "Me' ott jobb a vétel!" :D :wacko: :wacko: :wacko: :D :D ez mekkoraa! :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Láttam olyat is, hogy az ólon volt (itt a faluba) kérdeztem is, miért ott van, aszongya: "Me' ott jobb a vétel!" :D :wacko: :wacko: :wacko: :D :D :P Górét nem próbálta? Lehet ott a legjobb uhh...ne is mond! ;) Látom sehol sem ismeretlen a téma. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 És ha Alex színrefújja neked? :wacko: Van valahol fehér Cellkolor a pincébe. :D Vagy csónaklakk, és marad natúr. :wacko: Láttam olyat is, hogy az ólon volt (itt a faluba) kérdeztem is, miért ott van, aszongya: "Me' ott jobb a vétel!" :wacko: Aztán majd a röfik nézik az animál planetet, és fellázadnak amikor meglátják az állatmentőkben, hogy milyen rossz soruk van. :D Tényleg hallottatok a disznó ölte embert hírről? Hátborzongató! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Van valahol fehér Cellkolor a pincébe. :D Vagy csónaklakk, és marad natúr. :D Aztán majd a röfik nézik az animál planetet, és fellázadnak amikor meglátják az állatmentőkben, hogy milyen rossz soruk van. :P Tényleg hallottatok a disznó ölte embert hírről? Hátborzongató! :D Igen! a haonon fent volt. Nagyanyáméknál van disznó. Aztán papó amikor megy be etetni mindíg egy nagy husángal megy be. :wacko: Nem mert még rátámadni soha 1 disznó se. Viszont kópé már igen.... Aznap lett is leveskeee :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Igen! a haonon fent volt. Nagyanyáméknál van disznó. Aztán papó amikor megy be etetni mindíg egy nagy husángal megy be. :D Nem mert még rátámadni soha 1 disznó se. Viszont kópé már igen.... Aznap lett is leveskeee :wacko: :D Amyuéknél egy tollasütő van letámasztva a baromfiudvar ajtajánál. Kérdem ez minek kell? Menj be megtudod. ;) Bemegyek...semmi, megfordulok, na mi van? :D Aztán valaki iszonyatosan hárbarúg. :wacko: Valami törpekakas, japán? Felugrik másfél méterre, sarkantyúval előre, öregem hogy én milyen szervát adtam vele! :P Voltak struccok is anyuéknál egy hím, 210cm, 150Kilo, meg két tojó 160Cm, 90kilo. A tojásszedés kész rémálom volt, hosszú volt a karám, be tudtál bujni, de nekik annyi eszük nem volt, hogy kiférhetnek. Odatojt a tyúk a végébe, valaki elcsalogatta előre a karám mögé, bementél, ha valamiért visszanézett volt 2 másodperced, hogy kigyere. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Amyuéknél egy tollasütő van letámasztva a baromfiudvar ajtajánál. Kérdem ez minek kell? Menj be megtudod. :P Bemegyek...semmi, megfordulok, na mi van? :D Aztán valaki iszonyatosan hárbarúg. :wacko: Valami törpekakas, japán? Felugrik másfél méterre, sarkantyúval előre, öregem hogy én milyen szervát adtam vele! :D Voltak struccok is anyuéknál egy hím, 210cm, 150Kilo, meg két tojó 160Cm, 90kilo. A tojásszedés kész rémálom volt, hosszú volt a karám, be tudtál bujni, de nekik annyi eszük nem volt, hogy kiférhetnek. Odatojt a tyúk a végébe, valaki elcsalogatta előre a karám mögé, bementél, ha valamiért visszanézett volt 2 másodperced, hogy kigyere. :wacko: Jááááááj.... Az félelmetes lehetett :D Igaz hogyha megijed a fejét a homokbanyomja??? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Amyuéknél egy tollasütő van letámasztva a baromfiudvar ajtajánál. Kérdem ez minek kell? Menj be megtudod. ;) Bemegyek...semmi, megfordulok, na mi van? :D Aztán valaki iszonyatosan hárbarúg. :wacko: Valami törpekakas, japán? Felugrik másfél méterre, sarkantyúval előre, öregem hogy én milyen szervát adtam vele! :wacko: Voltak struccok is anyuéknál egy hím, 210cm, 150Kilo, meg két tojó 160Cm, 90kilo. A tojásszedés kész rémálom volt, hosszú volt a karám, be tudtál bujni, de nekik annyi eszük nem volt, hogy kiférhetnek. Odatojt a tyúk a végébe, valaki elcsalogatta előre a karám mögé, bementél, ha valamiért visszanézett volt 2 másodperced, hogy kigyere. :wacko: akkor még jól jöhet majd a sisakod Zotya! :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Jááááááj.... Az félelmetes lehetett :P Igaz hogyha megijed a fejét a homokbanyomja??? :D Nem, ha megijeszted akor vagy elfut, vagy megtámad. Te meg eldöntöd, hogy vagy maradsz, vagy te futsz el, bár esélytelen, 50-60-al tépnek. :wacko: akkor még jól jöhet majd a sisakod Zotya! :wacko: :D :D ;) Szoktam velük szórakozni, megálltam a karámon kívül aztán beintettem nekik, csak volt hogy nem számoltam a hosszú nyakukkal. ;) Végülis vadállat, nem ehet megszelidíteni, csak megszokja az embert. Általában csak egyvalakit türnek el, akik gondozza őket, de őt is csak mindíg ugyanabban a ruhában. Már nincsenek meg, pedig amikor kikeltek a kiscsirkék nagy aranyossak voltak. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Nem, ha megijeszted akor vagy elfut, vagy megtámad. Te meg eldöntöd, hogy vagy maradsz, vagy te futsz el, bár esélytelen, 50-60-al tépnek. :wacko: Szerintem inkább akkor megtámad minthogy elfusson.. Pedig azt hittem hogy tényleg a földbe dugja a fejét. Igazi állatkínzás: Megijeszted betonon... De ezekszerint csak betonon gyilkol le :wacko: Jól megnő :D :wacko: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Szerintem inkább akkor megtámad minthogy elfusson.. Pedig azt hittem hogy tényleg a földbe dugja a fejét. Igazi állatkínzás: Megijeszted betonon... De ezekszerint csak betonon gyilkol le :D Alapvetően nem voltak agresszívak, de amikor a hímnek " megjött" nem tudom hogyan mondják amior kefélne :wacko: akkor bolond volt , nem mehetett senki a közelébe, ki kellett bélelni a karámot kockabálával, mert a colos deszkát átrúgta. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Szerintem inkább akkor megtámad minthogy elfusson.. Pedig azt hittem hogy tényleg a földbe dugja a fejét. Igazi állatkínzás: Megijeszted betonon... De ezekszerint csak betonon gyilkol le :wacko: http://www.shp.hu/hpc/userfiles/ilpetbt/st...hris_turner.jpg Jól megnő :D http://www.delmagyar.hu/lejtmenet_utan_ero...8/2071140/2.jpg erről eszembe jutott egy vicc: Mi lesz abból ha a barnamedvét búzával keresztezzük?--->bundáskenyér :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 erről eszembe jutott egy vicc: Mi lesz abból ha a barnamedvét búzával keresztezzük?--->bundáskenyér :D Betelefonálló a rádió kívánságműsorába: -Kérném a Neotontól a 220-felett című számot, és küldeném mint frank alapú devizahitelesnek! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 ....Alapvetően nem voltak agresszívak, de amikor a hímnek " megjött" nem tudom hogyan mondják amior kefélne :D.... :wacko: :wacko: :wacko: :D Mondjuk kanos ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 erről eszembe jutott egy vicc: Mi lesz abból ha a barnamedvét búzával keresztezzük?--->bundáskenyér :D :wacko: :wacko: :wacko: :D Olyanokat tudsz mondani.... :D Reboot van ilyenkor ;) Szerintem inkább akkor megtámad minthogy elfusson.. Pedig azt hittem hogy tényleg a földbe dugja a fejét. Igazi állatkínzás: Megijeszted betonon... De ezekszerint csak betonon gyilkol le :P Alapvetően nem voltak agresszívak, de amikor a hímnek " megjött" nem tudom hogyan mondják amior kefélne ;) akkor bolond volt , nem mehetett senki a közelébe, ki kellett bélelni a karámot kockabálával, mert a colos deszkát átrúgta. ;) őőő... Búghatna? :P vagy azt csak a disznajra mondják? Nemtom... De akkor a vb-n kirúgta volna a stadionból a labdát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 :D :wacko: :wacko: :wacko: Mondjuk kanos ? Ezt a szót rám szoktak használni itthon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Ezt a szót rám szoktak használni itthon. :D ha kint mamáéknál a kocára rájön, papó így mondja: Veres a picsája :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 ha kint mamáéknál a kocára rájön, papó így mondja: Veres a picsája :D De ott legalább egyértelmű a szitu. Nem illegeti magát, utánna meg fáj a fejem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 De ott legalább egyértelmű a szitu. Nem illegeti magát, utánna meg fáj a fejem. :D Erről eszembe jut az a mondás, hogy: Nem az a ku*va aki a placcon áll, hanem az akinek megveszed a bundát, meg a kocsit, és este fáj a feje Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Erről eszembe jut az a mondás, hogy: Nem az a ku*va aki a placcon áll, hanem az akinek megveszed a bundát, meg a kocsit, és este fáj a feje He-he, se bunda, se kocsi...... :wacko: erről jut eszembe, a gyerek kérdi, mi az a sok vasdarab a picében egy dobozban, mondom a kocsi eleje. Kiscsaj csak les: :D :wacko: Mennyiért veszik most át a vasat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 De ott legalább egyértelmű a szitu. Nem illegeti magát, utánna meg fáj a fejem. :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Előszedtem a forgalmimat meglesni a gyárat, és ha már így kézbe volt, nézelődtem benne. Simán nem vettem észre hogy a drága Uniqa elfelejtett csekket küldeni :wacko: :D 1 hónapja nincs biztosításom :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Sziasztok! Zotya. Hány darab strucc volt? Egyébként addig rúg amíg mozogsz, nekem ezt mondták. Ilyenkor a fejét kell lefele nyomni és minél előbb kijönni onnan. Anyámat egyszer combon rúgta, vagy 2 hónapig lila volt neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts